Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeki Uzundurukan Aspor'a bağlandı kaptan bugün özür dileyecekmiş %99

Yorum

• Duyum değil, bilgi. Sorduk, öğrendik.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        son kararın mı ?
        Arkadaşım şu adamın gözlüklerini bize gösterip niye sövdürüyorsun ki, günaha girmeyelim kardeşim lütfen.

Yorum

• İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onur takımda 3 temmuzu savunan son kişidir. İho dahil herkes şike olayından vazgeçmiştir. Satılmış yönetim onuru da yollayıp bu meselenin kapanmasını sağlayacak. Onur bu takimi her alanda temsil eden son kişiydi ve bu rahatsız etmiş anlaşılan birilerini...Transfer mevzugu da boylece kapandı. Avrupadanda elenirsek tam ihonun istediği olur.
          Bence RTE rahatsiz oldu IHO onun kö.... Yapiyor

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onur efsane değilse kim efsane olacak şu son 8-9 yıllık kadrodan?
            Yumlu var Yavru var.
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşım şu adamın gözlüklerini bize gösterip niye sövdürüyorsun ki, günaha girmeyelim kardeşim lütfen.
              totem yapıyorum kardeşim kimi koyduysam gitti hatta bir ara kendi resmimi koydum forumda sürekli ceza yedim

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Onur takımda kalıyor. Net, bitti, son nokta!
                Yiğit adamsın adam
                Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

totem yapıyorum kardeşim kimi koyduysam gitti hatta bir ara kendi resmimi koydum forumda sürekli ceza yedim
                  Haha ne kadar zamanda gider?

Yorum

• İlk olarak lazkopattt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haha ne kadar zamanda gider?
                    inşallah hemen gider dicem ama 1 ay süre veriyorum kendisine

Yorum

• Yedek kaleciye ne kadar ihtiyac var ?

Ihtiyac varsada onem sirasina gore en son transfer olmamalimi ?

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Peki Lig TV'de çıkan Samba nasıl stoper? İşimizi görür mü? Ayrıca iş ahlakı nasıldır?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki Lig TV'de çıkan Samba nasıl stoper? İşimizi görür mü? Ayrıca iş ahlakı nasıldır?
                          İnternetten takip ettiğim kadarıyla Bamba v2.
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Peki Lig TV'de çıkan Samba nasıl stoper? İşimizi görür mü? Ayrıca iş ahlakı nasıldır?
                            Bize zaten iki tane stoper lazimdi
                            biri samba gibi...fizigi kuvvetli..adam yiyen cinsten (belkalem gibi) biride hizli, ayagi pas yapan, oyun kuran stoper (en uygun isimde zabranoydu)

Ikiside olmaliydi..bilemedin belkalemzambrano yapacaktin

Her neyse...en ìnemlisi onurun kalmis olmasi...hic transfer yapmadan def olsalar keske
                            Forvete: Tencere Hill
                            Sidober: Bud Spencer

Yorum

Kardeşim bu kadar etkiliyse sıraya ihoyu al.

Yorum

• Senol gunesi bjk ile ilgili konusurken gordugumde midem almiyor.hazmı zor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X