Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forumda algı operasyonu yapanların suratlarını göreceğiz arkadaşlar. Az kaldı, az daha sabır. Haramilerin saltanatını yıkacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Ne algisindan bahsediyorsun anlamadim

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne algisindan bahsediyorsun anlamadim
      Her şey bitti, çürüdük, mahvolduk edebiyatı yapanlar, taraftarın şevkini kırıp bazı şeylere hazırlamaya çalışanlar var bu forumda iho ve çetesiyle aynı amacı taşıyan. En fazla bir kaç aylık ömürleri kaldı.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• forumu it basmis ya la Onur kadar tas dussun kafaniza
        Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• sayın trapezunt eğer yanılırsanız mutlu olacaksanız , umulması gerekene biraz destek olun , belki de sahip olduğunuz destek imkanlarına birçoğumuz sahip değilizdir.

Yorum

• Zeki Uzundurukan da satılmış

Yorum

• Bizim düşmana ihtiyacımız yok , bizim içimizdekiler tüpçüden de azize den de daha zararlı emin olun. Ne zaman bunlar temizlenir o zaman bu takımdan bişey olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Trapezunt ≈ Ali Çil

Yorum

• İho nun da Hurma nın da Onur un döktüğü göz yaşları kadar degeri yok gözümde. ..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Yorum

• Onur Kaptani çok seven biri olarak dilerim ki Avrupaya gider. Varsin para da kazandirmasin onemli degil onurun psikolijisini düşünemiyorum bile... Bu arada Zeki Uzundurukan, kulübe efsane yaptığınız adamlar sampiyonluk kazandirmis mi bakin deyip shota bu kulubun efsanesidir gol krali olmustur vs vs dedin. Burak Yılmaz neyse bizim için Shota da o’dur. Belki bi tık üstündedir. Ama onur 2010-2011 sezonu sampiyonu oldugumuzda kalemizi koruyan kisidir. Ve Dozer Cemil den sonra bu kulubun efsanesidir Onur

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu 3 günde bir kez daha şunu anladım küfürler ettiğimiz, nefret ettiğimiz aziz yıldırım Trabzonsporluların çoğundan daha düzgün biriymiş!!!
                        Daha düzgün demiyelim daha dürüst.

Yorum

• Onur yanlis yapsa bile birileri onu yanlisa zorlamistir. IHO adam olsa bütün tükürdüklerini yalamazdi. Aziz Yildirimi ne kadar sevmesem bilene adam ben sike yaptim herseyi yaptim diyecek kadar dürüst. Bizim cok serefli baskanin her ikinci bilene degil her lafi yalan. Onur'a helal olsun biz zarar görmeyelim dile özür diledi IHO napti hala onur'a saldirma pesinde yok söyle de böyle de özür diledi ama bir özür de hurma dan dilesin. IHO ve Hurma ikinizi allah bildigi gibi yapsin. Bize bu cektirdiginizi elbet birgün sizde cekeceksiniz. Seref yoksunu insanlar defolun gidin artik. Size yakisan zaten anca kumar masalari kendizi iyi satarsiniz...

Yorum

• Neden bu kadar misafir var

Yorum

• Onur gitmez gidemez. Adam kendi ister gider o ayri ama bu sekilde yonetim baskısıyla bu cocuk harcanirsa o yonetimi bastan asaagi harcarlar

Yorum

• Agustos oldu artik transfer yapabiliriz, pazalik yapa yapa bir hal oldunuz

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X