İlk olarak coolank tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman hurma ya neden bu kadar yukleniliyor. Anlamış değilim. Taraftar yeni eğlence arıyor heralde
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman hurma ya neden bu kadar yukleniliyor. Anlamış değilim. Taraftar yeni eğlence arıyor heralde
Klüpte eğlence konusu çok şey var.
Başkan, Yönetim, Yapılan tüm işler, Formalar... bırakın futboldaki amatörlüğü, iş hayatında böyle amatörlükler böyle çapsızlıklar vizyonsuzluklar, cahillikler görülmüş şey değil.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Anladıgım kadarı ile Muhammedin menejari ile Hurmanın arası yok
bu arada cardozo'ya büyük teklif filan mı var ki yollamak için kasıyorlar bu kadar?#
Yorum
-
Her şeyi anlıyorum para yoktur transfer yapamazsin beceriksizsindir formaları adam gibi yaptırmazsin paran yok diye transfer yapamazsın transfer yapmasın diye bir adama 800 bin Euro verirsin tepkileri uzaklastirirsin da UEFA ya yedek kadroyla çıkacaz ne la senin as kadron sanki her sene UEFA da yarı finalde. Buradan toplayacan puanlarla olası bir Şampiyonlar ligi on elemesinde seri başı olabileceksin. Bu kadar da olmaz be yemişim ligini
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehurmanın arası yok diye muhammedi almıyorsa tam bize göre bir şerefsizlik örneği olmuştur.
Şimdi şöyle bir hep beraber düşünelim
Muhammed Trabzonlu ve gerçekten Fatih Tekke hayranı
Trabzonspor da oynamak istiyor bunları isteyen soran öğrenebilir
Muhammed Trabzon da olsa taraftarın yüzde 95 i sevinir alınmasını ister
Genç oyuncu ve yetenekli oyuncu
Senin bir tane neredeyse hazır forvetin yok
Ve sen bu oyuncuyu almıyorsun ? Sebep ? Meçhul ?
Haaaa şu laflar olur çok sakatlanıyor henüz hazır değil)
Şota istemiyor vs vs vs vs geçiniz Efendim geçiniz
Verirsin Antep takımına 3-4 oyuncu bak nasıl alırsın
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeldiğinden beri bi numarasini goremedik ustune bide Ersun hocayi gonderdi bize yararindan cok zarari var suan 800 bin Euro ona vercegimize hakana verirdik Douglasa verirdik ne biliyim fakire fukaraya versek suan bi farkımız olmazdi
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarın kendine eğlence aramasına gerek yok,
Klüpte eğlence konusu çok şey var.
Başkan, Yönetim, Yapılan tüm işler, Formalar... bırakın futboldaki amatörlüğü, iş hayatında böyle amatörlükler böyle çapsızlıklar vizyonsuzluklar, cahillikler görülmüş şey değil.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece acaba öyle mi diye düşündüm
Verirsin Antep takımına 3-4 oyuncu bak nasıl alırsın
Menejar parası yenmeden bir transfer yapmayı pek istemiyorlar anlaşılan. Kayseriden alınan gençleri göreceğiz hadi hayırlısı.
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimi sokardin Abi şenol gunesimi mra yimi
Diğerini ben zaten saymıyorum hayatında ilk kez süperlig maçına
Trabzonspor teknik direktörü olarak çıkan biri benim için anlamsız biridir
Ben hoca anlamında yabancı teknik direktör alırdım
sportif direktör olarak da isim yazmam ama akçeli işlere girmeyen birini
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHurma bu kulübün efsanedir bilip bilmeden konuşmayalım.
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece acaba öyle mi diye düşündüm
Verirsin Antep takımına 3-4 oyuncu bak nasıl alırsın. İyi ki hgerçekleştitmiyor bu transferi hurma. Muhammetin bu takımdan çok oynamak istediği başkabi ttakım var bu ülke de Abi onu da soran iyi bilir.
Yorum
Yorum