Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok güzel 2 haberim var. 1500 Beğeniye söylerim

Samba , Geçen sezon Rusya'da yılın defansı seçilmiş.

Samba , Bonservissiz geliyormuş
    Eyvah!alirlarsa o zaman bonservisi yok diye senelik alacagi parayi cok yüksek verirler simdi.Birde alismisiz zaten imza parasi dagitmaya.Menacerine verilecek paradan hic bahsetmeyelim.

Yorum

• Ah Medjani biraz hızlı olsa harika tandem olurdu.
      Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Artik transferler takima katilsin da önümüzü görelim. .İlk 5 hafta 10 puan müthiş olur ..

Yorum

• CHRISTOPHER SAMBA TRABZONSPOR'A HAYIRLI OLSUN. ÇOK BÜYÜK BİR PÜRÜZ YAŞANMADIKÇA İMZAYI YAKIN ZAMANDA ATAR. http://t.co/mGzH6ANpHG

Burak da yazmış.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            CHRISTOPHER SAMBA TRABZONSPOR'A HAYIRLI OLSUN. ÇOK BÜYÜK BİR PÜRÜZ YAŞANMADIKÇA İMZAYI YAKIN ZAMANDA ATAR. http://t.co/mGzH6ANpHG

Burak da yazmış.
            Bu Burak kime yakın, nereden alıyor haberleri? Bilginiz var mıdır, ya da bilgisi olan?
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• hala aynı kafa hala aynı kafa, yetenekli genç topçu alıp takıma yatırım yapmak yerine vadesi geçmiş sönük süpernovalar peşindeler. Takımın altını oymaktan başka bir halta yaramıyorlar. Yahu cardoza tamam iyi hoş klas ama bizi şampiyon yapacak adam mı? Peki seneye ve ondan sonraki sene?

Yorum

• Samba ve ndoye iyi insallah gelirler de, ben oyunu acacak bir oyuncu ihtiyacimiz var diye dusunuyorum, yusuf ve ekici disinda kim var?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Burak kime yakın, nereden alıyor haberleri? Bilginiz var mıdır, ya da bilgisi olan?
                  Topçuların beya menajerlerinin numarasını buluyor whatsapptan konuşuyor benim gözlemlediğim kadarıyla
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Ee samba iyimi biri iyi diyor biri kötüü

Yorum

• Samba-Ndoye-Mbia.

Cavanda'da iyi cikarsa muthis.

Cok verimli bir transfer donemi bence...

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eyvah!alirlarsa o zaman bonservisi yok diye senelik alacagi parayi cok yüksek verirler simdi.Birde alismisiz zaten imza parasi dagitmaya.Menacerine verilecek paradan hic bahsetmeyelim.
                        Adam boşta olmadığından sanmam
                        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Aldigimiz adam 3 ay sonra oynuyor zaten nerden bu yeniler anlamadim
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Samba alabileceğimiz en iyi stoperlerden biridir
                            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• samba premier ligdeyken gençken kapı gibi stoperdi. şimdi nasıl bilmiyorum. dauglasla ilgileniyorduk onu beğenmedik sanırım bunu aldık. geçmişte 15 milyon eurolara kadar bonservis ödenmiş bir oyuncu...
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adam arastirmasini biliyor
                                bisey aradigi zaman nereye bakip bulacagini bilen biri
                                yani organizasyon yetenegi üst düzey biri
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X