Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Afrika kupası önümüzde ki sezon var mı ??
    2017'de bir sonraki.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki Amrabat skorer kanat midir?
      Veya öyle kalabalık defansa karşı iş yapar mı?
      Kayserispor ve Malaga da arkada boş alan bulabildi, bizde anca çabuk gelişen ataklar da bulur o boşlukları..
      Sıkıntı yaşar. Tekniği üst düzeyde değil. Çok yaratıcı ince pas atacak biri hiç değil.
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu an önemli olan Ekdal ve Douglas transferi.
        Douglas ismi hiç duyulmuyor daha, ne bizim basinda ne alman basınında..

Yorum

• O değil de Almanya bayan milli takımı forveti dikkatimi çekti,

Yorum

• jelaviç kendini verirse bizde başarolı olur arkadaşlar moralinizi bozmayın..

ben Mbia,Ekdal,Douglas,Bedimo transferleri yapılsın bu takım hertürlü şampiyonluğa oynar..

benim kafamda ki tek soru işareti Ersun Yanal onun kendini trabzona vereceğinden emin deyilim..Sonuç olarak elinde takımın % 50 küskün,özgüveni yitikbir takım var..Ve bunun baş mimarı kendisidir..Elinde ki topçuları şaha kaldırsın..Kadro yeterli deyil lafını bu transferlerdensonra kabul etmiyorum..,
            https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Twitter'da beklentileri yükselten atmasyoncular yüzünden Jelavic'e haksızlık yapmak iyi değil.
              Jelavic 30 yaşında 4 milyon euro bonservis deniliyor birde yıllık alacağı maaş en az 1.5 olur 4 yıllık sözleşme yapsan kulübe toplam maliyeti minimum 10 milyon euro olur.Jelavic yerine bu sezonu elchede kiralık geçiren jonathası 6 milyon euro vererek al adamın attığı her golde ayrı bir yetenek var.

Yorum

• cincon borcunu ödemediği için oyuncu alacaksak illa , burakı geri alalım.. niye amrabatı alıyoruz?
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Barış Yurduseven: Süleyman Hurma frene bastık dedi,ekonomik olarak sıkıntılar var,savunmaya ve forvete transferler yapılacak. Ersun Yanal Egemen'i çok istedi,Süleyman Hurma veto etti. Ersun Yanal Mexes'i istedi,Süleyman Hurma bu oyuncuyu da veto etti,bu rakamları bu yaştaki oyuncuya veremeyiz dedi.
                  Allah sizi kahretsin öyleyse!

Savunmayı forveti doldurun ,eldeki 3 kuruşuda oraya harcayın ortayı 1 adama bırakın sonra da (dem)babayı alın!

Yahu çıldırıcam usta ,modern futbol ne üzerine kuruluyor başarılı takımların işleyen sistemini hangi mevkiiler ayakta tutuyor daha bunu incelemeden boyuna şişirin başka yerleri.

Kanat alın kanat ! bende kanat istiyorum bir de üst düzey kaleci!
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ekdal minimum Selcuk kadar oynar, iddaaliyim bu konuda. Bir cok yetenegi öyle özetlerde görünmüyor. Pas alis verisi cok iyi, sürekli hareket icinde ve pasi verdikten sonra bosa cikiyor, fizigi iyi ve neredeyse topu hic kaptirmiyor. Isvec 90dk boyunca pek uzun topla ataga cikmadigi icin öyle pas görmediniz. Ekdal gelirse seneye top tutabilen bir orta sahamiz olacak ve bu tüm pozisyonlari rahatlatacak.
                    Katılıyorum ekdal en az selçuk colman kadar oynayacak

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jelavic gelecegine Niasse'yi getirsinler.
                      Bizim oyun profilimiz belli.
                      Jelavic gibi oyuncularla olmuyo iste
                      ben şu silvayı da tuttum çok hızlı ve genç

Jelaviç ten daha iyi tercihler yapılabilir elbette de top yekün istemezük denince

premier ligde kaç senedir oynuyor arada iyi bir transfer de yaptı bu adam o kadar da değil demiştim ayrıcA oturabilirde

yeni orta saha ilginç bir orta saha olacak

birde hoca transferleri bunlar güvenip beklemek lazım

adam da ister ibrayı falan ama demekki kafasındaki şablonu oturtmaya çalışıyor...
                      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                      RİLKE

Yorum

• mbia olmayaydı yaya toure yi alırdık
                        Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak lazoviç6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Henrique jelaviçten daha iyi en azındann adam eksiltiyo
                          Zamanında Henrique'yi çok savunan biri olarak bence bu karşılaştırma çok yanlış.Henrique bir forvet oyuncusu Jelavic santrafor.
                          4-3-3 sistemi düşünülüyor Jelavic bu sistemin adamı bence.
                          Henrique'nin hava hakimiyeti var mı ?
                          Henrique'nin son vuruşları daha mı iyi ?

Yorum

• Jelaviç şaka gibi
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sıkıntı yaşar. Tekniği üst düzeyde değil. Çok yaratıcı ince pas atacak biri hiç değil.
                              Hiç gerekmez ozaman
                              Ortalari felan nasıl, sıfıra inip adam gibi orta yapabiliyor mu peki?

Yorum

• Mbia Douglas Sener izlemedim ama bilgisine güvendiğim arkadaslarin yorumlarindan yola cikarak Ekdal ve akliselim hücum gücü yüksek bir sol bek alınsın da sonrasinda isterse Sedat Ağcay i alsinlar..

Yorum

Yükleniyor...
                                X