İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben Seedorf, Drogba, Eto haricinde çok zeki zenci futbolcu görmedim açıkçası.Tamam yetenekli olabilirler ve profesyonellikleri düzeyinde büyük kulüplerde oynamışlardır ama isteyen ırkçılıkla itham etsin genelinin futbol zekası düşük, problemli yapıya sahip oyu çıkar olduğunu düşünüyorum.Çok istisnadır fizik güç avantajını zekasıyla birleştiren siyahi futbolcu.O yüzden istisna harici siyahi oyunculara karşıyımEn son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 03.08.2015, 16:30.
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Onur'u demiyorum, Onur zaten kalmak istiyor..
Önemli olan iho, hurma ve sota ne düşünüyor?Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
daha baska lafa gerek varmi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak lazkopattt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence RTE rahatsiz oldu IHO onun kö.... Yapiyor
Takımda, yönetimde ve hatta kulüpte bu konuyu konuşan, savunan ve devamlı dillendiren tek adam.
Birilerinin bundan rahatsız olması ve son direnişi de kırmak istemesi en büyük ihtimaldir bu olaylarda.
Ha Onur da belki atarlanarak bu oyuna alet olmuş olabilir ancak normal karşılarım ben bunu.
Benim tek merakım, Şotanın '' sana maç temposu kazandırmak için hazırlık maçlarında seni oynatıyorum'' derken, Onurun ''zemin bozuk, beni bu maçlarda oynatma, ikinci yarı çıkar'' tarzı bir çıkışının gerçekten olup olmadığı.
Şu konunun iç yüzünü tam olarak bilebilseydik keşke.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
umut bu topraklardan gideli çok oldu hayal kurmayı bırakalım bu yıl küme düşmemeye oynayan bir Trabzonspor izleyeceğiz ve belkide o Trabzonspor tarihinin en pahalı kadrosuna sahip bir Trabzonspor olacak. Hacıosmanoğlu, süleyman hurma el ele verip Trabzonsporu bitirmeye yemin etmiş sanki geldiğinden beridir ne yaptında aralıkta aday olmaya cesaret ediyorsun sportif direktör diye ortaya çıkan hurma ne yaptın allah aşkına Kayserispora para kazandırmaktan başka utanmasan aldığın parayıda oraya gönderecekin silkelenin ve kendinize gelin diyeceğiz ama artık çok geç düşün bu takımın yakasından zaten hiç kimse inanmıyor sizin samimiyetinize artıkİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
Yorum