İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
CHRISTOPHER SAMBA TRABZONSPOR'A HAYIRLI OLSUN. ÇOK BÜYÜK BİR PÜRÜZ YAŞANMADIKÇA İMZAYI YAKIN ZAMANDA ATAR. http://t.co/mGzH6ANpHG
Burak da yazmış.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCHRISTOPHER SAMBA TRABZONSPOR'A HAYIRLI OLSUN. ÇOK BÜYÜK BİR PÜRÜZ YAŞANMADIKÇA İMZAYI YAKIN ZAMANDA ATAR. http://t.co/mGzH6ANpHG
Burak da yazmış.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
hala aynı kafa hala aynı kafa, yetenekli genç topçu alıp takıma yatırım yapmak yerine vadesi geçmiş sönük süpernovalar peşindeler. Takımın altını oymaktan başka bir halta yaramıyorlar. Yahu cardoza tamam iyi hoş klas ama bizi şampiyon yapacak adam mı? Peki seneye ve ondan sonraki sene?
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Burak kime yakın, nereden alıyor haberleri? Bilginiz var mıdır, ya da bilgisi olan?KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvah!alirlarsa o zaman bonservisi yok diye senelik alacagi parayi cok yüksek verirler simdi.Birde alismisiz zaten imza parasi dagitmaya.Menacerine verilecek paradan hic bahsetmeyelim.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
samba premier ligdeyken gençken kapı gibi stoperdi. şimdi nasıl bilmiyorum. dauglasla ilgileniyorduk onu beğenmedik sanırım bunu aldık. geçmişte 15 milyon eurolara kadar bonservis ödenmiş bir oyuncu...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Burak kime yakın, nereden alıyor haberleri? Bilginiz var mıdır, ya da bilgisi olan?
bisey aradigi zaman nereye bakip bulacagini bilen biri
yani organizasyon yetenegi üst düzey biri"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum