İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe algisindan bahsediyorsun anlamadimMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bizim düşmana ihtiyacımız yok , bizim içimizdekiler tüpçüden de azize den de daha zararlı emin olun. Ne zaman bunlar temizlenir o zaman bu takımdan bişey olur.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
Onur Kaptani çok seven biri olarak dilerim ki Avrupaya gider. Varsin para da kazandirmasin onemli degil onurun psikolijisini düşünemiyorum bile... Bu arada Zeki Uzundurukan, kulübe efsane yaptığınız adamlar sampiyonluk kazandirmis mi bakin deyip shota bu kulubun efsanesidir gol krali olmustur vs vs dedin. Burak Yılmaz neyse bizim için Shota da o’dur. Belki bi tık üstündedir. Ama onur 2010-2011 sezonu sampiyonu oldugumuzda kalemizi koruyan kisidir. Ve Dozer Cemil den sonra bu kulubun efsanesidir Onur
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu 3 günde bir kez daha şunu anladım küfürler ettiğimiz, nefret ettiğimiz aziz yıldırım Trabzonsporluların çoğundan daha düzgün biriymiş!!!
Yorum
-
Onur yanlis yapsa bile birileri onu yanlisa zorlamistir. IHO adam olsa bütün tükürdüklerini yalamazdi. Aziz Yildirimi ne kadar sevmesem bilene adam ben sike yaptim herseyi yaptim diyecek kadar dürüst. Bizim cok serefli baskanin her ikinci bilene degil her lafi yalan. Onur'a helal olsun biz zarar görmeyelim dile özür diledi IHO napti hala onur'a saldirma pesinde yok söyle de böyle de özür diledi ama bir özür de hurma dan dilesin. IHO ve Hurma ikinizi allah bildigi gibi yapsin. Bize bu cektirdiginizi elbet birgün sizde cekeceksiniz. Seref yoksunu insanlar defolun gidin artik. Size yakisan zaten anca kumar masalari kendizi iyi satarsiniz...
Yorum
Yorum