Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cevat Cole tatile çıktı herhalde bu gündemi kaçırmazdı o.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 2-3 malubiyet arka arka al o cakma algi operasyonu bir yerlerinde patlar.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güzel algı operasyonu yapıyor Zeki asporda

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Sabahki yayının tekrarı.Ama söylediği çok doğru bir şey var Ersun hoca olsa Sülo böyle atar yapamazdı

Yorum

• Yorum

• boğazına kadar borca batmış galatasaray ı yeni stad trabzondan devşirdikleri kadroyla ölmüşken dirilttiler ... sanırım gene boğazına kadar borca batmış beşiktaşı yeni stad trabzondan devşirme oyuncuyla diriltelim diyorlar ...

yusuf olayıda var arada kaynamasın ... onur un satışına engel olduğu söylenen
            sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yönetim 20 milyonada 30 milyonada satmak istemiyormus onuru,ama onur sözlesmesindeki serbest kalma maddesini kullanip ayrilmak istiyormus.

Hic inandirici gelmedi
              serbest kalma maddesi neymiş, adam 7m getir onuru götür maddesini sildirdiği anda benim için şotanında hamininde önüne geçen bir efsane olmuştur. şota 96 da gittiğinde sakat arçili göndermek istememize tepki olarak gitmişti. o dönemde sınırlı yabancı sayısına rağmen arçil yatarak para kazanmıştı.şotayı çok severim ama omurgasını dik tutamadı bu olayda. maçı etkilemek istemiyorsa biri şotaya kalecisiz maça çıkacağını hatırlatabilir mi?

Yorum

• A spor acikladi "TS'nin gizli baskani Hurma'dir" insallahiho dinledi bunu ve utancindan yerin dibine girer.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• gecen sene bu takım kaleci olmaması yuzunden neler yasadı?

Türkiyenin en iyi kalecisi ve en karakterli oyuncusunu kıcıkırık bir teknik direktör ve kıcıkırık bir sportif direktör yüzünden harcamak?

Bazen sperm yarısında usulsüzlük oldugunu düşünüyorum.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Face de 168 bin kisilik bize her yer trabzon sayfasi algi operasyonuna basladi. Kimlere hizmet ettikleri acikca ortada. Haber ts sayfasida dahil. Sayfaya bakarsaniz anlayacak sonrasinda zaten sikayet edip engelleyeceksiniz
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• bu taraftar gurupları kaç tl ye satılmış acaba ? hızla akçaabat sebatspor yoluna doğru ilerliyoruz.bu gruplar farkında değil mi ? takımda yıldız kalmadı ne olacak bu takımın hali hiç umurlarında değil mi bunların ? belli oluyor yönetimden para alıyorlar yüklüce.

Yorum

• Bazı arkadaşlar olayın iç yüzünü araştırıp yönetimi haklı çıkarma derdinde ama bilinsin ki

Onur'un '' Başkan ile Hurmayı üst üste koyarım. '' diye ses kaydı çıksa ve Onur çıkıp bu ses benimdir. Dese bile Onur haklıdır. Bu böyle biline. Çözümlerini buna göre yapsınlar.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak mlkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          serbest kalma maddesi neymiş, adam 7m getir onuru götür maddesini sildirdiği anda benim için şotanında hamininde önüne geçen bir efsane olmuştur. şota 96 da gittiğinde sakat arçili göndermek istememize tepki olarak gitmişti. o dönemde sınırlı yabancı sayısına rağmen arçil yatarak para kazanmıştı.şotayı çok severim ama omurgasını dik tutamadı bu olayda. maçı etkilemek istemiyorsa biri şotaya kalecisiz maça çıkacağını hatırlatabilir mi?
                          Bende o madde kalkti diye biliyorum,zaten ondan hic inandirici gelmedi dedim.
                          Hurma Shota'yi eziyor ve Shota'ninda buna sesi maalesef cikmiyor.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Sota malesef Hurmanın kuklasıdır !!! Gerçi bizim yönetimde herkes birilerinin kuklası da o da ayrı....
                            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bazı arkadaşlar olayın iç yüzünü araştırıp yönetimi haklı çıkarma derdinde ama bilinsin ki

Onur'un '' Başkan ile Hurmayı üst üste koyarım. '' diye ses kaydı çıksa ve Onur çıkıp bu ses benimdir. Dese bile Onur haklıdır. Bu böyle biline. Çözümlerini buna göre yapsınlar.
                              arttırıyorum video goruntuleri dahi cıksa benim icin mesele oldukca acık

ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920170498

arkadaşlar iki gündür burda eylem istiyorduk, destek olalım lütfen.
                                Beyler boş geçmelim, ihmal etmelim...

Yorum

Çalışıyor...
                                X