Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur u dinlemek gerek bu konuda eğer Onur haksızsa durum değişir kaldı ki 9 yıldır burada kimse inanmaz bunun dışında daha başka birşey olamaz nasıl yırtarız açıklamasını düşünüyorlardır.
    ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• TRABZONSPOR diye bir şey bırakmadılar yazıklar olsun kulubün içine ettiler. Susmayalım artık lütfen susmayalım. İHO , Hurma , Malesef Şota Alayı gitsin. Yeter artık. Sevdamızı askıya aldırdılar.
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• hacının gitme vakti geldi hacının
        Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Şota çıksın standup yapsın

Yorum

• istifa edin bekliyoruz yönetim.

Yorum

• Kaç paralık adamsın lan sen hurma? Onurumuz kalacak!

Yorum

• Hurma kısaca istediğim gibi at koştururum demeye çalışmış ama sert kayaya çarptı

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Korkarak soruyorum ama tepkileri görmezden gelerek bizi hiçe sayarak Onur'u satarlar mı?
                  kesinlikle satılAmaz onur. taraftar sattırmaz. satanı pişman eder. iho böyle bir olayın sonunda kesinlikle istifa etmek zorunda kalır ve trabzon'da sokağa çıkamaz diye düşünüyorum.
                  #

Yorum

• Klup brezilya dizisi gibi hergun ayri ekşın

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben şahsen Yunus Emre Sel'i yıllardır takip eden biri olarak kendisine güvenirim. Onun işin aslını bildiğinden şüphem de yok. Çıkıp doğruları söylemeli. Yoksa bunlar Onur'u yemeye çalışacaklar.
                      O olmasaydı zaten ruhumuz bile duymayacaktı bu olayı.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akşam Şota'nın basın toplantısı var ama bu soruya net bir cevap vereceğini sanmıyorum...
                        Hurma abisi ne diyeceğini kağıda yazmıştır. Aksi durumda 1/2 espri ile geçiştirir. Zaten 2/3 maç sonra da istifa eder.

Yorum

• Bunlarla gelecek şampiyonluktansa küme düşelim. ONUR KIVRAK dahada kalmaz bu takımda. Yazık yazık.
                          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akşam Şota'nın basın toplantısı var ama bu soruya net bir cevap vereceğini sanmıyorum...
                            Espri yapar yine.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Kayseri li eski futbolcu Bülent BÖLÜKBAŞI: Süleyman Hurma her zaman yaptığı gibi egosunu gizleyip Trabzonspor değerlerinin arkasına siginmis Takım için yaptım felan hep yalan dolan yeme bizi senin nasıl bir karaktersiz olduğunu benden daha iyi bilen olmaz...
                              En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 29.07.2015, 00:54.
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• klüpten açıklama yapılacak diye başkanı olayın içine çekmeye çalışıyor
                                şotayı da ekleyerek tek başıma almadım diyor

belli ki zurna zurnanın son deliğinde
                                kıvranıyor
                                ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

Çalışıyor...
                                X