Forvet oyuncuları maç kazandırır stoperler şampiyon yapar ifadesi klişede olsa doğrudur fakat kanat oyuncuları da takımın kaderini değiştiren yegane oyunculardır. Bu anlamda İstanbul'un 3 takımına karşı çok çok gerideyiz. Top Erkan veya Sefa'ya geldiğinde kaçımız heyecanlanıyor? Birazcık Yusuf var o da bir günü bir gününe tutmuyor. Ama biz günlerdir Cardozo aşağı Cardozo yukarı diye tartışıp duruyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bourceanu nun son durumu nedir? rüyamda kendisini oynarken gördümorta saha transferide yapmıyoruz, bu sene maçlara aşağıdaki şekilde .ıkacağız gibime geliyor, daha fazlasını beklemiyorum zirveden fazla kopmadan 4. oluruz
-------------------onur--------------------
cavanda - medjani --- x --- constant---
----------bourceanu----mbia-------------
--------------------ekici-------------------
waris----------------------------erkan---
--------------------cisse-----------------
-------------------onur--------------------
cavanda - medjani --- x --- constant---
--------------ekici----mbia---------------
sefa----------------------------erkan----
------------cardozo------cisse-----------
bosingwada iyi dönerse yeni stoperin yanında 11 e girer2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Abi kanat oyuncusu takımın iyi olmasını beklemicek. Kanat oyuncusu dedigin takım düzeni olmasa bile takım olgusu olmasa bile kendi yetenekleriyle katkıda bulunacak. Yoksa iyi takımda dikiş gibi işleyen takımda bende kanatta oynasam siritmam
Yorum
-
Ben hala Süleyman Hurmasız yapılan Ekici, Bosingwa, Cardozo, Yatabare, Erkan(gayet istekliydik), Malouda gibi ilginç transferlerden sonra 800bin € luk Hurma farkının nasıl olacağını merak ediyorum. Yani Malouda Erkan Yatabare fln tutar tutmaz bilemem ama sevindirek transferlerdi. Avrupa Şampiyonu takımın ortasahasını almak kağıt üzerinde Hurmanın portfolyosuna bir artı. Bakalım ne kadar genişletebilecek portfolyosunu.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartma Emirhan
Bu yöneticilerde Doumbia'nin önüne yillik 5 milyon euroda koysalar onu getirebilecek cap yokm'bianın önüne 3 harf daha ekle dedi
Transfer bitmek üzere falan filan bir çok şey söyledi inanması zor ama beklemek gerekli bence
Marin Transferinin Biteceğini düşünüyorum çünkü kanat oyuncuları elden çıkarılmak isteniyorTwitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor kongre üyesiyle konuştuk dün telefonda uzun uzun hurmayla yakın kendisim'bianın önüne 3 harf daha ekle dedi
Transfer bitmek üzere falan filan bir çok şey söyledi inanması zor ama beklemek gerekli bence
Marin Transferinin Biteceğini düşünüyorum çünkü kanat oyuncuları elden çıkarılmak isteniyor
Yorum
-
İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelsin doumbia lı kadrolarIf you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırdır ?bir bilgim yok maalesef
En son Furkan Tütüncü tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 07:17.
Yorum
Yorum