Arif Berkay da yok piyasada
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Beyler,
Beleşe yatmak gibi olmasın da, 2 gündür hastanede arkadaşın kapısındayım, trafik kazası geçirdi kendisi.
Hem ona dualarınızı yollarsanız bana da kafa dağıtmak amacıyla kısa bir özet geçerseniz cok mutlu olurum vallahi.
Ekdal okudum, kimisi bedimo ve douglas yazmis kimisi kadro yaparken o ikisini eklemiyor bile?
Nedir son durum?
Şimdiden Allah razı olsun sizden, sağolun.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArif Berkay da yok piyasadadiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Ali Çilin Boğa gibi deyince herkesin aklına zenci oyuncu geliyor gibi bir ifadesi vardı.Hayali bile güzel diyor.Güçlü bir oyuncu olduğu da kesin.Bu adam % 90 Edin Dzeko.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 00:27.
Yorum
-
Hulk'u tarif etmiş
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleümit abi alıp giden perişan eden bir golcü alınacak demişti önceleri
en son hurma boğa gibi güçlü demiş
alıp giden perişan eden = boğa = ?Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
Yorum