Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ancak Onur'a kaza bir sey olursa, ortada ne Şota kalacak, ne Hurma ne de İHO
    Renkdaş bu durumda ne şota kalir nede hurma haklisin,fakat Iho konusuna katilmiyorum. Takimi biz bu hale getirdik, biz tekrar ayaga kaldiracagiz diyerek devam eder...rüyalarinda hayal edemeyecegi mevkiye getirildi bunadam...biraz zor birakir...onda bu migde var
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Onur'a bir şey olursa bir zahmet Onur da kalmasın artık. Bu kadar sakatlanan kaleci mi olur. Her sene Onur'a bir şey olacak mı korkusuyla yaşıyoruz.

Yorum

• UEFA'da oynanan Differdange maçını da değerlendiren Hurma, "Beklediğimden iyi geçti. Açıkçası. 3-4 günlük antrenman ile takımımız sahaya çıktı. Sezonun ilk maçında hazır olmadan çıktı. Zaten hazır olmamamız lazım. Çok hazır olmamız olumlu bir şey değil. Oyun disiplinine uydu arkadaşlarımız. Hocanın istediğini yapmaya gayret ettiler. 1-0 küçük bir skor gibi görünse de gol yemeden kazanmak bir sonra ki adım için çok değerli önemliydi. İnşallah orada daha iyi bir netice alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Bu adam burayı Kayserispor zannediyor..
        En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 17:28.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cik cik cik
          sefer o yazdiklarini burak yaptiginda kac yasindaydi
          birak bu hikayeleri
          waris satilmasa sene sonu burada görecegim seni
          hic sansin yok
          +waris burakdan kisa olmasina ragmen en az 10 santim daha yukari zipliyor ve burakdan hava hakimiyeti cok daha üstün
          yalanmi
          ben bu karaoglana güveniyorum
          bu arada londra nasildi
          kraliceye selamimizi ilettinmi
          Tamam görürüz abi sorun yok ben haksiz çikmaya da hazirim özür dileriz Waris'i de tebrik ederiz, ona tesekkür ederiz
          Ama hava hâkimiyeti Burak'tan kesinlikle iyi degil bence
          Hâlen daha oradayim, 1 ay daha, ondan sonra Istanbul ve geze geze memleket...
          Kraliçe'ye yalvardim waris'i al diye ama istemedi
          İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forvet oyuncuları maç kazandırır stoperler şampiyon yapar ifadesi klişede olsa doğrudur fakat kanat oyuncuları da takımın kaderini değiştiren yegane oyunculardır. Bu anlamda İstanbul'un 3 takımına karşı çok çok gerideyiz. Top Erkan veya Sefa'ya geldiğinde kaçımız heyecanlanıyor? Birazcık Yusuf var o da bir günü bir gününe tutmuyor. Ama biz günlerdir Cardozo aşağı Cardozo yukarı diye tartışıp duruyoruz...
          Abi ben de buna katilmiyorum yaa... sampiyon oldugumuz seneye bakalim, Giray bile yildizlasti, niye ? çünkü takim olmayi basardigin zaman o savunmada yapilmasi gereken müdahaleleri herkes yapar ben de yaparim sen de yaparsin (azcik abarttim tamam) , ama "gol ayaklarin" iyi degilse geçmis olsun yapacak hiçbir sey yok... 2010-2011 savunma 4lümüze bakalim, vasat üstü bir tek Egemen, ve 1 devre Serkan.... hücumda da iyiydik ama iste mesela Umut degil de Cardozo olsa, Cardozo Burak 102 puan toplardi olmadi 92 olurdu rahat, bence...
          Aslinda kilit nokta orta saha, ve kanat, yani kanat konusunda hemfikiriz, onun için ben daha önce ne yazdim ? savunmayi geçtim 2 tane saglam kanat oyuncusu olmadan çok iyi 2 stoper ve 1 sol savunmaci alsak bile hiçbir sey olmaz yazdim...
          mercedes mi bmw mi ferrari mi olur ama 1 sey lazim kanada, hatta 2
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 17:33.
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Biz 5 transfer gelmeden rakibi boğan bir takim olamayiz onun için gidip Niasse yi alsinlar..Kontra yapalım bari..

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Frankfurttan Zambrano(Stoper),Oczipka(Sol Bek),Stefan Aigner(Sağ Açık),Haris Seferovic(Forvet) alınsın.Direkt ilk 11 oynayabilecek dört oyuncuyu kadromuza katmış oluruz .

