Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eee si bu da Yatabare gibi çıkacak bal yapmayan arı misali...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bir penalti ve sonraki pozisyonuyla mi bu karara vardin hakim kardes?

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eee si bu da Yatabare gibi çıkacak bal yapmayan arı misali...

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Yatabare arı filan değildi. Hicbir sey değildi.
      8. Kuşatma

Yorum

• Son dakika takımın as forveti satılır mı ya bi de satılsın diyenler görüyorum sonra Deniz ve Sefa yı izleriz forvette.
        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Transfer falan yok. Malum eksiğimiz olmak zorunda.

Yorum

• N'doye e güvenip Cardozo'yu satmak! Her ikisi de bize lazım ancak Cardozo bir başka. O boyla dar açıdan öyle kıvrak bir şekilde topa yarım vole vurmak! Bence herkes o golü defalarca izlemeli.
            Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Şu douglası tanıyanlara soruyorum? Mustafa ve Aykuttan hızlımıdır? kendi evimizdeki maçlarda en fazla kontralar ürkütüyor.2 yıldır gol yemediğimiz kontralara seviniyordum.Cavanda hız konusunda rakipsiz.Douglas ayak uydurabilirmi kontraları hızıyla kesmeye..Kafa hakimiyetinde bir endişem yok
              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• bu papi midir nedir onu chelsea mı almış.şakamı bu yoksa essah mı

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mesajda deli gibi Yumlu eleştirisi aradım bulamadım.

anlatmaktan dilimde tüy bitti renktaş
                  3 maçtır" çok iyi" oynuyor diyorlar ne yapayım hatasız mükemmel oynuyorlarmış

En son bugün uzun uzun açıkladım cevap alamadım, veremedi cevap ama şimdi sorsan gerek duymadım gibi kendince havalı laf eder arkadaş olsun canı sağ olsun

Sen de yumlu fanıysan bir şey diyemem tabi

Hayalimdeki Trabzonsporda olamaz olmayacak
                  Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                  Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her kritik mevkide değerli oyuncularımız var

Şampiyonluğu oyuncu eksikliğinden değil Trabzonsporun sistem dışı olmasından kaybederiz kaybedersek

Feneri şampiyon yapmak için her şey hazır farkındaysanız umarım bozarız oyunlarını ama Ümit abinin yazdıklarından sonra anlaşılan yine oyun dışıyız

Ne diyim umarım güzel futbol izleriz

Siz de haklısınız ona sözüm yok
                    Bu takım da destek görmeli ondan bahsettim

Hocam ben de sonuna kadar destekliyorum sıkıntılıyız işte.

Sizi de anlıyorum.

Onlar istediğini hazırlasın alayını yeriz yeter ki eksiklikleri tamamlayalım.iki stoper alaydık hele bir de sol beck feneri o zaman çiğ çiğ yerdik işte sistem demişken mustafa aykut bu kaliteli sistemin a kadro adamı değiller.hiç bir zamanda olmamalılar.çarklar önemli.

güzel futbol izleriz ama şampiyon olamayız devre arasına iyi puanla gelir hamle yaparsak transfer konusunda bir şeyler olur şampiyonluk zor bu şekilde hayırlısı diyelim hani takımda bir enerji var taraftarlarımız bu takıma destek olmalı bir stoper alınmadı diye de yerden yere vurmamalı fakat bu stoper eksikliği yüzünden başımız ağıracak.daha rahat maç izlerdik neyse bakalım

beşinci hafta salatasarayı da yeriz afiyetle-

takım birde içerdeki maçlarımızda anadolu takımlarıyla oynarken disiplinini kaybetmemeli ,lakayıt oynamamalı o bjktaş maçındaki gibi maç konsantrasyonu olmalı her maçı bjk maçı gibi ciddiyetle oynamalı bu da etken.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yatabare arı filan değildi. Hicbir sey değildi.
                      Bal yapmayan arı = Waris

Balın ne olduğunu bilmeye arı = Yatabare
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• beyler feci bir topçu buldum biran önce cardozoyu(yaşlı,fıtık,ağır,kağanı arabası) inter e satıp almalıyız fişek gibi hızlı 10 zenci kuvvetinde komple santrofor

Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                        Бургундия синий
                        61

Yorum

• Tüm eksikleri kapatsaydık bir tarafımız şişerdi zaten.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @coolank
                            @libero
                            @olgun
                            @trapezunt

Nerdesiniz renktaşlar? Bir bilgi perde arkası yok mu?
                            sabah yazmıştım yine yazıyorum

samimi olan çıkıp şu şu yüzden olmadı der güven kazanır
                            samimi olmayan da ortadan kaybolur örneklerde olduğu gibi

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sikecilerin milli aradan sonraki 3 maci sirasiyla Kasimpasa(dep), Bursa(ev), Bjk(dep)
                              Biz çok iyi bir zamanlama ile kurtulduk Bursa-Bjk'den

Şimdi şikebahçe için sıkıntılı bir 3 maç bekliyor. Özellikle Bursasporun bu arayı çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum.
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler feci bir topçu buldum biran önce cardozoyu(yaşlı,fıtık,ağır,kağanı arabası) inter e satıp almalıyız fişek gibi hızlı 10 zenci kuvvetinde komple santrofor

http://www.transfermarkt.com.tr/omer.../spieler/10150
                                Arsenal aldıysa boş değildir
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X