Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @Serdar Atasoy
    Samba Esteban Ndoye hakkında ne düşünüyorsunuz
    N'Doye BJK de istemişti bir dönem

Bence üçü de iyi transfer

Samba-Zambrano iklisinden Zambrano tercih ederdim ama sağlık olsun
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Samba , N'doye iyi ama yetmez.. Sağ açık ve sol bek şart..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @Serdar Atasoy
        Samba Esteban Ndoye hakkında ne düşünüyorsunuz
        Esteban ve Samba bonservissiz geliyor. N'doye 2 / 3 milyon euro arası bir bedelle.

Yarın 5 Ağustos , 10 gün sonra lig başlıyor.

İlk beş hafta ligin kaderini belirler ama oldu ki aralık ayında takım şampiyonluk yarışının dışında kaldı ... Bu pek çok kişinin ipini çekecektir. O nedenle sanmıyorum ki kulüpte icra yetkisini elinde tutanların bu sezonu çöpe atmak gibi bir lüksü olsun ...

Gelen oyuncular kağıt üzerinde çok iyi transferler ama ... Ancak arkadaşlar bizim temel sorunlarımız kağıt üzerindeki sorunlar değil zaten. Duygusal bütünlüğü sağlayamazsak , herkes kendi görev ve sorumluluk dairesi dışına taşmaktan vazgeçmedikçe ve takımdaki gruplaşma çözülemez ve takımdaşlık ilerletilemezse , mehteran gibi iki iler bir geri gitmeye devam ederiz...

Yorum

• Kaynak olarak bunu vermiş bir sayfa.
          8. Kuşatma

Yorum

• Samba + Ndoye + Douglas + Marin

Yorum

• Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                N'Doye 30 yaşında, veteranlığına daha en az 5 sene var.

Drogba CimBom'a 34 yaşında, Hagi ise 31 yaşında gelmişti.
                Hocam gaysenin o kadrosu gençti ama yani. 96 senesinde geldiler ve çoğu 17-25 yaş arasıydı kadro. Keşke bizde şöyle 18-24 yaş aradı 13-14 topçu bulup da araya böyle yabancılar serpiştirsek

Yorum

• Onur Kaya ➤ Belçika'den eski futbolcu ➤ On Numara ➤ Son kulüp: FC Kosova Schaerbeek ➤ * 20 Nis 1986, Brussel, Belçika

bu çocuğu alalım,
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• suanda ajaxin macini seyrediyorum, ajaxin solbeki bizde olsa ne güzel olurdu be manyak bindiriyor

Yorum

• Harcamasınlar para

Yorum

• Nurgül hanım da onayladı samba'yı

Hatta benfica lı oyuncuda olabilirmiş.

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Esteban ve Samba bonservissiz geliyor. N'doye 2 / 3 milyon euro arası bir bedelle.

Yarın 5 Ağustos , 10 gün sonra lig başlıyor.

İlk beş hafta ligin kaderini belirler ama oldu ki aralık ayında takım şampiyonluk yarışının dışında kaldı ... Bu pek çok kişinin ipini çekecektir. O nedenle sanmıyorum ki kulüpte icra yetkisini elinde tutanların bu sezonu çöpe atmak gibi bir lüksü olsun ...

Gelen oyuncular kağıt üzerinde çok iyi transferler ama ... Ancak arkadaşlar bizim temel sorunlarımız kağıt üzerindeki sorunlar değil zaten. Duygusal bütünlüğü sağlayamazsak , herkes kendi görev ve sorumluluk dairesi dışına taşmaktan vazgeçmedikçe ve takımdaki gruplaşma çözülemez ve takımdaşlık ilerletilemezse , mehteran gibi iki iler bir geri gitmeye devam ederiz...
                          Yazınızı okudum hatta daha çok görülsün diye alıntıladım, duygusallık bütünlük konusunda haklısınız ancak futbol da iyi oyuncularla oynanıyor ki atıyorum ilk 10 haftads yarışın içinde olursak ve iyi futbol oynanırsa iyi gün dostu Trabzonlu taraftarı takımı destekler diye düşünüyorum, Onurun özür dilemesi olayı filan da bir nebze olayları takım içinde yumuşatmıştır
                          Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• ya arkadaşlar adamlar gelmeden havaya girmeyelim isterseniz. sonra infilak oluyor, asrın günahını bir günde giriyoruz
                            TS

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Samba'nın Blackburn yılları efsanedir.

O dönemde dünyadaki en iyi 3-5 stoperden biriydi .
                              Tek başına , Blackburn'u takip nedeniydi , sahada öylesine dominant bir oyuncuydu...

Yorum

• BRADLEY WRİGHT PHİLİPS

Amerika liginde 27 gol attı geçen sezon.

Yorum

Çalışıyor...
                                X