Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvet oyuncuları maç kazandırır stoperler şampiyon yapar ifadesi klişede olsa doğrudur fakat kanat oyuncuları da takımın kaderini değiştiren yegane oyunculardır. Bu anlamda İstanbul'un 3 takımına karşı çok çok gerideyiz. Top Erkan veya Sefa'ya geldiğinde kaçımız heyecanlanıyor? Birazcık Yusuf var o da bir günü bir gününe tutmuyor. Ama biz günlerdir Cardozo aşağı Cardozo yukarı diye tartışıp duruyoruz...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• rahat olun
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Medjani'de dahil tüm stoperlerimiz vasatın altında.. Yapmamız gereken Belkalem'i tutup yanına hızlı stoper almaktı..

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bourceanu nun son durumu nedir? rüyamda kendisini oynarken gördüm orta saha transferide yapmıyoruz, bu sene maçlara aşağıdaki şekilde .ıkacağız gibime geliyor, daha fazlasını beklemiyorum zirveden fazla kopmadan 4. oluruz

-------------------onur--------------------
          cavanda - medjani --- x --- constant---
          ----------bourceanu----mbia-------------
          --------------------ekici-------------------
          waris----------------------------erkan---
          --------------------cisse-----------------

-------------------onur--------------------
          cavanda - medjani --- x --- constant---
          --------------ekici----mbia---------------
          sefa----------------------------erkan----
          ------------cardozo------cisse-----------

bosingwada iyi dönerse yeni stoperin yanında 11 e girer
          2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
          2021-2022
          ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Abi kanat oyuncusu takımın iyi olmasını beklemicek. Kanat oyuncusu dedigin takım düzeni olmasa bile takım olgusu olmasa bile kendi yetenekleriyle katkıda bulunacak. Yoksa iyi takımda dikiş gibi işleyen takımda bende kanatta oynasam siritmam

Yorum

• Ben hala Süleyman Hurmasız yapılan Ekici, Bosingwa, Cardozo, Yatabare, Erkan(gayet istekliydik), Malouda gibi ilginç transferlerden sonra 800bin € luk Hurma farkının nasıl olacağını merak ediyorum. Yani Malouda Erkan Yatabare fln tutar tutmaz bilemem ama sevindirek transferlerdi. Avrupa Şampiyonu takımın ortasahasını almak kağıt üzerinde Hurmanın portfolyosuna bir artı. Bakalım ne kadar genişletebilecek portfolyosunu.
              Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• Q7 baya ucuz gelmis.

Bizede boyle cizgiye inecek bir adam lazimdi.

Biz boyle bir adam bulamazmiyiz

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Doumbia Desem burası yıkılır mı
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• ..
                    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 15:17.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abartma Emirhan
                      Bu yöneticilerde Doumbia'nin önüne yillik 5 milyon euroda koysalar onu getirebilecek cap yok
                      Trabzonspor kongre üyesiyle konuştuk dün telefonda uzun uzun hurmayla yakın kendisi m'bianın önüne 3 harf daha ekle dedi Transfer bitmek üzere falan filan bir çok şey söyledi inanması zor ama beklemek gerekli bence

Marin Transferinin Biteceğini düşünüyorum çünkü kanat oyuncuları elden çıkarılmak isteniyor
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

• ..
                        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 15:18.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor kongre üyesiyle konuştuk dün telefonda uzun uzun hurmayla yakın kendisi m'bianın önüne 3 harf daha ekle dedi Transfer bitmek üzere falan filan bir çok şey söyledi inanması zor ama beklemek gerekli bence

Marin Transferinin Biteceğini düşünüyorum çünkü kanat oyuncuları elden çıkarılmak isteniyor
                          Çok iyi geldi yazdıkların var ol

Yorum

• Gelsin doumbia lı kadrolar

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gelsin doumbia lı kadrolar
                              hayırdır ?
                              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                              Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hayırdır ?
                                Emirhan kardeşimizin dediğine ithafen söyledim bir bilgim yok maalesef
                                En son Furkan Tütüncü tarafından düzenlendi; 18.07.2015, 07:17.

Yorum

Yükleniyor...
                                X