İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam Beşiktaş mı hızlıydı yoksa Mersin mi yavaştı ?
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir maçla çözmedik tabiki ama Oğuzhan'ın topu ayağında hiç tutmaması kendisi için büyük bir adım oldu mutlaka Şenol Hoca kendisi ile özel olarak ilgilenmiştir mevcut fizik kapasitesi ile topu saklayamıyor 1-2 adam geçsede orda tıkanıyordu. Kendi maç kasetlerini izlese dahi bunu görebilirdi. Oğuzhan'ın pasları doğrudan hücum bölgesine burdaki geçişi kesebilirsek çok zorlanırlar. Arkası sağlam değil Bjk'nin Olimpiakos maçını da izleyenler görmüştür. Geçen sene çok daha favoriydik müthiş bir rüzgarla gelmiştik Bjk maçına ama Bjk geçen sene çok daha üstündü. Benim anlatmak istediğim bu kez kazanabiliriz ama ne olursa olsun saldırmalıyız. Bu Bjk bu defansla çok gol yer. Kapanan korkan takımları da rahat rahat yener.
zidane dönüsleri vs yapan benmiydim
miyli futbolcular dün ikili mücadeleleri girmediginden öyle senaryo ortaya cikti
birde o salak o bos kirmiziyi görmeseydi görürdük hallerini"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatkıyı boynuma dola reis diyorOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay a fazla güveniyoruz benden söylemesi...Topu biliyor belli ,ama bariz ağır kalıyor..Defansif anlamda çabuk ortasahalarla baş edemez.
Tek sorunu takımda yeni olmasından kaynaklı; sorumluluk almaktan çekinmesi.
Yorum
-
Onur
Cavanda-Yumlu-Medjani-Alper
Mbia-Bourceanu
Özer-Constant-Erkan
N'doye
Bourceanu Reis U-21 le maça çıktı tam olarak hazırsa koy Mbianın yanına Oğuzhanın havasını alsın..
Topu kolay kaptırmayacak top ayağına yapışacak adam lazım Yusufun olmamasını ümit ediyorum maçta
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay 16-17 yasinda parlayip bonservisle degilde siradan bir takimdan gelseydi suan Trabzonspor futbol hayati bitmisti...Herkesin bilincaltinda sahip oldugunu düşündüğü müthiş potansiyeli var ama öyle bir sey yok...Suya sabuna karismadan sahada geziyor benim gördüğüm bu..
Adam sampiyonluga oynayan takıma geldi.Biraz urkek olması son derece normal.
Onun dısında oynadıkca cok daha iyi olacaktır.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay 16-17 yasinda parlayip bonservisle degilde siradan bir takimdan gelseydi suan Trabzonspor futbol hayati bitmisti...Herkesin bilincaltinda sahip oldugunu düşündüğü müthiş potansiyeli var ama öyle bir sey yok...Suya sabuna karismadan sahada geziyor benim gördüğüm bu..
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehem super ligde hem de ikinci ligde cok macta izledim okay ı.suya sabuna dokunmama meselesi gercek degil.en az 10-15 mac izlemisimdir.
Adam sampiyonluga oynayan takıma geldi.Biraz urkek olması son derece normal.
Onun dısında oynadıkca cok daha iyi olacaktır.
)) okay konusunuda katılıyorum kumaşı bir oyuncu ilerleyebilir soner gibi olmaz diye düşünüyorum
düzgün transferler yaparsak daha çok verim alırız o çocuktan.rahatlatmak lazım kadroyu."Annuit cœptis"
Yorum
-
Okay Yokuşlu cinconstatistic.com
Olumlu yanları;
Uzun boylu, tekniği oldukça iyi, adam eksiltebilen, pası, şutu, topa hakimiyeti çok iyi, hareketleri estetik, oyun zekası yüksek, oyunun iki yönünü de oynayabilen bir yetenek. Komple bir orta saha oyuncusu
Boyunun avantajını çoğu zaman iyi kullanıyor
Hücum etmeyi, savunma yapmaktan daha çok seven bir oyuncu. Gol atan, attıran bir isim
Dikkat çeken bir artı özelliği de oyun içindeki sakinliği. Yaşı genç olmasına rağmen soğukkanlı. Orta sahanın ortasında, sağ içte, ön liberoda ve forvet arkasında oynayabiliyor. Küçük yaşlarda sağ kanatta oynamışlığı da var.
Okay ise defansif açıdan da zamanla çok etkili olabilecek bir oyuncu
Ayrıca Okay’ın maç bilgisi yüksek.
Olumsuz yönleri;
Okay hücumda etkili olsa da skorer yönünü biraz daha geliştirmeli
Okay, defansif olarak şimdilik Süper Lig için tam olarak yeterli değil. Defansif yönlerini biraz daha geliştirmesi gerek.Ama bunun için önce fiziki gelişimini tamamlamalı, güçlenmeli, ikili mücadelelerde dayanıklılık kazanmalı. Yaşı ilerledikçe ve kendini geliştirdikçe tüm eksiklerini kapatabilecek donanıma sahip.
Boyunun uzun olması, fiziki yapısı onun için elbette ciddi bir avantaj ama bu avantajı kullanabilmek için her zaman fit durumda olması gerekiyor.
Okay duran top kullanmakta etkisiz. Belki bu özelliğini geliştirmeli ancak takımdaki diğer yetenekli oyuncuları düşünürsek bu pek de önemli değil.
Okay box to box, ama çok sert, kesici tarzda bir oyuncu değil. Aslında yapabilecek potansiyele sahip.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay 16-17 yasinda parlayip bonservisle degilde siradan bir takimdan gelseydi suan Trabzonspor futbol hayati bitmisti...Herkesin bilincaltinda sahip oldugunu düşündüğü müthiş potansiyeli var ama öyle bir sey yok...Suya sabuna karismadan sahada geziyor benim gördüğüm bu..En son erenslash tarafından düzenlendi; 17.08.2015, 14:27."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tanıdınız mı? Transfer olmuşHAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
Yorum