Vargas ve ozan modern futbolun hizina uygun futbolcular.cabuk direncli cigerli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ozan tufan iyi bir oyuncu ama bu mevkide elimizdeki adamlar yeterli. Bizim için stoper ve kanatlar şu an için daha acil. Ayrıca Okay da Ozan kadar iyi bir oyuncu bana kalırsa. Ozan ancak çok makul şartlar olursa alınabilirEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 09.08.2015, 15:54.
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediğer paylaşımdalarına baksana sahte hesap
SON DAKİKA: Trabzonspor, Galatasaray'ında peşinde olduğu Klass-Jan Hunteelar ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı!
diye mesaj atmıs 7 temmuzdaherşeyi ciddye almayalım
Hiç dikkat etmemişim
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan tufan iyi bir oyuncu ama bu mevkide elimizdeki adamlar yeterli. Bizim için stoper ve kanatlar şu an için daha acil. Ayrıca Okay da Ozan kadar iyi bir oyuncu bana kalırsa. Ozan ancak çok makul şartlar olursa alınabilirSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
di marzio yazdıysa mutlaka bir temas olmuştur vargasla .
bunun dısında gelır mı gelmez mı yada almaya ne kadar yakınız bılmıyoruz .
Ayrıca hurma nın bu olayı yalanladıgıda soylenıyor . Ama marin ide yalanlamıstı sanırsam . anlasmaya uzak oldugumuz herkesi, görüşmüş olsak dahi yalanlıyor61
Yorum
-
Hayalimde ki 4-1-3-2 de
------M'bia------
Ozan-Ekici-A.Potuk
Öne de iki canavar santrafor..
Ozanı almamız lazım Erkan-Sefa dan birini..Soner-Aytaçtan birini..Musa-İshaktan birini..Aykut-Uğurdan birini alsınlar..Hatta Yatabare bile düşünülebilir..
Özer Bourceanu varken Soner Aytaç ikilisinden ikisini bile alabilirler..
Aradığımız adam Ozan güçlü dikine gidebilen enerjik lütfen yönetime iletelim beyler
Yorum
-
Okay için düşüncem kadroda imkan bulursa ve sorumluluk verilirse ; oldukça üst düzey modern bir 10 numara olabileceği yönündedir.
Çok keskin bir ve olabildiğince hızlı karar verebilen futbol zekası var . Sakatlanma eşiği yüksek ve çok kuvvetli , kalçasını iyi kullanıyor , kolay yıkılmıyor. Topsuz sürati yeterli olmasa da , ivmelenmesi ilk reaksiyon hızı fena değil . Cepheden şutları etkili ve usta işi... Oyunun her iki yönünde de özverili ve yürekli oynuyor.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 09.08.2015, 16:00.
Yorum
-
İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVargas kanat mi forvet mi
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...............m'bi
..........ozan......ekici
Soyle bir orta saha beni heyecanlandiracak ilk secim olur.topu ayaginda tutup hizli pas yapan bir takimda ozan merkezden girisleriyle, ekici sutlariyla rakibi cok sıkıntıya sokarlar. Rakibi merkezden acan bir takim benim icin izlemesi en zevkli olanidir.ozan bu dizilisde sahanin her yerine gider.en sevdigi pozisyon bence burasi.direncli cevik bir oyuncu.avrupa'da boyle oyuncular oynuyor ortasahada artik.gelistirmesi gereken ozellik gol vuruslari olur bu dizilisde.
Onu oynatmazsak kaybedebiliriz ondan korkuyorumYâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ortada bir fırsat varsa değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum...
Ocak ayında 7 milyon €'a kadar çıktığımız adam bazı menajerlerin ayak oyunlarıyla , belkide değerinin altında bir fiyata , takas ve sair istanbul takımlarından birine peş keş çekilecek göz göre göre ... Bursa Ozan'ı kulüpte tutma iradesi varsa, gelecek yıl için söz alalım . Ancak halihazırda bir kaç ayak takımı ile başa çıkamıyorsa Bursa yönetimi , hem onların itibarı zarar görmesin hem de son zamanlarda arada eriyen buzlar bir transfer hikayesi ile taçlandırılsın . Galatasaray ve beşiktaş öyle görünüyor ki 3 futbolcu ve 1/2 milyon€ gibi bedellerle işi çözmek derdinde ; o durumda bizde o futbolcuların muadili oyuncular önerebiliriz takasta... En azından bir araya girelim... Tabi tüm bu varsayımlar Ozan'ın kulüpten ayrılacak olması ile ilişkili . Kalıyorsa başka...
Oynatmaya gelince her türlü oynar...
Bizim hedef olarak seçtiğimiz temel oyun karakteri rakip alana yerleşebilen ve orta alanda dominant bir futbol . Şota buna benzer açıklamalar yapmıştı öyle değil mi ? Sol çizgideki Alper ısrarı ve Constant ısrarı bile aslında bir bakıma bu arzu edilen oyun karakteri ile ilişkili . Ancak bu formasyonun ana taşıyıcı kolonu orta alan . Yani Mbia'nın önünde oynayacak iki adam .
Evet Medjani ve Alex var ama bu iki oyuncumuz da daha çok rakibi "karşılayan" stoper özellikli oyuncular. Ha keza Aytaç ... Düşünün kü ilk resmi maçımıdan örnekle ; Özer oyundan çıkınca rakip yarı alanda tutunamamaya başladık .
Benim derdim hem ozan hem okay aynı anda sahaya sürülebilir mi?
Ben gençleri sürekli oynatmak gerektiğini düşünüyorum, devamlı oynatmadığımız için harcananlarda olsun istemem ikiside.Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
Trabzonspor’un özel uçakla Trabzon’a getirdiği ardından anlaşmayarak geri yolladığı Samba transferinin perde arkası ortaya çıktı.
Bordo-Mavili takımın Dinamo Moskova takımından kadrosuna katmak istediği Samba transferinin neden gerçekleşmediğini Sportif Direktör Süleyman Hurma Tuncay Lakot’a açıkladı.
Sportif Direktör Süleyman Hurma yaptığı açıklamada,oyuncu forma giydiği Dinamo Moskova takımında iç yan bağlarından ciddi bir sakatlık geçirdi ve yaklaşık 1 ay forma giyemedi.
Trabzon’da yapılan sağlık kontrolünde ise bu sakatlık ortaya çıktı ve oyuncuyu transfer etmemiz halinde tam anlamıyla 2 ay beklememiz gerekecekti. Bizim şuan da böyle bir lüks içinde girmemiz söz konusu bile değildi.2.6 Milyon Euro para ödeyip hem sakat hem de aşırı kilo alan bir oyuncuyu kadromuza katmamız doğru değildi ifadelerini kullandı.
haber61
bunlar oyuncunun sakat olduğunu bilmiyorlarmiydi ya...nasıl amatörlüktür buSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
Yorum