N'doye e güvenip Cardozo'yu satmak! Her ikisi de bize lazım ancak Cardozo bir başka. O boyla dar açıdan öyle kıvrak bir şekilde topa yarım vole vurmak! Bence herkes o golü defalarca izlemeli.
Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Şu douglası tanıyanlara soruyorum? Mustafa ve Aykuttan hızlımıdır? kendi evimizdeki maçlarda en fazla kontralar ürkütüyor.2 yıldır gol yemediğimiz kontralara seviniyordum.Cavanda hız konusunda rakipsiz.Douglas ayak uydurabilirmi kontraları hızıyla kesmeye..Kafa hakimiyetinde bir endişem yok
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Mesajda deli gibi Yumlu eleştirisi aradım bulamadım.
anlatmaktan dilimde tüy bitti renktaş
3 maçtır" çok iyi" oynuyor diyorlar ne yapayım hatasız mükemmel oynuyorlarmış
En son bugün uzun uzun açıkladım cevap alamadım, veremedi cevap ama şimdi sorsan gerek duymadım gibi kendince havalı laf eder arkadaş olsun canı sağ olsun
Sen de yumlu fanıysan bir şey diyemem tabi
Hayalimdeki Trabzonsporda olamaz olmayacak
Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Şampiyonluğu oyuncu eksikliğinden değil Trabzonsporun sistem dışı olmasından kaybederiz kaybedersek
Feneri şampiyon yapmak için her şey hazır farkındaysanız umarım bozarız oyunlarını ama Ümit abinin yazdıklarından sonra anlaşılan yine oyun dışıyız
Ne diyim umarım güzel futbol izleriz
Siz de haklısınız ona sözüm yok
Bu takım da destek görmeli ondan bahsettim
Hocam ben de sonuna kadar destekliyorum sıkıntılıyız işte.
Sizi de anlıyorum.
Onlar istediğini hazırlasın alayını yeriz yeter ki eksiklikleri tamamlayalım.iki stoper alaydık hele bir de sol beck feneri o zaman çiğ çiğ yerdik işte sistem demişken mustafa aykut bu kaliteli sistemin a kadro adamı değiller.hiç bir zamanda olmamalılar.çarklar önemli.
güzel futbol izleriz ama şampiyon olamayız devre arasına iyi puanla gelir hamle yaparsak transfer konusunda bir şeyler olur şampiyonluk zor bu şekilde hayırlısı diyelim hani takımda bir enerji var taraftarlarımız bu takıma destek olmalı bir stoper alınmadı diye de yerden yere vurmamalı fakat bu stoper eksikliği yüzünden başımız ağıracak.daha rahat maç izlerdik neyse bakalım
beşinci hafta salatasarayı da yeriz afiyetle-
takım birde içerdeki maçlarımızda anadolu takımlarıyla oynarken disiplinini kaybetmemeli ,lakayıt oynamamalı o bjktaş maçındaki gibi maç konsantrasyonu olmalı her maçı bjk maçı gibi ciddiyetle oynamalı bu da etken.
beyler feci bir topçu buldum biran önce cardozoyu(yaşlı,fıtık,ağır,kağanı arabası) inter e satıp almalıyız fişek gibi hızlı 10 zenci kuvvetinde komple santrofor
beyler feci bir topçu buldum biran önce cardozoyu(yaşlı,fıtık,ağır,kağanı arabası) inter e satıp almalıyız fişek gibi hızlı 10 zenci kuvvetinde komple santrofor
Yorum