Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Road to Consulate
    Kaybolmasin. Super post.

Yorum

• Muhammet, Uğurcan, Okay, Aytaç, Oğulcan, Mertcan, Oğuzhan ve daha tanımadığımız diğer genç çocuklar. Gümbür gümbür geliyorlar ama işte onları işleyecek madencimiz yok.

Bakalım Bursanın Enese verdiği şansı bizimkilerin Muhammete vermeye bi tarafı yiyecek mi? En azından tipik Anadolu takımlarıyla olan maçlarda son 10 dakika falan oyuna girmeli..
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Vay be transfer sezonu acilmamisken bile daha hareketliydi buralar :s
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Fatih YAZICI aşağıdan bakıyor. Vardır bildiği bir şeyler ama işte..

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vay be transfer sezonu acilmamisken bile daha hareketliydi buralar :s
            su an findik ve izin sezonu
            normal duraklama
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Cavanda nın geri dönüşlerde ki hızı tamam ama hem gerekli bindirmeleri yapmamasi hem de top ayagindayken güvenilir bir durum sergilememesi sadece benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum..Bir bek genelde topu aldığında çizgiye paralel oynar ama Cavanda nın gözü devamlı içerde. .Benim istedigim seviyede değil henüz. .

Gerekli takviyeler yapilmazsa zaman icersinde Alper in beke Constant in ortaya kaldırılıp Cardozo ve N doye nin beraber oynayacagi sisteme gecmemiz gerekecek gibi duruyor..

Yorum

• BİLGİ:Cristopher Samba kasığından sakatlandı 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Yorum

• Şu istanbul Takımları kadar şerefsiz takım yok. Yahu arkadaş oynatmayacağın çok büyük topçuları neden yedeklerde çürütüyorsun.

Alper ya bu adam çok bariz bir şekilde büyük topçu olma potansiyeline sahip. Gittin Ozan'ı aldın. Mehmet Topal'da var sende. Bu futbolcularda fındık kadar beyin yok.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hurma'nın dedigine göre transferler pazartesi bitecekmiş. Hayırlısı ile bitsin de. Pazartesi bitsin. Bjk maçı gecti zaten.
                    Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cavanda nın geri dönüşlerde ki hızı tamam ama hem gerekli bindirmeleri yapmamasi hem de top ayagindayken güvenilir bir durum sergilememesi sadece benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum..Bir bek genelde topu aldığında çizgiye paralel oynar ama Cavanda nın gözü devamlı içerde. .Benim istedigim seviyede değil henüz. .

Gerekli takviyeler yapilmazsa zaman icersinde Alper in beke Constant in ortaya kaldırılıp Cardozo ve N doye nin beraber oynayacagi sisteme gecmemiz gerekecek gibi duruyor..
                      Bizim taraftar görmek istemiyor. Cavanda dediğin adam orta açamıyor daha. Gelmiş efsane olacak yakında. Azıcık Bosingwa'ya bakın. Cavanda 5 hafta sonra kesilir takımdan. Kesilmez belki ama küfürler havada uçuşur
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hurma'nın dedigine göre transferler pazartesi bitecekmiş. Hayırlısı ile bitsin de. Pazartesi bitsin. Bjk maçı gecti zaten.
                        Dipnot olarak ekliyorum Eğer pazartesi Transferler biterse Hurma'ya buradaki bir çok kişi teşekkür edecektir. Şuan takımda parayı düşünen tek adam resmen. Bizim başkan Fm oynuyor gibi yıllık ücret veriyordu.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim taraftar görmek istemiyor. Cavanda dediğin adam orta açamıyor daha. Gelmiş efsane olacak yakında. Azıcık Bosingwa'ya bakın. Cavanda 5 hafta sonra kesilir takımdan. Kesilmez belki ama küfürler havada uçuşur
                          Salih Dursun sağ bekte 10'nun üzerinde maç oynadı katkısı ne oldu acaba söyler misiniz Salih yıldızsa Cavanda gökyüzüdür

Yorum

• İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Salih Dursun sağ bekte 10'nun üzerinde maç oynadı katkısı ne oldu acaba söyler misiniz Salih yıldızsa Cavanda gökyüzüdür
                            Bu forumda Salih Orta sahada yüreğiyle oynuyor çok iyi oynuyor gibi laflar edilirken Ben Salih'in topçu olmadığını söylüyordum. Cavanda ile şampiyon olamazsın. Bosingwa gelsin, Cavanda çekilsin kenara. Biraz tarafsız bakın futbola gözünüze farklı gelen güzel görünmesin. Cavanda futbolcu değildir. Bunu görmek için açın izleyin maçını.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu forumda Salih Orta sahada yüreğiyle oynuyor çok iyi oynuyor gibi laflar edilirken Ben Salih'in topçu olmadığını söylüyordum. Cavanda ile şampiyon olamazsın. Bosingwa gelsin, Cavanda çekilsin kenara. Biraz tarafsız bakın futbola gözünüze farklı gelen güzel görünmesin. Cavanda futbolcu değildir. Bunu görmek için açın izleyin maçını.
                              Adamın tekniğini beğenmezsin tamam da şu takımda çata çata ona mı çattın? Ayrıca futbolcu değilmiş. He he mi diyelim, onu mu istiyorsun? Bosingwa 10 gün sonra 33'ü bitirip 34'ten gün alacak ve uzun süreli bir sakatlıktan çıkmış olacak, Cavanda'yı kesemez.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sivasspor demişken Aatıfı alalım,temiz net transfer.3.5m€ serbest kalma bedeli var diye yazıyorlar,2 oyuncu+1.5m€ya alırız..

Not:Tahminen 20 sefer falan yazdım Aatıfı 40 olana kadar da yazıcam,transfer dönemi bitmeden yetiştirmem lazım
                                mecnun kılçığı demedimi artık eski teklifler yetmez diye, bu adam 5 isterken sene başında şimdi kaç ister, serbest kalma maddesi olsa cinconda oynuyordu şimdi.
                                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X