Stoch bursa için çok iyi transfer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Saglam bir stoper ve Sağ açık alirsak erken skor uretiriz ve futbolumuz guzelleşir. Kim ne diyorsa bilemem ama Yusuf Gercekten takimin kalitesini dusuruyor. Kendine cv yapiyor bunu yaparken de fazlasiyla hatali jsler yapiyor.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Cardozo yu iki dakkada gozden cikardiniz, saniyomusunuz ki, cardozo satilirsa yerine daha iyisi gelecek. Hayir biz yine forvet diye yazacagiz onlarda 3 sene sonra alacaklar.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet sol bekte lazım
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Onut
Cavanda ? Medjani bos
? Ekici mbia erkan/yusuf/özer
Cardoso ndoye
Olurdu sol bek transfersiz ama iste bosi sakat
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePek inanmamıştım ama Burak gerçekten satılacakmış şaşırdım
Atıf a sallayan çoktu şimdi isteyen çok)))
Ah ah)
Stoper ve kanat transfer biter
yerini hayatta dolduramazlar, ibrayi saymiyorum
djilobodil üzerine duyumun varmi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacin full tekrarini izleyebilecegim bir link var mi arkadaslar
Sent from my iPhone using Tapatalk
kendine sevap islemis olursun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bir stoper aslinda duruma göre cilingir bir forvet arkasi ve kanat sag forvet alinsin, joel Campbelli kiralamak fazla zor olmasa gerek, Ola Toivonen, Yatabare takasi olmali, Rennes bize Waris olayindan kizginmis öyle birseyler duyudum, Ola Toivonen, Joel Campbell, Papy transferleri ve saglam bir Ekici bizi yukarida tutar uzun bir süre.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs ve Antalya maclarinin ozetini izledim.
Urperdim.
Hayvan gibiler.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de maçı izledim Galatasaray'dan hiçbir şey olmaz
Maclar cok keyifli olmus.
4 takimda ozetlere gore cok hizli oynuyor.
Yorum
Yorum