Zambrano : Bonservissiz
              Oczipka: 3.5-4 milyon euro
              Aigner :4.5-5 milyon euro
              Seferovic : 5.5-6 milyon euro

Zambrano = 1,5m
              Oczipka = 4-5m
              Aigner = gecen yılın performansından dolay bulur 4-5 milyonu.
              Seferıvic= minimum 8m.

Zambrano sözleşmesini uzattı bir yıl, bilmeyen bir baksın. 1,5m serbest kalır maddesi var Ağustos'un sonuna kadar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                UEFA'da oynanan Differdange maçını da değerlendiren Hurma, "Beklediğimden iyi geçti. Açıkçası. 3-4 günlük antrenman ile takımımız sahaya çıktı. Sezonun ilk maçında hazır olmadan çıktı. Zaten hazır olmamamız lazım. Çok hazır olmamız olumlu bir şey değil. Oyun disiplinine uydu arkadaşlarımız. Hocanın istediğini yapmaya gayret ettiler. 1-0 küçük bir skor gibi görünse de gol yemeden kazanmak bir sonra ki adım için çok değerli önemliydi. İnşallah orada daha iyi bir netice alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Son derece doğru değerlendirdi durumu. Kayseri'ye alakası yok. Gayet gerçekçi bir açıklama oldu. Tabi alıştık büyük konuşan ve Süslü Cümleler kuran yöneticilere.

https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  UEFA'da oynanan Differdange maçını da değerlendiren Hurma, "Beklediğimden iyi geçti. Açıkçası. 3-4 günlük antrenman ile takımımız sahaya çıktı. Sezonun ilk maçında hazır olmadan çıktı. Zaten hazır olmamamız lazım. Çok hazır olmamız olumlu bir şey değil. Oyun disiplinine uydu arkadaşlarımız. Hocanın istediğini yapmaya gayret ettiler. 1-0 küçük bir skor gibi görünse de gol yemeden kazanmak bir sonra ki adım için çok değerli önemliydi. İnşallah orada daha iyi bir netice alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

hadi rakipimiz orta siralardan takim olsa yada güclü rakip olsa ayakta alkislardim rakipimiz 4-5 lig mahalle takimi ve 1.0 yendik diye seviniyor Onur olmaza belki bu maci 3:1 yenile bilirdikde ozaman ne diyecekti 800 bin maas yaptigi 0 olan bir manajer
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Transferler yine geç kaldı. Kampa yetişmedi.
                    Kulüp de hiçbir iş yolunda gitmiyor.

Çobanlık yapamayacak tipler ise kulübü batırmaya devam ediyor.

Yabancı sermaye neredeysen gel artık..
                    ister rus ol, ister arap ol ama gel..

Yorum

• Mbi'a çok küçümseniyor. Bu adamın varlığı bize çok büyük güç katacak.

Onur - Medjani- Mbi'a -Ekici-Cardozo ana parçalar.

Erkan, Cavanda, Constant, Yusuf, Okay, Aytaç değerli parçalar.

Waris, Yumlu, Uğur, Özer, Sefa, lig için sırıtmayacak oyuncular.

Şampiyonluk için yeter mi bilmiyorum ama şampiyon olmak için 20 tane A sınıf oyuncuya ihtiyaç yok ligde.

Sol bek - Stoper - Kanat - Yedek Forvet ile takımın çehresi değişecektir.

İnşallah ana parçalarda sakatlık yaşamayız.
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Cisse gelsin. Bir de sağlam stoper alsınlar. Daha da transfer yapmaz bunlar... Bari Yumlu, Zeki, Soner, Musa, İshak'ı falan yollasak artık.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son derece doğru değerlendirdi durumu. Kayseri'ye alakası yok. Gayet gerçekçi bir açıklama oldu. Tabi alıştık büyük konuşan ve Süslü Cümleler kuran yöneticilere.

Boş konuşmaktan başka bişey yaptığı yok..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Skor bu berbat kadroyla iyide hurma trabzonsporun ne oldugunun farkinda degil sanki burasi kayserispor

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                            Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                            Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                            Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Sent from my iPhone using Tapatalk
                              milan

Yorum

• Kanat kanat kanat kanat kanat

Yorum

Yükleniyor...
                                X