Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen yılki kadroya yapılan ve yapılacak takviyeler ile Medjani' nin gol sayısı düşer ama performansı artar.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akp dısındakı 3 partıde pasoligi kaldıracaklarını söylemişlerdi.
      Bakalım ne olacak.
      Malesef komedi haline gelen turk hukuku yeni bir rezalete daha imza atarak pasolig'in kaldırılmasıyla ilgili açılan davaya hakim atamadı ve davaya son gun nobetçi hakim bakarak erteledi.
      İnsan bazen bu ülkede doğup büyüdüğüne yaşadığına ve çoluk çocuğunu da burada yetiştireceğine üzülüyor.
      Geçen yıl pasolig aldım 1 ibb 1 kasımpasa macı + pasolig macı tek kisi 135 tl para çıktı cebımben o gun ulaşım yemek vs haric...
      İnsanların hobilerini tek tek bitirip monoton sosyal hayatı olmayan okumayan sadece evde tv ve pc başında ömrünü geçiren bir nesil gelecek malesef.
      ne diyim, allah yardimcimiz olsun.

Ben gercekten Almanyada yasadigim icin cok mutluyum. Insallah bir gün türkiye de buranin yarisi kadar olabilir. Yeter ve artar bile.
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Transfer News Bot ‏@TransferBotNews
        Istanbul Basaksehir are ready to complete the signing of Schalke 04 defender Felipe Santana in the next 48 hours. (Source: Focus Online)
        Santana Başakşehir içinmiş biz bi durum yok galiba.

Yorum

• Futbolcuları eleştirirken içi dolu yorumlar yapmak gerek.

Topal Emre ile, Melo Selçuk ile, Atiba Veli ile oynuyorken stoper olmasına rağmen 1 sezon boyunca bu mevkide neredeyse tek başına oynayan ve takıma kazandırdığı puanlar ortada olan Medjani'ye haksızlık yapılıyor.

Medjani'nin puan getirmeyen golü ve asisti yok neredeyse.
          3-0 Gs deplasman 2 gol
          avni aker 2-1 gs maçı 1gol,
          içerde 3-2 rize maçı 1gol,
          1-1 gençlerbirliği deplasman 1gol,
          avni aker 3-2 balıkesir maçı 1gol
          içerde 4-4 antep maçı 1 asist,
          deplasmanda 1-1 sivas maçı 1 asist

Çıkarın bakalım bu istatistikleri kaç puan toplamışsın? Bu katkılarının dışında ben yedirdiği hatalı gol hatırlamıyorum. Bjk maçında bir geri kaçması var sadece hata olarak kabul edilecekse. Medjani bana göre şuan takımdaki 1 numaralı stoperdir.

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Transfer News Bot ‏@TransferBotNews
            Istanbul Basaksehir are ready to complete the signing of Schalke 04 defender Felipe Santana in the next 48 hours. (Source: Focus Online)
            Santana Başakşehir içinmiş biz bi durum yok galiba.
            Iyi ya bize gelmesin zaten

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birini dovmustu bu
              Evet taraftar sahaya indi Estebana arkadan vurdu oda tekme tokat giristi Onun disinda cok iyi kaleci Hollanda liginde son 3 sezonun en iyi 3 kalecisinden biri bence. Hem bonservisi yok ve asiri fazla para istemez. Tas catlasa 1 milyon ister ama diger kaleciye verecegin bonservis bedeli ayni fiyata gelir
              .

Francesco
              Totti

Yorum

• Zambrano Kayseri topcusu deniyor, Medjani vasat deniyor, Falan da filan. Neymis Zambrano fm efsanesi. Fm yapimcilari uydurmuyor biryerlerinden ozelliklerini. Tm de degeri sallamasyondan 6.5 Milyon degil mi? At gözlugunu cikarin artik.
                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• @ Libero

Futbola bakış açın çok farklı. Yumlu'yu ligin en iyi stoperi görecek kadar farklı.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Faruk Berber

Ulkenin en iyi stoperi olarak goren ben degilim. Ulke de stoper gorunumlu oyuncular icin karsilastirma yapanlara gondermedir, ) Futbolu toprak sahada oynamis biri olarak ozetledim )
                    En son Libero tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 01:01.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @ Libero

Futbola bakış açın çok farklı. Yumlu'yu ligin en iyi stoperi görecek kadar farklı.
                      O konuda ironi yapti.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        otomatik arabalarda el freni gereksiz
                        1.2 benzin biz abi kasayı kaldıramıyoruz.

Yorum

• Mustafa Yumlu 132 maça çıktı Trabzonspor'da. Onur'dan -156 maç- sonra takımın en çok maça çıkan oyuncusu.

Kimine göre çok kötü kimine göre ise gayet yeterli. Nasıl genel bir kanı oluşmaz? En azından yakın bir sonuç? Bu işte bir terslik var.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Bu arada her gece olduğu gibi yine tekrarlayayım bu takım transfer falan yapmayacak eldekilerle devam edeceğiz... Atımlık barutun fitili çoktan yandı bitti kül oldu...
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senin bu Canhan denen insanı bu kadar koruma ısrarını anlayamıyorum

Daha bir hafta önce sana ne biçim adam olduğunu gösterdim sonra zaten dediği yalanlaninca kendinde dedin "yalan çıktı" diye

O adam IHO tarafından taraftarların gazını almak için getirilmiş. Dedikleri doğru olur veya olmaz ama tek görevi yönetim tarafından yapılan büyük hataların üstü örtülmesi. Bu net

Canhanı koruyorum ki adam Haklı birader. Adam Marin Trabzonsporda demis. Marin le anlasma yapilmis her sey bitmis. Hurma istememis ee ne oldu. Adamdamı suc. Yemin Ediyorum ben iki isim yazayim olmasin Forumda Bela okunu iclerindende bana sövülür. Yazık,Gunah degilmi gazetecilere veya bu adama. Baskandan duyuyor yaziyor, Gaz almak ne alaka. Adam Baskanin en yakin 2 3 arkadasindan biri. Bundan guvenilir adam mi olur,(Gerci baskan guvenilir degil)

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                @emrhan61

Allah Askina transfer konusunu bilmiyor gibi davranmayin. Adam yarin soyliycez diyor soylemiyor neden baskan soyleme diyor. Almanyadan iki topcu aldik, demekki son anda bisey oldu. Formalari zaten eminim baskan bile bilmiyordu yeni ogrendi. Demiroreni destek konusuda mecaz. Destek baska is baska. Adil yönetim icin adam soktular oraya.

Yorum

Yükleniyor...
                                X