Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yahu kim ne derse desin cokmu onemli.

Ben oyuna katkısına bakarım oyuncunun.

medjani ne atiba ne de melodan assagı kalır oyuncu değil.

Bu adamlar medjaniden daha iyi ne yapıyorlar Allah aşkına.

Bunu konusurken toplam takım kalitesini de konusmakta fayda var.

Katkı dediğin sadece gol mü? Orta sahada top çalma katkıdır, defansa yardım etme katkıdır. Takımı atağa kaldırma katkıdır.

Bu arada katkıya bakarken kaybettirdiklerine de bakmak gerekir. Bence Medjani'nin kolay bir şekilde geçirdiği her adam, atamadığı her pas, koşamadığı her pozisyon bize kayıptır. Medjani yapması gereki hakkıyla yapsın gol de atılır. Atılmasa da en azından yemeyiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadro yapasim geldi.

.............................onur
      .cavanda...yumlu..zambrano...bedimo
      ........................m'bia....okay
      ........yusuf..............ekici............el kebir
      .............................doumbia

..............................onur
      .cavanda..samba..zambrano...bedimo
      ..............................m'bia
      .................................................. ...constant
      ..........el kebir...........ekici
      .................................................. ..doumbia
      ........................cardozo

.
      medjani'yi hollywood'a mı gönderiyoz?

campbell-cisse-cardozo yazınca bizim takım 3 forveti taşıyamaz diyordun. el kabir-doumbia-cardozo'yu nasıl taşıyacak bu takım?

Yorum

• El-Kebir Ts oynarsa, oynayabilir tabiki o zaman mac izlemez sadece mac skoruna bakarim .

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son zamanlarda 2-3 kişi var. Genel olarak çöp diye tabir ettiğimiz (Zeki, Musa, Atik ... vs) isimlerden hiç bahsetmezken, en iyi oyuncularımız; Cardozo, Ekici, Medjani ... vs. gönderme peşindeler. İnsan şüphelenmiyor değil.
          Valla burada kalsın gitsin denilmesiyle oyuncu gönderilmiş olsaydı ne zeki kalırdı takımda ne soner ne mustafa bu zamana kadar. bırakın eleştirsin insanlar futbol bilgisince. Mesela ben de şahsen Ekici'yi alternatif pozisyonuna getirecek transfer yapılmadığı sürece takımın başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Bunu söylemekten feragat etmek zorunda kalmamam gerek.
          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi oyuncumuzu kötülemek istemiyorum ama Medjani bir orta sahanın yapması gereken en temel şeyi hiç yapamıyor: pas atmak. Son derece kötü bir ayağı var. Böyle oyuncularla geriden oyun kurmak imkansız. Zaten bu sene orta sahada oynaması çok zor. Mbia,Okay,Aytaç hatta Bourceanu varken Medjani'nin stoper olarak değerlendirilmesi daha doğru olur.
            ben su medjani yi tekrar izleyeyim.Benim izlediğim medjani ile sizin anlattıgınız arasında daglar kadar fark var.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son zamanlarda 2-3 kişi var. Genel olarak çöp diye tabir ettiğimiz (Zeki, Musa, Atik ... vs) isimlerden hiç bahsetmezken, en iyi oyuncularımız; Cardozo, Ekici, Medjani ... vs. gönderme peşindeler. İnsan şüphelenmiyor değil.
              Eğer eleştiri banaysa kendimi savunmak istiyorum. Saydığın isimleri en çok eleştiren benim belki de zeki vs. Son zamanlarda biraz azalttım çünkü çöp kelimesi yasaklandı. Ben bu adamları tarif edecek başka kelime bilmiyorum. Medjani için de satılsın demedim asla. Orta sahada iyi değil dedim sadece. Bunun da sebeplerini açıkladım.
              8. Kuşatma

Yorum

• Daha önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama Oğulcan 2 milyon Euro'ya Olympiakos'a transfer olmuş. [emoji17] Muhammet Demir zorlanana kadar bu adam alınabilirdi bence. Benim aşırı beğendiğim bir topçu ve 19 yaşında.

