Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne kadar boş muhabbet dönüyor forumda, illa bir futbolcuya saracaksınız.

Yorum

• bu arada hamza alttan cok iyi geliyor.Onumuzdeki sene kanat forvet olarak mutlaka Trabzonsporda olmalı.

Bu sezon Bank Asya da iyice guclenecek.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        medjani'yi hollywood'a mı gönderiyoz?

campbell-cisse-cardozo yazınca bizim takım 3 forveti taşıyamaz diyordun. el kabir-doumbia-cardozo'yu nasıl taşıyacak bu takım?
        Doumbia cisse'den daha yilan ve gezgin, el kebir de campell'a gore daha bir kanat oyuncusu. Campell'i en uca tek basina yazabilirsin ama el kebiri yazamazsin.benim algim oyle. Cisse bozuyor isi.bu yastan sonra tek basina santrafor oynar o adam.az yana kay diyemezsin

Yorum

• Necmi6161

O da bir bakis acisi tabii

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            medjani nin bu dediklerinizi yapmadıgını kim sıyluyor yahu.

Ben bu sezon bir-iki mac dısında tüm macları izledim.Her macta sahada en iyi 2-3 oyuncudan biriydi medjani.

Üstüne birde onun pozisyonunda oynayan oyunculardan cok fazla beklenmeyen skor katkısı oldu.

Bazen hangi lig hakkında konustugunuzu unutuyorsunuz sanırım.

Gerci busqest te begenilmiyor sizde haklısınız.

Herseyi anlarım ama medjaniye bok atıp melo ve atiba harika oyuncu diye anlatılırsa o zaman bu bana sacma gelir işte.

Medjani mücadele ettiği için çok sırıtmıyor oyunda. Ama bence şampiyonluğa oynayacak bir takımın orta sahası da olamaz stoperi de. Gönderilsin de demiyorum tabi ki. Güzel bir yedek olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bursa sag bek Luis Advincula almis

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla burada kalsın gitsin denilmesiyle oyuncu gönderilmiş olsaydı ne zeki kalırdı takımda ne soner ne mustafa bu zamana kadar. bırakın eleştirsin insanlar futbol bilgisince. Mesela ben de şahsen Ekici'yi alternatif pozisyonuna getirecek transfer yapılmadığı sürece takımın başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Bunu söylemekten feragat etmek zorunda kalmamam gerek.
                Ekici gibi oyun akışında verdiği verimin yanında, duran oyunda skora direkt katkı yapan oyuncuyu veya o tarz oyuncuyu dünyada her takım ister. Her frikik %50 gol. Düşünsene şampiyonlar ligi finalinde iki dev rakip. Yenilecek 1 golün telafisi olmayacağı için kisi de kontollü. Kısır ve dengeli geçen maçta son dakikalarda ceza sahası önünde bir frikik. Topun başında soğukkanlı bir adam. CL finali falan panik yapmaz Ekici emin ol. O stresi asıl kaleci yaşar. Kim sahip olmak istemez böyle bir potansiyele ? İşte tamda bu yüzden Ekici için 10-15 M € abartı değil bence. Kadrosunu kusursuzlaştırmak isteyen parası bol bir takım 20 de verir. Çünkü dünyada frikik yüzdesi Ekici' den iyi olan oyuncular bir elin parmaklarını geçmez şuan.

Ayrıca ayağı çok düzgün ve uzaktan şutlarda çok etkili ki bazı büyük takımların direkt oyun felsefesi bu.

Hani birde Cardozo diyoruz, adam gibi takım olsa 40 atardı diyoruz. Aynı şey Ekici için de geçerli. Arkasında sağlam defans bloğu ve Mbia olsaydı kimbilir neler daha yapardı.

O yüzden 50 M € transfer bütçen bile olsa Trabzonspor' a Ekici' yi alternatif yapacak bir kadro oluşturamazsın.
                En son kyodou tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 00:39.
                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Medjani mücadele ettiği için çok sırıtmıyor oyunda. Ama bence şampiyonluğa oynayacak bir takımın orta sahası da olamaz stoperi de. Gönderilsin de demiyorum tabi ki. Güzel bir yedek olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  bu tamamen sizi görüşünüz.Mesele takım olmak.Medjani iyi bir takımın cok iyi bir oyuncusu olacaktır.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Santana Ts haberleri dusmeye baslamis

Yorum

• Aykut Soner Ishak ve kadro dışı kalan topcular gönderildiğinde kulüp 5 milyon euro yakin bir yükten kurtulacak..

Stoper sol bek ve kanat forvet muhakkak alınmalı. .

Visca bile gelse sevinirim..Sevinirim derken kötü olduğundan değil ama daha iyisi lazim...Kulübede oturur sıkıntı cikarmaz..Ileri geri kosar tam görev adamı. ..

Yorum

• Medjani şampiyonluğa oynayacak takımda iyi bir yedek olur çok net..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İki gün önce aradığınız, alıntı yapmayan Libero geldi. Hoşgeldi [emoji14]
                          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Doumbia cisse'den daha yilan ve gezgin, el kebir de campell'a gore daha bir kanat oyuncusu. Campell'i en uca tek basina yazabilirsin ama el kebiri yazamazsin.benim algim oyle. Cisse bozuyor isi.bu yastan sonra tek basina santrafor oynar o adam.az yana kay diyemezsin
                            Cisse'de araya sızıyor, aynı yılan gibi El Kebir'i tanımam ama Campbell kadar defans yapacağını hiç sanmıyorum.

Gözüken o ki bir santrafor gelecek. İnş. bu santrafor kanat forvet oynayabilen cinsten olur. İmana gelip bir tane de kanat forvet alırsalar Cardozo'nun sağına soluna yeni kankilerini yerleştiririz. Benim için stoperden-sol bekden daha önemli Cardozo'nun sağı solu.

Yorum

• medjani tartışmasını ''meyve veren ağaç taşlanır'' sözüyle kapatalım bence. 2 stoper gelirse işler güzel olur epey

Yorum

• @Libero

El kebir'i niye begenmiyorsun? Ayrica bu devirde libero mu kaldi allah askina

Yorum

Çalışıyor...
                                X