Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu cümle neden süleyman hurma'nın sevilmediğini açıklıyor abi. şahsen ben tam olarak bu yüzden sevmiyorum bu adamı.

bu arada cardozo'ya büyük teklif filan mı var ki yollamak için kasıyorlar bu kadar?
    Cardozo ya sezon başı yani sezon sonu gibi de düşün hiç bir teklif yoktu

Cardozo Çin ve Körfez ülkelerine gitmek istemiyor çok net bu

Yorum

• Bursa Belluschi'den ne para kırmış ya 5 milyon ne demek

Yorum

• Biz fenerden beşiktaştan gsden zengin miyiz?
        Bu takımların aynı işlerini gören adamlar kaç para kazanıyor da biz hurmaya 800 bin avro veriyoruz? Bunun bir mantığını anlayabilen ileri gelsin.

Yorum

• Ne Muhammed'miş bee.ulan daha alt yapımızdan çıkan Yusuf gibi pırlantaya sahip çıkamıyoruz,sırf Trabzon'lu,Trabzonspor'lu diye Muhammed'e sahip çıkacaz.

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @coolank usta yüzde yüz katılıyorum, Muhammed Demir ve Oğulcan Çağlayan transferlerinin yapılmamasının sebebi Hurma'nın sevimsizliği olabilir.Yoksa takasla verecek 20 tane adam var, Antep'te Erciyes'te havada kabul eder.
            Ogulcan için şunu yazayım ..erciyesin başkanı oglu gibi seviyor

onu almak zor , zaten erciyesin para sıkıntısı yok

Avrupa için bir şey demem ama Başkanı onu çok çok çok zor bırakır

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aykut ve Sefa satılmamalı kesinlikle. İkisi de uzun sezonda çok işe yararlar.

Ya o değilde benim çok merak ettiğim bir konu var. Şimdi atıyorum Aykut bizden 1 milyon € alıyor ya Kayseri en fazla ne verecek atıyorum taş çatlasın 500 bin €. Sen şimdi Aykuta gel sözleşmeni 500 bine indirelim oraya gideceğine büyük takımda şampiyonluk için oyna desen adam kabul etmeyecek mi?

Adam istemezse mecburen vercez zaten parasını. Niye yarılasın ki. He sözleşmesi biter anlarım da hiç top oynamasa bile Kayseri'de 2 sezonda alacağı parayı bizde tek sezonda alır. Yanılmıyorsam 1.2 gibi bi rakamdan 3 yıl daha sözleşmesi var.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Ya bu Mbianın karısı çocuğu yok muydu? Resmi sitede bekar yazıyor ne iş
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Deniz serder 3.1 m € bide 1m€ dde üstüne vericez muhammet için 4.1 oylemi . İyi ki hgerçekleştitmiyor bu transferi hurma. Muhammetin bu takımdan çok oynamak istediği başkabi ttakım var bu ülke de Abi onu da soran iyi bilir.
                  Gs Burak için 5 MİLYON Euro verdi diyeceksin ki o Burak

Muhammed Gs ister doğru ne yapacak oğlan ömür boyu Antep de mi kalacak

Objektif bakın biraz bence , Muhammed Trabzonlu olmasa tüm forum

Muhammed derdi , Trabzonlu olunca bir tuhaf oluyor

Muhammed yetenekli ve genç oyuncu önü de sakatlık olmazsa çok açık

Bence 2 Fatih Tekke olur , tabii ki herkesin futbola bakışı farklıdır

Yorum

• Muhammet ile bizim ve gs nın ilgilendiği haberleri her çıktıgında muhammet gs yi istiyor seklınde duyumlar gelıyordu .

"trabzonsporda oynamak isteyen" adam gs nin teklifini geri çevirir trabzonsporluyum orda oynayacagım der .
                    Bak Q7 ne diyor türkiyeye gidersem bjk den başka takımda oynamam diyor ..
                    En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 17:04.
                    61

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam istemezse mecburen vercez zaten parasını. Niye yarılasın ki. He sözleşmesi biter anlarım da hiç top oynamasa bile Kayseri'de 2 sezonda alacağı parayı bizde tek sezonda alır. Yanılmıyorsam 1.2 gibi bi rakamdan 3 yıl daha sözleşmesi var.
                      Benim dediğim şey adamı Kayseriye satarsın yani gidecekken anlaşacaksın. Türk futbolcusunu yollamak bence kolay ama ya kimsenin alıcısı çıkmıyor yada kulüp bunlardan büyük para kazanma derdinde olduğu için vermiyor. Yoksa Soneri Kayseri isteyecek sen Kayseriyle anlaşacan o gitmeyecek? Bana hiç inandırıcı gelmiyor.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Muhammed eldeki çöplerin hepsinden iyidir.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muhammet ile bizim ve gs nın ilgilendiği haberleri her çıktıgında muhammet gs yi istiyor seklınde duyumlar gelıyordu .
                          Samimi yazayım , bu yönetim olduğu sürece bende oyuncu olsam en son

Trabzon derdim .... Memleketim dahi olsa ..

Siyasi bir anlam içermesin ve kimse yanlış anlamasın ama

Tehlikenin farkındasınız değil mi

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gs Burak için 5 MİLYON Euro verdi diyeceksin ki o Burak

Muhammed Gs ister doğru ne yapacak oğlan ömür boyu Antep de mi kalacak

Objektif bakın biraz bence , Muhammed Trabzonlu olmasa tüm forum

Muhammed derdi , Trabzonlu olunca bir tuhaf oluyor

Muhammed yetenekli ve genç oyuncu önü de sakatlık olmazsa çok açık

Bence 2 Fatih Tekke olur , tabii ki herkesin futbola bakışı farklıdır
                            Çok guzel ornek verdin Abi muhammet gelir ve en fazla 3 senelik imzalar ikinci senesinde fatih gibi oynar ona yakın oynar sonra bedelsiz gs ye gider. Çünkü gs li adam

Yorum

• bizim takımın menajere ihtiyacı yok Hurmaya hiç yok ben başkan olsam alırım laptobu girerim BMN'ye bakarım yorumlara açarım video izlerim sonra gider alırım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Muhammet ile bizim ve gs nın ilgilendiği haberleri her çıktıgında muhammet gs yi istiyor seklınde duyumlar gelıyordu .

"trabzonsporda oynamak isteyen" adam gs nin teklifini geri çevirir trabzonsporluyum orda oynayacagım der .
                                Bak Q7 ne diyor türkiyeye gidersem bjk den başka takımda oynamam diyor ..
                                Gs şuan muhammeti almaya çalışsa muhammet koşa koşa gider

Yorum

Çalışıyor...
                                X