Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Vatan Hainliği İçin Faks Çekecek Üyeler Aranıyor - İnternet Üzerinden Ücretsiz!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vatan Hainliği İçin Faks Çekecek Üyeler Aranıyor - İnternet Üzerinden Ücretsiz!

Şike sürecine dair bir çalışma daha yapacağız.

Kimler birer faks çeker? Faksın içeriğini almak için bana

veya aşağıdaki linkten U.Sadıkoğlu'na özel mesaj gönderebilirsiniz.

GÖNDERENLER

1-) Mollasalihoğlu
    2-) Emre İskender
    3-) emre duman
    4-) Scholes
    5-) İbrahim
    6-) İlker
    7-) konyalı61
    8-) signal
    9-) Enes Coşkun
    10-) Deep Blue
    11-) Ertan 51
    12-) Poetricus
    13-) U.Sadıkoğlu
    14-) Fatih Balta
    15-) S.Özkan
    16-) ilelebeTS
    17-) İsmail Saral
    18-) Kerim Albayrak
    19-) Sercan Keleş
    20-) Komdere
    21-) Giallorossi
    22-) Celal Demir
    23-) Selcuk
    24-) katre-i.matem
    25-) OĞUZHAN061
    26-) arifberkay
    27-) mavidere
    28-) safadinc61
    29-) Hüseyin Başoğlu

* * * * * ÜCRETSİZ FAKS ÇEKMEK İÇİN ŞU ADIMLARI İZLİYORSUNUZ * * * *

1- https://www.hellofax.com/ adresine giriyoruz.

2- Hellofax sitesine giriş yaptıktan sonra karşımıza çıkan boş kutucuğa e-posta adresimizi yazarak ücretsiz üye oluyoruz. Google veya Microsoft servislerinde üyeliğimiz varsa direkt bunları kullanarak da giriş yapabiliyoruz.

3- Yukarıdaki 2 işlemi gerçekleştirdikten sonra "With this account, you can only send faxes. If you'd like to also receive faxes, click below." ile başlayan bir uyarı yani sitenin otomatik reklam sayfası çıkıyor. Beyaz zemin üzerine yazılı olan 'No thanks Im good' u tıklıyoruz ve devam ediyoruz.

4- Sol menüde bulunan Send a fax butonuna tıklıyoruz.

5- Açılan sayfada alt tarafta beyaz zemin üzerine iki boşluk çıkıyor birisinde Add Recipient yazıyor bu paralı üyelikler için siz sadece üst tarafa sizlere E-Mail yoluyla gönderdiğimiz Fax numarasını yazıyorsunuz. Alt tarafa dokunmuyoruz.

6- Üst kısımda bulunan Upload Files'a basıyoruz ve yine size E-Mail ile göndermiş olduğumu Word dosyasını Upload ediyoruz.

7- Send diyoruz ve Faksımız gidiyor... Tebrikler artık vatan hainisiniz...

8- Multi Accountlarda toplu gönderime izin verildiği için size yolladığımız iki faks numarasınada ayrı ayrı bu işlemi yapmanız gerekiyor.

not: Hello Fax’ın ücretsiz paketine üye olduğunuzda 5 adet ücretsiz faks gönderiminiz bulunuyor. Bir iki dakikada size sundukları bonus adımlarını tamamlayarak 25 gönderim hakkını elde edebiliyorsunuz. 25 gönderim hakkında sonra her davet ettiğiniz arkadaşınız için 5 gönderim hakkınız daha oluyor.

Hainliğe(!) devam.

* * * * RESİMLİ ANLATIM * * * *

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnternet bilgisi fazla olmayanlar zorlananlar olursa diye resimle anlatım elimden geldiğince.
    En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 03.06.2015, 16:01.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Oooo faks mı alırım bi dal...

2- Emre İskender
    Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Oturdugmz sıcak koltuklardan kalkma vakti geldi fax vs artık sonuc verecegini dusunmuyorum.

Yorum

Ben da ben da!

Önce listeyi yapalım, moda girelim. Sonra gaza basarız!
        1-)Mollasalihoğlu
        2- Emre İskender
        3-)emre duman
        4-) Scholes
        5-) ???
        İstanbul takımlarını tutanlar; biraz da bizim takımlarımızı tutsunlar...!
        www.akyuzkalip.com
        Engin İnce Yapı - Akın Tekstil

Yorum

20 olduğunda çekiyoruz.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Yes
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Bende cekerim faxı ins sonuc verir fakat ben fiziken biseler yapmaktan yanayım

Yorum

çok komik yaa başlığa bak. vatan hainliğiymiş. adam gibi fax çekicez desen yetmiyomu. hainliğin şakası bile olmaz benim için. ama solcu damarlarınız illa bi fitne sokacak dimi.

Yorum

İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çok komik yaa başlığa bak. vatan hainliğiymiş. adam gibi fax çekicez desen yetmiyomu. hainliğin şakası bile olmaz benim için. ama solcu damarlarınız illa bi fitne sokacak dimi.
                  Şaka mısınız?

"Vatan hainliği" bizim yurtdışında yaptığımız çalışmalar şike lobisinin verdiği isimdir.

Ama siz muhtemelen siyasi görüşünüz yüzünden başka bir şey göremediğiniz için herkesi solcu zannediyorsunuz. Aferin, aynen devam.

Utanmazsın da sen şimdi.

Yorum

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şaka mısınız?

"Vatan hainliği" bizim yurtdışında yaptığımız çalışmalar şike lobisinin verdiği isimdir.

Ama siz muhtemelen siyasi görüşünüz yüzünden başka bir şey göremediğiniz için herkesi solcu zannediyorsunuz. Aferin, aynen devam.

Utanmazsın da sen şimdi.
                    şikeciler başka şeylerde diyor hepsini kabullenecek misiniz.

Yorum

şikeciler başka şeylerde diyor hepsini kabullenecek misiniz.
                      Ben yanıldığınızı, şikecilerle dalga geçtiğimizi açıkladım.

Ama siz hatanızı kabul etmemek için kelime oyunu yapıyorsunuz. Siyasi görüşünüzü Trabzonspor'un önüne koymaya devam edin siz

Yorum

dostum sen şike sürecini pek bir uzaktan takip etmişsin anlaşılan
                        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

Beni de yazabilirsiniz. Ayrıca 20 sayısını az buldum. Herkesin bu organizasyona katılması lazım. Bmn'deki üyelerden 20 kişi değil binlerce kişinin hemen katılması gerekir.
                          En son signal tarafından düzenlendi; 01.06.2015, 14:54.
                          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                          Hz. Ömer.

Yorum

Fax ın nereden yollandığı önemli mi? Malum öğrenciyim herhangi bir yerden yollamak sorun olmuyorsa...benide yazınız
                            ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

varmi netten fax cekmenin bir yolu
                              bizde bi ucundan tutalim abi
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                              X