Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim merak ettiğim Hacıosmanoğlu'nun Onur'un Türkiye'ye dönmesine nasıl izin verdiği...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Nuri Albayrak, Mehmet Ali Yılmaz, İHO... gibi bizi rezil eden omurgasızlara ihtiyacı yok bu camianın
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• hurma onur'u harcamışsa

bu takım değil hurma ile şampiyonluk hiç bir başarı göremez
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Süleyman hurmanın kafası domates kırmızısına dönmezse bizede ayıp vallahi billahi imkanım olsa giderim özellikle ne varsa fırlatırım

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• @yunusemresel: "20:50

23:25
            SKP-IST ATATÜRK"

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Yorum

• İşte bana bazı arkadaşlar ezik düşünüyormuşum Trabzonsporun kadrosu iyi değil dediğimde kızıyorlardı bazıları.Nasıl bu hale geldik oyuncu sata sata düşünün artık işte!Kadromuzu böyle yok ediyorlar uyanın artık!!!!
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Yunus Emre Sel iki şey yazdı ortalık karıştı birşeyler yazmalı konu hakkında sustu kaldı.
                ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Süleyman Hurma an itibariyle bitmiştir. Ağzıyla kuş tutsa da Messi + Ronaldo paketi yapsa da bitmiştir.

Acilen def olup gitmelidir.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Kaptanımız Onur Kıvrak'ın uçağı, saat 23:25'te İstanbul Atatürk Havalimanı'na inecek. İmkanı olan herkesi kaptanımızı karşılamaya ve moral vermeye davet ediyorum.

Başından beri söylüyorum; bu vizyonsuz yöneticilerle bu takım kendi mezarını kazar. Alın işte Onur meselesi patlak verdi. Süleyman Hurma denen çapsız insan sen kimsin? Başkan mısın, teknik direktör müsün? Sportif direktör, takımın kaptanına yürüyüşüne dikkat et diyor! Daha dün gelmişsin sen kimsin! Daha sert konuşacağım da neyse.
                    Hacıosmanoğlu ve yönetimine tepkiler her geçen gün büyüyor. Trabzon'a döndüklerinde nelerle karşılaşacaklar bakalım!

Yorum

• İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Küçükköydeyim bende gidecek kişi varsa bende gelebilirim..
                      Hocam.araç bulabilirsek gidicen 2 kişide biz variz
                      You Will Never Walk Alone
                      Liverpool F.C

Yorum

• Hurmayi daha düne kadar savunuyordum ama yanlis kisiye bulasti bu serefsizligi karsiliksiz kalmamali.
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Rahat olun onur seçime kadar top oynamaz seçimde bunlar gider onur kalır en kötü senaryo
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Eyyyy Buyuk Allahim bizler sana ne yaptik da bizi bu kadar cezalandiriyosun ya bunlar nasil insanlar nefret ediyorum artik eger Onur gitsin eger 1 mac izlersem adam deilim butun Trabzonspor kartlarimi uyeliklerimi iptal etmeyen de adam deil

Yorum

• Onursuzun birinin Onur'umuzu bizden çalmasına izin verirsek bir daha ne Trabzonluyuz ne de Trabzonsporluyuz demeyelim!

Yorum

• hurmamıdır elmamıdır nedir nerden bulup alıyoruz böyle çapsız adamları şu takıma .

Yorum

Yükleniyor...
                                X