Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ekici'ye çok kişi sakat adamı aldık yatmaya geldi yıllık ücreti çoktu vs vs
    Benim alnım ak .
    Yanına bir Ekici kalibresinde adam daha bulursak bizi şampiyonluğa götürür demiştim.

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben dahil Almanya'dan gelen çoğu kullanıcımız "İş görür. Bizde yeniden parlar" dedik çünkü maçlara daha çok bakma imkanımız vardı. Burada 70% çok bonservis verdik sakat oyuncu için dedi. Bunların içinde çok verdik ama iş yapar diyenlerde var. Geriside iyi transfer 1,5 Milyon öbür transferlere bakinca cok iyi para demiştik.

Jelavic gibi forumun 90%i karşı çıkmadı yani. 2 farklı olaylar
      Valla hiç öyle hatırlamıyorum rehabilitasyon merkezine döndük vs çok laflar kullanıldı yok yüzü gülmüyor zorla geldi..

Yorum

• daha kap kacak yok

transfer yapacaz diye boş adamlarla ilgileniyoruz gibime geliyor

forvette oynayacak onca adam var elinde gitmekte istemiyorlar

senin defansın sol ve sağ bek sıkıntın var bu işi çözsen ya ilk önce

sade kanat peşindeyiz

onca adam var

erkan yusuf waris-sefa-fatih-

Yorum

• Bu takımın bütün problemleri çözüldü de geriye birtek forvet sorunu kaldı sanki nasıl bir planlamadır bu ben hala anlamış değilim.

Yorum

• hiç kimse unutmasın bu sene yabancılar serbest
            biz bu kafayla gidip ekdal jelavicleri getirirsek yazın bir kenara

gençlerbirliğinin yaşlı ihtiyarı getirir bulur saatçileri bize fark atar

Antalya bile Etoyu getiriyor , biz ne anlatıyoruz.

Bu arada ambramadda yanlıs transfer herifin yattaradan farkı yok.Alır topu takılır kafasına göre sol acıkta
            mac boyunca bir calım o sekilde macı tamamlar.

bize beyni ve fiziği ile oynayan takım oyuncusu olan oyuncu lazım..

geçiniz bunları
            şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jelavicden Audi olmaz abi....olsa olsa peugeot olur
              ancak dacia logan
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak lazoviç6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kardeş sen yatabareyi sade trabzonda izlemişsin anlaşılan yatabare son derece süratli ve jelaviçe göre daha teknik senin savunduğun adama bak koca sezonda sekiz gol bumu santrafour
                Ben scout ekibim yok.Her ligi izliyim.Yatabare Trabzonspor'a gelene kadar tanımıyordum 1 sezon izlediğim kadarı ile ağır bir oyuncu.

Yorum

• ekdal a bende soğuk bakıyorum kapalı kutu adam.

amrabat mbia ilk etapta bitirip devam etmeliyiz bence

Yorum

• sağ kanata tunay torun'u alıp solda amrabat var yusuf ile erkanda yedek kanat oyuncuları olur.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Amrabat da Erkan-Ersun hikayesi gibi olacak. İlk kötü oynadığı maçta taraftar Hurma' ya sövecek.
                      Normal,zaten taraftarimizin tek yapabildiği şey bu.

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim için Ambarat Kayseride oynarken GS ile kulubunden habersiz isi pisiren,sonra sozlesmesi olmasina ragmen oynamak istemeyen,ekmek yedigi kulube ihanet eden karaktersiz bir futbolcudur,kesinlikle alinmamali.Suleyman Hurma bu adamin ne mal oldugunu bilmiyor mu da almaya calisiyor?
                        Hay yaşa ya. Aynen katılıyorum. Bu tip adamlar bizim formamızı giymemeli artık

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ekdal minimum Selcuk kadar oynar, iddaaliyim bu konuda. Bir cok yetenegi öyle özetlerde görünmüyor. Pas alis verisi cok iyi, sürekli hareket icinde ve pasi verdikten sonra bosa cikiyor, fizigi iyi ve neredeyse topu hic kaptirmiyor. Isvec 90dk boyunca pek uzun topla ataga cikmadigi icin öyle pas görmediniz. Ekdal gelirse seneye top tutabilen bir orta sahamiz olacak ve bu tüm pozisyonlari rahatlatacak.

kardes bu görüntüyü tekrar izlemeni tavsiye ederim.
                          adamın bir tane oyunun yönünü değiştirmiyor..
                          bir tane ceza sahasına pas atmıyor.
                          10 metre kare içerisinde yana ver pası oyuncusu resmen
                          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

Ben scout ekibim yok.Her ligi izliyim.Yatabare Trabzonspor'a gelene kadar tanımıyordum 1 sezon izlediğim kadarı ile ağır bir oyuncu.
                            yatabare hız konusunda 2 tane jelavic eder

Yorum

Valla hiç öyle hatırlamıyorum rehabilitasyon merkezine döndük vs çok laflar kullanıldı yok yüzü gülmüyor zorla geldi..
                              Diyorumya 70% öyle dedi ama burada ona güvenen en az 30% vardi. Jelavice baksana hic kimse güvenmiyor. Mehmetin az çok maçını izleyebildik bide Milli takimda da Bundesligada da.

Jelavicin 1 macini bile izlemeyen burada onun hakkında neler yazıyor Bencede yanlış transfer olur ama bakalım. Belki fake yapiyorlar.

Ambrabat bugün gelirse öbür transferlerde sorulacaktir

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dedim size Ferrari zor audi ye razı olun diye
                                Abi bunu Amrabat için mi söyledin yoksa Jelavic için mi ?
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X