Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kenan kahraman mı dünya yıldızı ??

Yorum

• En onemli isler:
      1- Kaleci transferi
      2-Mehmetin sozlesmesinin hemen uzatilmasi
      3- Hucumda yaratici kazandirici cok yonlu oyuncu transferi
      4- Su aptal formalarin degistirilmesi

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kenan kahraman mı dünya yıldızı ??
        Karaman haci, Kahraman diil
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Karaman haci, Kahraman diil
          Ne fark eder reis..ha kahraman ha karaman Dünya yıldızımı bu eleman..ilk defa duyduğum için..

Yorum

• Doumbia'yı da getirsek bu kanatlarla bişey yapamaz yaratıcı oyuncu lazım yoksa dünyanın en iyi forvetlerini toplasan nolacak gol pozisyonu yaratacak oyuncu olmadıktan sonra...
            En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 17:07.
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Ne fark eder reis..ha kahraman ha karaman Dünya yıldızımı bu eleman..ilk defa duyduğum için..
              Bosver sıkma canını, bizimkilerin işleri ışte, ben bu arada Frankfurta gidiyorum, Eintracht Frankfurt dan varsa istediğiniz topçu hemen kapa bildireyim

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doumbia'yı da getirsek bu kanatlarla bişey yapamaz..
                Asıl bu kanatlara Douimbia'yı getirmemiz lazım . Kanatlarla işi yok o adamın . Kanatlarla işi olan adamlar Cardozo-Dzeko tipi oyuncular

Yorum

• Mehmet Ekici'nin sözleşmesi uzatılacak mı bu konuda bilgisi olan var mı?

Yorum

Bosver sıkma canını, bizimkilerin işleri ışte, ben bu arada Frankfurta gidiyorum, Eintracht Frankfurt dan varsa istediğiniz topçu hemen kapa bildireyim
                    Sen sıkma güzel canını kardeşim. Hurmanın işi ne o uğraşsın..sana iyi gezmeler. eğlenceler

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çınarcı'da yazlığı varmış oraya gidiyor. Iki oğlu da yanında.
                      Siyah Mercedes bi arabasi var.
                      Az önce yine sordum kanat forvet diye hayir dedi.
                      Edit:Çınarcık
                      Vayyy başkanı karşilayak...Çinarcik bizim mekan....ne de olsa musafir....

(Haber) Ts başkanı konfetiler ile yazlığında karşılandı....

Kimliği tespit edilemeyenlerce son modek 4*4 highlander aracına " yanlışlıkla" atılan konfetiler araçı pert etsede maddi hasar dışinda kayip yok...
                      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 17:17.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Sen sıkma güzel canını kardeşim. Hurmanın işi ne o uğraşsın..sana iyi gezmeler. eğlenceler
                        Eywallah Hakan Baba

Yorum

Eywallah Hakan Baba

Yorum

• Frankfurttan Zambrano(Stoper),Oczipka(Sol Bek),Stefan Aigner(Sağ Açık),Haris Seferovic(Forvet) alınsın.Direkt ilk 11 oynayabilecek dört oyuncuyu kadromuza katmış oluruz .

Zambrano : Bonservissiz
                            Oczipka: 3.5-4 milyon euro
                            Aigner :4.5-5 milyon euro
                            Seferovic : 5.5-6 milyon euro
                            En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 17:20.

Yorum

• Biraz önce Meydan'daki TS Club tırının önündeydim. Millet halka olmuş kolbastı oynuyordu. Sordum, forma satışları yerlerde sürünüyormuş. Alıcı gözle bir daha baktım, gerçekten iğrenç tasarımlar... Aslında tasarım filan da yok ortada ya neyse...

İHO şu anda bir vasfı olmadığı için Almancı babasının parasıyla dolmuş minibüs alıp şoföre teslim eden vatandaş durumunda... Stoper ve forvetle (ki bu forvet santrfor mu belli değil) işi halledeceklerini söyleyen biri acemi, diğeri çakal iki esnafa güvenip yola çıkmış. Hayırlı olsun ne diyelim... Ancak Onur'a kaza bir sey olursa, ortada ne Şota kalacak, ne Hurma ne de İHO... İnce hesap yapmakla küçük hesap yapmak arasındaki farkı bedel ödeyerek öğrenecekler o gün... Kağıttan kayıklarla okyanusların geçilmeyeceğini de tabi...

Son kez uyarıyor bu yaşlı ve yorgun abi..Aklınız varsa Hakan'ı derhal geri alın. Acilen Cavanda'nın sol versiyonu, çabuk ve top yapan bir stoper, süratli ve dripling yapabilen bir sağ açık ve yırtıcı, araya koşu yapabilen bir santrfor alın... Seneye de iki takviye ile şampiyonluğa oynayın.. Yoksa hayaller ve gerçekler filminde siz sevişgen başrol, bizler dövüşgen yanrol oyuncusu olmaya devam edeceğiz. Dost acı söyler...

Yorum

• ...
                                En son Hakan tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 17:21.

Yorum

Yükleniyor...
                                X