Çok ilginç hala bir transfer haberi yok ? Twitter duyumu bile yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Alsın sonra kulübü spor kulübü olmaktan çıkartıp başka bir şeye dönüştürsün örneğin; Trabzonspor Süt Mamülleri . Bu eziyette son bulur böylece.
Yorum
-
Konu dışı olacak ama Ankara'da yaşayıp Gençlerbirliği kombinesi alan arkadaşlar var mı ? 200 tl fazla gibi geldi bana acaba biraz beklesek indirime giderler mi ? Osmanlı'nın kombine ucuz ama hem uzak hem de siyasilerin elindeki takım gitmeye gerek yok.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIf you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitsin bizimkiler randevu alsın hehe alsın Türkiyeden bizi alemin kralı oluruz)
sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlsın sonra kulübü spor kulübü olmaktan çıkartıp başka bir şeye dönüştürsün örneğin; Trabzonspor Süt Mamülleri . Bu eziyette son bulur böylece"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kan emiciden randevu dahi alınırsa bu takımı tutmayı bırakırım) Türk yöneticilerinden çok daha iyidir asıl bizimkiler kanımızı emiyor
"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence alsın hiç bir şey olmaz hem biz kazanırız hem o. Kral oluruz.Hatta mektup yazsınlar .Trabzonspora ben hayır diyeceğini sanmam.Belli bir kitlesi var.Trabzona da yatırım yapar.Bizimkilerden hayır görmedik bu tarz insanlar bize daha faydalı olur emin olun buna.
Herşey nasıl yöneticeğine bağlıdır, parası olan gelip batırır, parası olmayan gelip zirve yaptırır. Planlamada bitiyor herşey.
Ben işin esprisindeyim hocam.
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bize abrahimovic, sheikh mansur gibi adam lazim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey nasıl yöneticeğine bağlıdır, parası olan gelip batırır, parası olmayan gelip zirve yaptırır. Planlamada bitiyor herşey.
Ben işin esprisindeyim hocam
tabi ki gelmez zaten ciddi teklifler götürülse neden olmasın bir networkü olur takımımızın.
İçerde futboldan anlayan bir heyet tutulmalı mutlak ki tutulur zaten.
adam gelse elbet ki tercümanı şusu bunu belli bir heyeti olucak.Tek başına oturmaz o koltuğa bilmediği şehir.
Bu tarz adamlar kazanmak ister kazanmak içinde en iyisini alır şampiyonlar ligini hedefler .büyük hedefleri olur bu tarz adamların."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam görece diye bir kavram var, mesela Muz 10 TL dir, Kiraz 8 TL. Kiraz görece olarak ucuzdur muzdan. Ben yazımdada belirttim Oğuzhan geçen sene 10-15 saniye topu ayağında tutuyordu. Bu sene bunu yarı yarıya azlattı. Tek pas sayısı epey artmış durumda. Zaten Oğzhan'ın mevki itibari ile topla az oynama ihtimali yok. (Mehmet Ekici topla 20 saniye oynadığı anlar oluyor maç içinde.) Ama bunu limitte kullanır çok oynamadan işini görürsen böyle güzel sonuçlar ortaya çıkıyor. Miy paslaşmaları takip edemedi ki nereye koşacağını şaşırdılar. 3 saniyede 4 kere ayak değiştirdi top Beşiktaş'da. Arsenal'ın bir kaç yıl önce bu hızda attığı bir gol vardı o aklıma geldi izlerken.
Yorum
Yorum