Yalnız kulüpte sanki birşeyler değişmiş gibi harbiden. Yoksa normal şartlar altında Okay, Marin falan transferlerin böyle oynamaması lazımdı. Yani Marinin dün girdikten sonra ne kadar asıldığı bile takımın o havayı yakaladığının kanıtı. Keşke son vuruşuda yapsaydık ama neyse artık maçlarda dua edecez Yumlu hata yapmasın diye..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ersun Hoca'daki ana sorun transfer değildi ama öyle ucuz oyuncular istediğini de zannetmiyorum. Nihayetinde bu sezon sadece 11 milyon euroluk bonservis harcadık gidenlerden kazandığımız 6 milyon euroyu düşünce 5 milyon euroluk fark kalıyor. Hele ki İshak, Serdar ve Soner üçlüsü gitseydi iyice rahatlayacaktık. Bu isimlerin de en fazla dört ay dayanacaklarını düşünüyorum. Geçen sezon Emre Güral da gitmiyorum dedi devre arasında pişman olup ayrıldı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok şükür milletin agzina bakmayip mantik cercevesinde hareket eden sagduyulu arkadaslarimiz var..
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstisnasız tüm Holding patronlarının yaptığını yap kardeşim, doğru yerde ekonomik gücüne göre arazi al... Gerisi boş.
Abi küçükbaş hayvancılığa ne dersin
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo'yu satıp Remy'i alacaklarsa no problem.
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo'yu satıp Remy'i alacaklarsa no problem.
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi küçükbaş hayvancılığa ne dersin
Sent from my iPhone using Tapatalk
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAdalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTereyağ işine gir kardeş kilo 35 tl köşe olursun [emoji2]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zahmetli iş
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum