Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih abi, Mersin kümeye serbest düşer.

Orta saha ve defansları kulak memesi, çiğ hamur, irmik helvası vs vs kıvamında. bjk'nin dün oynadığı kadar Mersin'in müsaade ettiği gerçeği de var.

Gerçekleri her yönüyle konuşmak lazım. bjk ceza sahası içi ve etrafında iyi çoğalıp paslaşıyor ama mevcut orta saha rotasyonlarının hiçbirinde bize üstünlük kurma ihtimalleri yok. Klasik bir beraberlik maçı. Akıllı olursak da rahat alırız.

Geçen sezon Avni Aker'de oynadığımız fb maçını hatırlayın. Çok benzer bir maç izleyebiliriz.
    Bizim orta sahamızın kıvamını nasıl değerlendiriyorsun yiğit? Mbia dışında olcay oğuzhan atiba üçlüsüne direnç gösterecek kim var? Kanatları saymıyorum bile...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      oguzhanmi hic ayaginda topu tutmadi
      zidane dönüsleri vs yapan benmiydim
      miyli futbolcular dün ikili mücadeleleri girmediginden öyle senaryo ortaya cikti
      birde o salak o bos kirmiziyi görmeseydi görürdük hallerini
      Hocam görece diye bir kavram var, mesela Muz 10 TL dir, Kiraz 8 TL. Kiraz görece olarak ucuzdur muzdan. Ben yazımdada belirttim Oğuzhan geçen sene 10-15 saniye topu ayağında tutuyordu. Bu sene bunu yarı yarıya azlattı. Tek pas sayısı epey artmış durumda. Zaten Oğzhan'ın mevki itibari ile topla az oynama ihtimali yok. (Mehmet Ekici topla 20 saniye oynadığı anlar oluyor maç içinde.) Ama bunu limitte kullanır çok oynamadan işini görürsen böyle güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Miy paslaşmaları takip edemedi ki nereye koşacağını şaşırdılar. 3 saniyede 4 kere ayak değiştirdi top Beşiktaş'da. Arsenal'ın bir kaç yıl önce bu hızda attığı bir gol vardı o aklıma geldi izlerken.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        saçma sapan bir açıklama, şimdi istanbul basını aleyhimize harıl harıl haber ararken kendi elimizle böyle şeyleri koz olarak veriyoruz. Trabzonun adının karalanmasında yardımcı oluyoruz, şimdi ilerde gelecek yabancı teknik direktör yada futbolcu bu haberi görse ne düşünecek acaba? amatörce işler yapmaya bayılıyoruz sırasıydı şimdi böyle açıklamaların
        haberi yapan belli degil zamani belli degil. ortaya birisi yazmis atmis. bunu yaziyorsan bu soylesiyi yapan muhabiri de yazacaksin ki gorecegiz. yalandir muhtemelen. ne de olsa bizim yerelin en buyuk marifeti yalan dolan yazmak. tupcuden gazeteci yazarsan hava gazi yazar ancak.
        istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim orta sahamızın kıvamını nasıl değerlendiriyorsun yiğit? Mbia dışında olcay oğuzhan atiba üçlüsüne direnç gösterecek kim var? Kanatları saymıyorum bile...
          benim anlamadığım neden bjk maçına göre düşünüyoruz ?

Genel ortasaha kanat ve stoperler durumumuz defans durumumuza göre düşünmek varken hani bir maça değilde genele göre düşünsek daha iyi olur.Maç endeksli hale geldik ki bu da kadro zayıflığımız yüzünden
          "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hem super ligde hem de ikinci ligde cok macta izledim okay ı.suya sabuna dokunmama meselesi gercek degil.en az 10-15 mac izlemisimdir.

Adam sampiyonluga oynayan takıma geldi.Biraz urkek olması son derece normal.

Onun dısında oynadıkca cok daha iyi olacaktır.
            İnsan arada top almasını almasa da bos koşu yapip alan acmasini arada sirada dikine top sürmesini bekliyor ama Okay bunlarin hicbirini yapmiyor..Bir de takildigim nokta sol ayagini neredeyse hic kullanmiyor..Ağırlığı da soru isareti ..İnsallah ben yanilirim ne diyeyim..

İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Suya sabuna karismayan futbolcu her hucum yapildiginda rakip ceza sahasinin icine kosu yapmaz ki bu hem oralarda gol ariyo hem de geri donusu iyi yapiyo
            Rabotnicki macinin ilk yarisi hicbir sey yapmadi 2.yarida 2.kosusunda golü buldu..Bursa macinda ise hoşuma giden tek davranisi rakibi indirirken ki hirsiydi onun disinda kosu vs göremedim hele 2.yari yok desek yeridir..

İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bana göre okay iyi bir oyuncu fakat bir almanyada yetişen türk oyuncuları gibi değil.fakat sonerden kat be kat iyi hatta hırslı olması iyi bir şey kendini geliştirir disiplinli olursa salatasaraylı selçuktan çok daha iyi olacağı kesin.
            İnsallah hocam o potansiyeli yansitir da biz de zevkle izleriz..

