Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Korkarak soruyorum ama tepkileri görmezden gelerek bizi hiçe sayarak Onur'u satarlar mı?

Yorum

• Artık taraftar olarak bir şeyler yapmamızın vakti geldi.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Onur gitti mi şimdi ?
        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Sizin koltuk sevdanızı ya. Nasıl terbiyesiz mahluklarsınız, insan demeye dilim varmıyor.
          "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
          Andrea Pirlo

Yorum

• -pardon tekrar yollamışım-
            En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 29.07.2015, 00:50.
            #

Yorum

• hurma gider
              onur kalir
              the end

Yorum

• iho da bu işin içinde görünüşe göre yoksa şuanda yayındaydı, hurma'yla yolların ayrıldığını filan söylüyor olurdu. öğrendik artık iho'nun olaylara vereceği tepkileri.

bu olayı kafa kafaya verip planlamışlar gibi geliyor bana. iho+hurma paketini kapının önüne koymadan bundan böyle huzur olmaz bu takıma.
                #

Yorum

• Akşam Şota'nın basın toplantısı var ama bu soruya net bir cevap vereceğini sanmıyorum...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• onuru karalamaya calisiyorlar
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ben şahsen Yunus Emre Sel'i yıllardır takip eden biri olarak kendisine güvenirim. Onun işin aslını bildiğinden şüphem de yok. Çıkıp doğruları söylemeli. Yoksa bunlar Onur'u yemeye çalışacaklar.
                      TRABZON SPOR

Yorum

• Biz 7 senedir Onur'layız. Bazıları Onur'dan sonra gelecek ortak karar alacak. Bak şu işe. Saygısızlık yapmışmış. Asıl saygısızlık taraftarı hiçe saymaktır.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• abi onur gidrse ts maçlarını izlemem olmaz böyle birsey

Yorum

• Onur gibi bir insanın gitmesinde kimin parağı varsa bir dakika durmasın istifa etsin...transfer yapamıyosunuz birde bu taraftarın en çok sevdiği insanı gönderiyosunuz yuh denir buna...

Yorum

• Ulan sen kimsin siz kimsiniz Onur'u gönderme kararı alıyorsunuz.. Onur'un tırnağı eder misiniz.. Onur'un Trabzonspor'a verdiğinin %1'ini verdiniz mi ..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• lan bu heriften ve şurekasından nasıl kurtulacak bu kulüp? suikast timi falan mı kurmamız lazım?

nefret ediyoruz lan sizden!! ne lig tv aldım ne forma, ne de maça gidecem.. daha nasıl anlatabiliriz sizden tiksindiğimizi...
                                kim lan bu şerefsiz kongre üyeleri...
                                buna oy veren herkesin allah belasını versin...

Yorum

Çalışıyor...
                                X