Yorum

• İsmi anılan her stoper neden Yumlu ile karşılaştırılıp, Yumlu'dan yetersiz bulunuyor

Yumlu'dan kötü bir oyuncu yıllardır Bundesliga'da oynamaz.

Geçin bu işleri, Yumlu'dan kötü stoper alınmaz takıma rahat olalım.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Canhan ’ı, tüm Bmn olarak twitter’dan spamlayalım şikayet edelim hesabı kapansın

Yorum

• Medjani'yi orta saha da kadroya yazan varsa bence bmn forum zeki 'nin basligindaki yorumlari bastan sona okumalarini oneririm.

Iyi geceler.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Katkı dediğin sadece gol mü? Orta sahada top çalma katkıdır, defansa yardım etme katkıdır. Takımı atağa kaldırma katkıdır.

Bu arada katkıya bakarken kaybettirdiklerine de bakmak gerekir. Bence Medjani'nin kolay bir şekilde geçirdiği her adam, atamadığı her pas, koşamadığı her pozisyon bize kayıptır. Medjani yapması gereki hakkıyla yapsın gol de atılır. Atılmasa da en azından yemeyiz.

medjani nin bu dediklerinizi yapmadıgını kim sıyluyor yahu.

Ben bu sezon bir-iki mac dısında tüm macları izledim.Her macta sahada en iyi 2-3 oyuncudan biriydi medjani.

Üstüne birde onun pozisyonunda oynayan oyunculardan cok fazla beklenmeyen skor katkısı oldu.

Bazen hangi lig hakkında konustugunuzu unutuyorsunuz sanırım.

Gerci busqest te begenilmiyor sizde haklısınız.

Herseyi anlarım ama medjaniye bok atıp melo ve atiba harika oyuncu diye anlatılırsa o zaman bu bana sacma gelir işte.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben duyumcular icin sizin kadar katı dusunmuyorum.
                          Tolgay transferi vardi ve ndoye transferi.
                          Baskan kesin bitti diye bakdigi transferi bitiremiyorsa, bu bize duyum veren kisilerin mi hatasi.
                          Canhan cakiroglu nun soledikleride anladigimiz kadariyla direk baskanin agzindan. Yalan haberse direk baskanin soledigi yalan.
                          İsim verdigi kisilerle ilgili hep bi girisim olmus zaten. Sonra biseyler olmus alinamamis.

Transfer forumu burasi, kaynak belirtilerek .
                          bir duyum verilir uzerinden konusulur.
                          Kesin transfer resmi site uzerinden veriliyo.
                          Duyum istemeyenler resmi siteyi takip etsin ozmn.

(Bu arada sozum sana degil renktas.
                          hayır twitter'dan olsun, forumdan olsun, samimi duyumcuları ben de seviyorum, onlarsız bu başlığın tadı kalmıyor ama canhan ç.'nin bizzat kendisinin insanları aldattığını düşünüyorum, iho'dan bağımsız olarak...
                          #

Yorum

• O 3 transfer yolda dediği 2 stoper 1 forvettir.Yedek kaleci 4.transfere girer demedi demeyin.Takıma sol bek sağ açıkta lazım orta sahada okay constant falan idare edecek İnşAllah yoksa orayada bi transfer lazım hayırlısı diyelim.Bosi reis çok gecikmez umarım.
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son olarak medjani orta saha oyuncusu olarak en iyi ifade ile yapilacak bir yorum su: El freni
                              el freni hayat kurtarır.

Yorum

• Faruk berber

Kiyas nedeni, ulkedeki stoperler icin de en iyisi, 2 ozveriyle oynamasi 3 - ozevlad ( benim icin hicbiri kriter degil tabi )

Yorum

Yükleniyor...
                                X