İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağlık olsun abi seneye artık, bi halı saha yaparsak uzun uzun konuşuruz
faruk abiye selamlar
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@demarkesports: Fenerbahçe, hazırlık maçında Dnipro'ya 1-0 mağlup oldu.
Alın size o mükemmel takımamatörlere 6-7 atmaya benzemiyo
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa anlamamak için bilerek mi yapiyor abilerimiz kardeslerimiz renkdaslarimiz bilmiyorum...
Muhammet gs'ye falan rövesata atarken o kadar sevindi mi ?? bize gelince sahayi dolasiyor sevine sevine... biz sevinmesin mi diyoruz ?? abartmasin yirtinmasin diyoruz sadece... bize karsi yasadigi sevinçlerde sakatlik yasayacak anasini satayim, kiracak bir tarafini... neymis sevinmeyecek miymis, bizleri bu kadar aptal yerine koymaya gerek yok, tepkimizin ne için oldugunu birçok kisi anliyor ama görmemis gibi yapiyor, yakistiramiyorum
Atılan gole sevinmesi olayı, kişinin yani golü atanın psikolojik yansımasıdır.
Adam attığı gole sevinemiyorsa yada tepki verm,yorsa bu onun ya bu kulübün eski ve çok sevdiği bir oyuncusu olduğunun, yada normalin üstünde bir gönül bağının olduğu gerçeğidir.
Bir diğer seçenek ise kendi teknik direktörüne olan kinidir ki bunu Abdullah Avcı-Selçük İnan olayında gördük.
Muhammed'in olayı ise basit bir sevinme olayı değildir. Adam jest, mimik ve davranışlarıyla açıkça belli etmiştir ki bu adam Gs sempatizanı değil, bizzat taraftarıdır.
İki örnek vereyim. Hatırlayanlar bilirler. Elvir Baliç Real e transfer olduktan sonra hazırlık maçında Fb yr gol attı ve hareketleri aynı Gs ye gol atan Muhammed gibiydi...
İBB de oynayan Semih Schentürque isimli mamalı çocuk Gs ye gol attıktan sonra neler yaptı?
Yani bu olay basit bir sevinç olayı değil, bizzat kendi içinin dışavurumudur...
Bu adamdan bize fayda gelmez. Zaten bize gelmek istemez. Hepsini geçtim, iki maç oynar 3 ay yatar. Sözleşmesi bitince de kaçar...
Ben böyle düşünüyorum.HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo'yu satıp Osvaldo'yu almak attan inip eşeğe binmek gibi bişey umarım böyle bi aptal bi iş yapmazlar..
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu ne zaman halısahaya bağlanacak diye merakla takip ediyordumbağlarında sıkıntı yoksa haftaya yapalım abi tatlı olayını da kapamış olurum
Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla canına yandığım sayıyla gönderiyor ya
Yorum
-
İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparaguayda Cardozo diyorlar arkadaşım bir tarafımızdan sallamıyoruz, doğrusu böyledir
lemi çelik ise cardoza diyor
Adama Cardoza diyorlar demek... C ile...
HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
Yorum