Onur u dinlemek gerek bu konuda eğer Onur haksızsa durum değişir kaldı ki 9 yıldır burada kimse inanmaz bunun dışında daha başka birşey olamaz nasıl yırtarız açıklamasını düşünüyorlardır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
TRABZONSPOR diye bir şey bırakmadılar yazıklar olsun kulubün içine ettiler. Susmayalım artık lütfen susmayalım. İHO , Hurma , Malesef Şota Alayı gitsin. Yeter artık. Sevdamızı askıya aldırdılar.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkarak soruyorum ama tepkileri görmezden gelerek bizi hiçe sayarak Onur'u satarlar mı?#
Yorum
-
İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben şahsen Yunus Emre Sel'i yıllardır takip eden biri olarak kendisine güvenirim. Onun işin aslını bildiğinden şüphem de yok. Çıkıp doğruları söylemeli. Yoksa bunlar Onur'u yemeye çalışacaklar.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam Şota'nın basın toplantısı var ama bu soruya net bir cevap vereceğini sanmıyorum...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkşam Şota'nın basın toplantısı var ama bu soruya net bir cevap vereceğini sanmıyorum...( ゚д゚)
Yorum
-
Kayseri li eski futbolcu Bülent BÖLÜKBAŞI: Süleyman Hurma her zaman yaptığı gibi egosunu gizleyip Trabzonspor değerlerinin arkasına siginmis Takım için yaptım felan hep yalan dolan yeme bizi senin nasıl bir karaktersiz olduğunu benden daha iyi bilen olmaz...En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 29.07.2015, 00:54.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
klüpten açıklama yapılacak diye başkanı olayın içine çekmeye çalışıyor
şotayı da ekleyerek tek başıma almadım diyor
belli ki zurna zurnanın son deliğinde
kıvranıyorceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
Yorum