Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçın izleme linkini atar mısınız.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avram ne topçusun bee, Shanghai savunmasının bel kemiği vallahi billahi
      Babadabulos mu?
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O gözlükler özel üretim HUR-BAN
        hahaha bak bu iyiydi.

Yorum

• Demba Ba'nın golünde pası Avram verdi

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çorum belediyespor formalarını tanıtmış

Allah'tan böyle formalarımız yok ha
            Sünnetten önce mi sonra mı çekilmiş fotolar bilemedim

Yorum

• Süleyman hurma ya neden bu kadar yukleniliyor. Anlamış değilim. Taraftar yeni eğlence arıyor heralde

Yorum

• Chicharito'yu BJK istiyormuş. Biz alalım adam gibi forvet izleyelim. O kadar da yazdık forumda, bir tanesiyle de biz ilgilenelim yeter.

Yorum

• 2'şer 3'er reklam tıklamanızı rica etsem?
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yalnız maç bitti şimdi

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Süleyman hurma ya neden bu kadar yukleniliyor. Anlamış değilim. Taraftar yeni eğlence arıyor heralde
                      nevzat şakardan bu yana bir boşluk oluşmuştu .
                      sıkıştığımız durumda caps ı yapılacak biri lazım . yavaştan deneme yapıyorlar herhalde
                      61

Yorum

• İho : Uefa ikinci planda olacak yedek kadroyla çıkacağız.
                        Trabzonspor yabancı futbolcularını uefaya bildiremiyor,
                        Tehlikenin farkında mısınız?

Yorum

• Yanlış anlamayınız ama her şey bitti de forma mı kaldı

Kayseri bakalım ne kadar ödeme yapacak adı geçen oyuncular için

Benim en merak ettiğim konulardan biri bu

Gerçi bana kalsa rakam çok önemli değil bunların aldığı maaşlardan

kurtulmak bile çok önemli

Ama Sefa kalsın en azından Soner kadar şans vermek lazım

Digerleri çok önemli değil kimi verirlerse versinler

Cardozo yu bir razı etseler sabah uçağa koyup gönderirler

Yahu anlamadığım şu ; elinde bu kadar gereksiz adam var , Antep zaten

Deniz Serdar vs istiyor ver işte al Muhammedi gerekirse 1 milyon Euro da ver

Anladıgım kadarı ile Muhammedin menejari ile Hurmanın arası yok

Metin Korkmaz gitti Hurma geldi yazık Trabzona

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            en azından çubuklu
                            Saol renkdaş, bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bunlar bence bizim formalardan daha güzel,

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Süleyman hurma ya neden bu kadar yukleniliyor. Anlamış değilim. Taraftar yeni eğlence arıyor heralde
                              Size muhalif olmak ya da tartışmak için yazmıyorum ama Hurmayı kapıdan

içeri sokmazdım ....NOKTA

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanlış anlamayınız ama her şey bitti de forma mı kaldı

Kayseri bakalım ne kadar ödeme yapacak adı geçen oyuncular için

Benim en merak ettiğim konulardan biri bu

Gerçi bana kalsa rakam çok önemli değil bunların aldığı maaşlardan

kurtulmak bile çok önemli

Ama Sefa kalsın en azından Soner kadar şans vermek lazım

Digerleri çok önemli değil kimi verirlerse versinler

Cardozo yu bir razı etseler sabah uçağa koyup gönderirler

Yahu anlamadığım şu ; elinde bu kadar gereksiz adam var , Antep zaten

Deniz Serdar vs istiyor ver işte al Muhammedi gerekirse 1 milyon Euro da ver

Anladıgım kadarı ile Muhammedin menejari ile Hurmanın arası yok

Metin Korkmaz gitti Hurma geldi yazık Trabzona
                                hurmanın arası yok diye muhammedi almıyorsa tam bize göre bir şerefsizlik örneği olmuştur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X