Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende bunu diyorum 2 gundur..
    Karşı tarafta heyecanla bekliyor zaten bu teklifi...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Muhammet'in takasındaki sorun Antep sıcak para istiyordu. Bu nedenle zor iş..
      Deniz yerine Muhammet'i tercih ederim. Deniz Muho'dan çok sakatlanmaya başladı..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• mevcut maaş tablosuna bakıldığında tek çare cardozonun 10 milyon eur üstü bir paraya satılması şeklinde..yoksa batacağız..

kulübün geliri toplam 100 milyon tl.. sırf topçulara verdiğimiz maaş 100 milyon tl.. bu adamlar ne yiyip içecek? bir de herkese özel uçak kaldırmazlar mı!!
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Şimdiye kadar kaleci- sağ bek - sol bek - orta saha - forvet aldık. Buna paralel olarak rakipler bu mevkilere kimi aldı, ne kadar bonservis ödedi ?
          (yıllık alacakları ücretleri yazmadım)

Kaleci

Trabzonspor: Esteban / Bonservissiz
          fb: Fabiano / Kiralık (?)

Sağ Bek

Trabzonspor: Cavanda / 1.750 milyon €
          fb: Şener / 1.5 milyon €
          bjk: Andreas Beck / 1.750 milyon €

Sol Bek

Trabzonspor: Alper / 1 milyon €
          bjk: Tosic / Bonservissiz
          gs: Carole / 1.5 milyon €

Orta Saha
          Trabzonspor: Mbia / Bonservissiz - Okay / 2 Milyon €
          fb: Souza / 8 milyon €
          gs: Bilal / Bonservissiz - Jose Rodriguez / Bonservissiz - Jem Karacan / Bonservissiz

Forvet

Trabzonspor: N'doye / 3.15 milyon €
          fb: Fernandao / 3.40 milyon € - Van Persie / 5.5 Milyon €
          bjk: Mario Gomez / Kiralık (?)
          .

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçmiş sayfalarda kadrolar kurulmuş ve sürekli sol bekte Constant yazılı.Galiba ben farklı bir dünyada yaşıyorum
            Ohh be sonunda benim gibi düşünen biri çıktı.
            Constanttan sol bek olmaz ,turşu olur diyorum inanmıyorlar
            & ONUR RECEP KIVRAK &
            ^^KELEBEK^^

Yorum

• Erkan'ın maaşı Bosingwa dan fazla?

Yorum

• Arkadaş muhammet bize gelmek isteseydi on kere gelirdi adam gs yi istiyor . İllaki Trabzonlu diye bi forvet alacaksak ogulcan için ugrasalim. O da olmazsa elimizde Muhammet Beşir diye bir gerçek var

Yorum

• Mustafa 1milyon 450bin TL, 450 bin€ civarı bişey kazanıyor o haber doğru. Bugün TV'de çıkmıştı o haber zamanında.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İshak Kayseriye kiralanmış doğru mu beyler?

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçmiş sayfalarda kadrolar kurulmuş ve sürekli sol bekte Constant yazılı.Galiba ben farklı bir dünyada yaşıyorum
                      Aynı dünyadayız.

Constant'ın bu gamsızlıkla oynayabileceği en iyi pozisyon Batum sınırları içerisindedir.

Waris konusunda olduğu gibi ne yazık ki bazı arkadaşlar Constant konusunda da devekuşu misali bir tavır takınıyorlar. Her transfer sonrası maliye müfettişliğine soyunan arkadaşlar nedense Constant'ın aldığı 2.5 milyonun çetelesini tutmuş değiller.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Oyuncuya bonservis ödüyorsan maaşı uçuk olmayacak, maaşı ancak bonservis ödemediğinde yüksek olabilir. Bizim o kadar lüksümüz yok...
                        Planlamayı çok iyi yapmalıyız..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                        İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Serhat Altıncıya sordum az önce; lig başlamadan stoper transferi kesin olacak dedi.

İsim sormadım, sormam da. İnşallah hem yararlı, hem hesaplı biri bulunur dedim.

Yorum

• Constantı bursaya verelim ne bilim kiralayalım...
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mustafa 1milyon 450bin TL, 450 bin€ civarı bişey kazanıyor o haber doğru. Bugün TV'de çıkmıştı o haber zamanında.
                              eyvallah

Yorum

• Ndoye nin alacagi ucret gercekten yuksek ben bukdr olacagini beklemiyordum fakat yillardir ilk defa bir transfer doneminde ivir zivir futbolcular almadik mevkisine gore o bolgeyi dolduracak saglam isimler geldi. Transferde gecte kaldigimiz dogrudur fakat gelen oyuncular cuk diye oturan transferler oldu insallah tez zamnda uyum saglayip kstkilari cok olur. Suanki oyuncu profilimizle memhmet ekici olmadigi maclarda genede sikinti yasayacagiz bu kesin ama birtane topu ilerde iyi kullanacak vargas tarzi bir adam gelirse baya saglam isler cikarabiliriz

Yorum

Yükleniyor...
                                X