Benim merak ettiğim Hacıosmanoğlu'nun Onur'un Türkiye'ye dönmesine nasıl izin verdiği...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hurma onur'u harcamışsa
bu takım değil hurma ile şampiyonluk hiç bir başarı göremez@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Süleyman Hurma an itibariyle bitmiştir. Ağzıyla kuş tutsa da Messi + Ronaldo paketi yapsa da bitmiştir.
Acilen def olup gitmelidir.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Kaptanımız Onur Kıvrak'ın uçağı, saat 23:25'te İstanbul Atatürk Havalimanı'na inecek. İmkanı olan herkesi kaptanımızı karşılamaya ve moral vermeye davet ediyorum.
Başından beri söylüyorum; bu vizyonsuz yöneticilerle bu takım kendi mezarını kazar. Alın işte Onur meselesi patlak verdi. Süleyman Hurma denen çapsız insan sen kimsin? Başkan mısın, teknik direktör müsün? Sportif direktör, takımın kaptanına yürüyüşüne dikkat et diyor! Daha dün gelmişsin sen kimsin! Daha sert konuşacağım da neyse.
Hacıosmanoğlu ve yönetimine tepkiler her geçen gün büyüyor. Trabzon'a döndüklerinde nelerle karşılaşacaklar bakalım!
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüçükköydeyim bende gidecek kişi varsa bende gelebilirim..You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
-
Hurmayi daha düne kadar savunuyordum ama yanlis kisiye bulasti bu serefsizligi karsiliksiz kalmamali."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
Yorum