İlk olarak kyodou tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 16.06.2015, 22:49.
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJelavic adam eksiltsin diye alınmıyor. Cardozo Ekim'e kadar yok diye alınıyor. Adamı artık kanatlarımız ve Mehmet eksiltecek, arkalarında da Ekdal ve Mbia orta sahayı kotaracak.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize o zaman Fode Mansare ya da Yattara tarzi bi adam gerekli.
Aslinda kanat forvetleri bu tarz olmali.
Istenilenler arasinda sadece Sisto böyle sanirim.
Zaten anlamis degilim. Yattara'dan sonra neden hic onun gibi birini transfer etmedikBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize o zaman Fode Mansare ya da Yattara tarzi bi adam gerekli.
Aslinda kanat forvetleri bu tarz olmali.
Istenilenler arasinda sadece Sisto böyle sanirim.
Zaten anlamis degilim. Yattara'dan sonra neden hic onun gibi birini transfer etmedik
Sisto demişken, Amrabata verilecek para ile rahat alınabilir aslında.
Liste de olan iddia edilen oyuncuların çoğu bir kaç sene önce de bizimle isimleri geçiyordu, bu bana tuhaf geliyor..
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkici'ye çok kişi sakat adamı aldık yatmaya geldi yıllık ücreti çoktu vs vs
Jelavic gibi forumun 90%i karşı çıkmadı yani. 2 farklı olaylar
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedim size Ferrari zor audi ye razı olun diye
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFlorent Malouda çağ atlatacak denmişti
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedim size Ferrari zor audi ye razı olun diye
Yorum
-
Transfer Dosyası -10-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVasat adam her yıl premier ligde 30 maç oynuyor
Küme düşen takımda çok ta zor olmaması gerek. Ayrıca Premier ligte oynayan vasat bir sürü adam var.
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJelavic kaliteli bir oyuncu.
O stilde olup bitiriciliği üst düzey olmayan adam bence kaliteli değildir.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYatabare ağır bir oyuncu.Cardozo'dan farkı yok.Hatta Cardozo daha çok koşuyor.
Yorum
-
Yorum
Yorum