Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Papy tuttuk

Yorum

• La Gazzetta Dello Sport gazetesi, Trabzonspor'un Sampdoria forması giyen Bartosz Salamon için resmi teklif yaptığını yazmış..
      Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• musa ile alex bizim u21 ile maça çıkmış nasıl değerlendiriyosnz bunu ?

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

• haberler dogruysa papy alınmasın . baska alternatıflere bakılsın .
          gerekirse satın alma opsıyonlu kiralık alınsın, bu sene kurtarılsın . seneye maddi acıdan elımız daha cok guclenecegı ıcın o zaman bonservıs öderiz
          61

Yorum

• Kim geliyorsa gelsin , Yumlu oynamasın yeterki. Yusuf ve Erkan bu tarz maclara damga vurur. Iyi oynarlar diyorum. Ndoye de ilerde
            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de stoper transferi istiyorum ama uyum süresi ne kadar olur acaba, ondan çok süpheliyim. Hele de bjk maçında oynarsa
              kaliteli üst düzey yetenekli futbolcuların uyum sorunu diye bişey olmaz.

mustafa aykut medajani uğur 5 yılda beraber oynasalar uyum sağlayamazlar çünkü kaliteleri yok yetenekleri sınırlı.

Yorum

• İlk olarak Murat Ok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                musa ile alex bizim u21 ile maça çıkmış nasıl değerlendiriyosnz bunu ?
                30 yaşındaki adam u21 maçına nasıl çıkıyor ya a2 ligi olmasın ?
                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Durduk yere aklıma geldi şimdi. Rabotnicki ikinci maçında yediğimiz golü bi aklınıza getirin. Bursa maçında Ertuğrul Sivok ve Serdarı son dakikalarda aynı golü atarlar umuduyla ileri çıkarmış olabilir mi ? Beklerim ben.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Douglası Bonservisle istiyoruz , Keza Vargasıda. 5 Milyon Eurolar verecegiz bu adamlara. Satin Alma Opsiyonu neden kullanılmaz!
                    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• bu kadar uzatırsan işi tabi sunderland devreye girer 3 aylık yaz döneminde bir stoper alamadılar .takımı süper yaptılar ama gene bir bölgeyi eksik bıraktılar(stoperler)

bir sepet yumurtayı berbat edicekler .mbia cavanda ndoye constant ekici yede yazık stoperlere bak mustafa yumlu medjani aykut yaa sabır .

Yorum

• Bence Salamon' u alacağız.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Zaten yabancı transflerini satın alma opsyonlu kiralık olarak alsak maddi konularda bu noktalara düşmezdik.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kaliteli üst düzey yetenekli futbolcuların uyum sorunu diye bişey olmaz.

mustafa aykut medajani uğur 5 yılda beraber oynasalar uyum sağlayamazlar çünkü kaliteleri yok yetenekleri sınırlı.
                            En basitinden yeni bir ülkeye, iklime geliyorsun. Dil bilmiyorsun. Vücudunun ve bünyenin bunlara nasıl cevap vereceğini bilmiyorsun vs vs

Futbol 90 dk'da başlayıp biten bir şey değildir.
                            Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                            (Dozer) Cemil Usta
                            Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              30 yaşındaki adam u21 maçına nasıl çıkıyor ya a2 ligi olmasın ?
                              Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

buyur hocam resmi site. musa ortada alex sol altta

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En basitinden yeni bir ülkeye, iklime geliyorsun. Dil bilmiyorsun. Vücudunun ve bünyenin bunlara nasıl cevap vereceğini bilmiyorsun vs vs

Futbol 90 dk'da başlayıp biten bir şey değildir.
                                ndoye yi 20 dakikada gördük.

Yorum

Yükleniyor...
                                X