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim anlamadığım neden bjk maçına göre düşünüyoruz ?

Genel ortasaha kanat ve stoperler durumumuz defans durumumuza göre düşünmek varken hani bir maça değilde genele göre düşünsek daha iyi olur.Maç endeksli hale geldik ki bu da kadro zayıflığımız yüzünden
              Kadro o kadar eksik ki önümüzü göremiyoruz. Önümüzde çok önemli bir maç var. Ve bana göre sezonun geri kalanını çok çok etkileyebilecek bir maç...
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• anasayfada papy bugün geliyor diyor hala
                sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kadro o kadar eksik ki önümüzü göremiyoruz. Önümüzde çok önemli bir maç var. Ve bana göre sezonun geri kalanını çok çok etkileyebilecek bir maç...
                  Bence etkilemez ama eksik bölgelere üst düzey adam alırsak geriye düştüğümüz maç veya fikstürde maç kaybetsek bile yetişme şansımız olur ilk iki veya üçte bitiririz en kötü ihtimal. Bence etkilemez nedeni şu bana göre:bjk maçını şansa mansa alsak bile gene takılırız.

Şampiyonluğun gitti sezon devreyi 10 puanlı üstü küsaratli önde kapattık ve stoper alınmamıştı ve biz stoper alsaydık şike için cesaretlenemeyeceklerdi fbliler. ve kupayı da somut şekilde müzemize götürecektik.Evet bir transfer ne kadar farkettiriyor hatta yusufun bjkye gitti sezon ne kadar etkilemişti o da ayrı bir detay.

Transfer o kadar önemli ki avantajlıyken bile elimizden gitti herşey.Ve bu bir defa da olmadı ama ders çıkarmadı kimse...
                  En son erenslash tarafından düzenlendi; 17.08.2015, 14:41.
                  "Annuit cœptis"

Yorum

• Cardozo ile birisinin özel görüşemsi lazım sıkıntısı ney mesela niye şut atmıyor, 20-25 metreden önüne alınca düşünmeden vururdun vur abi bırak dağa taşa gitsin ama sen vur.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnsan arada top almasını almasa da bos koşu yapip alan acmasini arada sirada dikine top sürmesini bekliyor ama Okay bunlarin hicbirini yapmiyor..Bir de takildigim nokta sol ayagini neredeyse hic kullanmiyor..Ağırlığı da soru isareti ..İnsallah ben yanilirim ne diyeyim..

Rabotnicki macinin ilk yarisi hicbir sey yapmadi 2.yarida 2.kosusunda golü buldu..Bursa macinda ise hoşuma giden tek davranisi rakibi indirirken ki hirsiydi onun disinda kosu vs göremedim hele 2.yari yok desek yeridir..

İnsallah hocam o potansiyeli yansitir da biz de zevkle izleriz..
                      Umarım hocam.Bu kadroyla zorlanır gibi geliyor.Kanatlar ve defans olayı yüzünden potansiyali tam randımanlı olmaz.Ama şansı yaver giderse bir şeyler olur okaydan bir hırsı var egemen vari bir hırsı enerjisi var.
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• Okayın şu anki durumu ile sonerden farkı yok.ancak fiziken güçlenir ve orta sahada sert oyunuyla direnç katarsa katkı sağlayabilir.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Suya sabuna karismayan futbolcu her hucum yapildiginda rakip ceza sahasinin icine kosu yapmaz ki bu hem oralarda gol ariyo hem de geri donusu iyi yapiyo
                          ben mi yanlış gördüm yoksa okayın şık bi topuk pasıyla takımı atağa kaldırdığı pozisyon varmıydı ... hani ndoye ye attı n doye yusuf a yusuf ezdiydi pas vereceğine tekrar
                          sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam görece diye bir kavram var, mesela Muz 10 TL dir, Kiraz 8 TL. Kiraz görece olarak ucuzdur muzdan. Ben yazımdada belirttim Oğuzhan geçen sene 10-15 saniye topu ayağında tutuyordu. Bu sene bunu yarı yarıya azlattı. Tek pas sayısı epey artmış durumda. Zaten Oğzhan'ın mevki itibari ile topla az oynama ihtimali yok. (Mehmet Ekici topla 20 saniye oynadığı anlar oluyor maç içinde.) Ama bunu limitte kullanır çok oynamadan işini görürsen böyle güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Miy paslaşmaları takip edemedi ki nereye koşacağını şaşırdılar. 3 saniyede 4 kere ayak değiştirdi top Beşiktaş'da. Arsenal'ın bir kaç yıl önce bu hızda attığı bir gol vardı o aklıma geldi izlerken.
                            miy bu sene rekor azlikta puanlan küme düsecek
                            gerisinide ilerki haftalarda görecegiz
                            milli aradan sonra her sey kendini belli eder
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dünyanın en zenginlerinden Donald Trump, Kolombiya Futbol Ligi takımlarından Atletico Nacional'ı satın almak için 100 milyon dolarlık teklifte bulundu. Ancak...
                              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gitsin bizimkiler randevu alsın hehe alsın Türkiyeden bizi alemin kralı oluruz )
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Yükleniyor...
                                X