İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Amrabat skorer kanat midir?
Veya öyle kalabalık defansa karşı iş yapar mı?
Kayserispor ve Malaga da arkada boş alan bulabildi, bizde anca çabuk gelişen ataklar da bulur o boşlukları..Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an önemli olan Ekdal ve Douglas transferi.
Yorum
-
jelaviç kendini verirse bizde başarolı olur arkadaşlar moralinizi bozmayın..
ben Mbia,Ekdal,Douglas,Bedimo transferleri yapılsın bu takım hertürlü şampiyonluğa oynar..
benim kafamda ki tek soru işareti Ersun Yanal onun kendini trabzona vereceğinden emin deyilim..Sonuç olarak elinde takımın % 50 küskün,özgüveni yitikbir takım var..Ve bunun baş mimarı kendisidir..Elinde ki topçuları şaha kaldırsın..Kadro yeterli deyil lafını bu transferlerdensonra kabul etmiyorum..,
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'da beklentileri yükselten atmasyoncular yüzünden Jelavic'e haksızlık yapmak iyi değil.
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarış Yurduseven: Süleyman Hurma frene bastık dedi,ekonomik olarak sıkıntılar var,savunmaya ve forvete transferler yapılacak. Ersun Yanal Egemen'i çok istedi,Süleyman Hurma veto etti. Ersun Yanal Mexes'i istedi,Süleyman Hurma bu oyuncuyu da veto etti,bu rakamları bu yaştaki oyuncuya veremeyiz dedi.
Savunmayı forveti doldurun ,eldeki 3 kuruşuda oraya harcayın ortayı 1 adama bırakın sonra da (dem)babayı alın!
Yahu çıldırıcam usta ,modern futbol ne üzerine kuruluyor başarılı takımların işleyen sistemini hangi mevkiiler ayakta tutuyor daha bunu incelemeden boyuna şişirin başka yerleri.
Kanat alın kanat ! bende kanat istiyorum bir de üst düzey kaleci!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkdal minimum Selcuk kadar oynar, iddaaliyim bu konuda. Bir cok yetenegi öyle özetlerde görünmüyor. Pas alis verisi cok iyi, sürekli hareket icinde ve pasi verdikten sonra bosa cikiyor, fizigi iyi ve neredeyse topu hic kaptirmiyor. Isvec 90dk boyunca pek uzun topla ataga cikmadigi icin öyle pas görmediniz. Ekdal gelirse seneye top tutabilen bir orta sahamiz olacak ve bu tüm pozisyonlari rahatlatacak.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJelavic gelecegine Niasse'yi getirsinler.
Bizim oyun profilimiz belli.
Jelavic gibi oyuncularla olmuyo iste
Jelaviç ten daha iyi tercihler yapılabilir elbette de top yekün istemezük denince
premier ligde kaç senedir oynuyor arada iyi bir transfer de yaptı bu adam o kadar da değil demiştim ayrıcA oturabilirde
yeni orta saha ilginç bir orta saha olacak
birde hoca transferleri bunlar güvenip beklemek lazım
adam da ister ibrayı falan ama demekki kafasındaki şablonu oturtmaya çalışıyor...çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
İlk olarak lazoviç6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique jelaviçten daha iyi en azındann adam eksiltiyo
4-3-3 sistemi düşünülüyor Jelavic bu sistemin adamı bence.
Henrique'nin hava hakimiyeti var mı ?
Henrique'nin son vuruşları daha mı iyi ?
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıkıntı yaşar. Tekniği üst düzeyde değil. Çok yaratıcı ince pas atacak biri hiç değil.
Ortalari felan nasıl, sıfıra inip adam gibi orta yapabiliyor mu peki?
Yorum
Yorum