İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar: transfer olacak mı?
Hurma: hayır
Taraftar: transfer olacak mı?
Hurma: hayır
Taraftar: transfer olacak de!
Hurma: evet olacak
Taraftar: yalannnn söylüyorsun!
Gesendet von iPad mit TapatalkOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHafiften kadro yapmaya baslayalım.öncelikle aykut'un çevikliği çabukluğu konusundaki beklentiler boşunadır.her kısa stoper hızlı olmuyor malesef.nerden çıkıyor böyle seyler anlamıyorum.hızlı adam rakibe bu kadar uzak oynamaz.
......................onur
cavanda..yumlu..douglas..constant
................okay....m'bia
.......yusuf.......ekici.......marin
......................n'doye
Erkan da oynayabilir.zaten hamle olarak okay'ı çıkarıp ön tarafa birini ekliyor hoca.ben buna pek sıcak bakmıyorum .m'bia ve ekici ortasahayı tutabilir tabi. M'bia ve n'doye arasındaki 4 oyuncu değişebilir ama bir tanesinin topsuz oyunda etkili olması forvete yakın olması görev tanımı daha bir takım olmanızı sağlar.
Mesela dünkü hamlelere göre sahada belli dakikalarda şöyle birşey görebiliriz.
......................onur
.cavanda...douglas..m'bia..constant
..................ekici...okay
......erkan......................marin
.............cardozo..n'doye
douglas ve m'bia'nın sol tarafa yakın, constant'ın açıklarına dikkat ederek oynamaları gerekir.
Medjani'yi hoca istediği yere koyabilir, nasıl kullanacağından emin değilim.gol ararken medjani'yi daha çok kullanması iyi olur.ideal kadroda cavanda tarafında stoper olabilir.daha rahat oynar.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan kesilemez. Attigimiz 5 golun 3'unde dogrudan katkisi var ve adamin performansi gitgide artiyo.#
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogru kadro ustteki ama Douglas ve Yumlu nun yerini degistir bi zahmet kardes
Yorum
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle douglas ve medjani oynamaliTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Profesyonel futbolcumuz Fatih Öztürk ile Kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Kamupyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedjani ve Douglas ikilisi çok ağır kalır. Papy konusunda hâla şaşkınım koca Mourinho daha iyisini bulamadı mı yoksa alternatifin alternatifi olarak mı düşünüyorlar. Muhtemelen Douglas'ın partneri Mustafa olacaktır. Bosingwa geri dönerse ikinci yarıda Mustafa'yı kesebilir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum