İshak, Soner ve Serdar 1461'e veya başka bir kulübe gitmeyip yatmayı tercih ederlerse şehirde nasıl dolaşacaklar çok merak ediyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartial 80 milyon mu? Yuhhhhhhhhh
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcu muydu ki?
Sent from my iPhone using TapatalkHAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer yapılmayacak dedi.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİshak, Soner ve Serdar 1461'e veya başka bir kulübe gitmeyip yatmayı tercih ederlerse şehirde nasıl dolaşacaklar çok merak ediyorum...
Soner'de ki bu davranışa akıl sır erdiremiyorum. Beyin fıtığı oldum kaldım Soner yüzünden.
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNumarasını alma şansın var mı?
Yorum
-
Melo'yu göndererek büyük güc kaybetti akbaba gs
Ayrica telles takimin en iyi sol bekiydi...neden olmadi hic bir zaman anlayamadim
Ufak sikeci bjk-ya gelince...bunlar kadar mal takim yok!
Gecen sene sagbek transfer edemediler bu senede merkez orta saha..yinede tehlikelilerForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalan söylüyor
Taraftar: transfer olacak mı?
Hurma: hayır
Taraftar: transfer olacak mı?
Hurma: hayır
Taraftar: transfer olacak de!
Hurma: evet olacak
Taraftar: yalannnn söylüyorsun!
Gesendet von iPad mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Hafiften kadro yapmaya baslayalım.öncelikle aykut'un çevikliği çabukluğu konusundaki beklentiler boşunadır.her kısa stoper hızlı olmuyor malesef.nerden çıkıyor böyle seyler anlamıyorum.hızlı adam rakibe bu kadar uzak oynamaz.
......................onur
cavanda..yumlu..douglas..constant
................okay....m'bia
.......yusuf.......ekici.......marin
......................n'doye
Erkan da oynayabilir.zaten hamle olarak okay'ı çıkarıp ön tarafa birini ekliyor hoca.ben buna pek sıcak bakmıyorum .m'bia ve ekici ortasahayı tutabilir tabi. M'bia ve n'doye arasındaki 4 oyuncu değişebilir ama bir tanesinin topsuz oyunda etkili olması forvete yakın olması görev tanımı daha iyi bir takım olmamızı sağlar.
Mesela dünkü hamlelere göre sahada belli dakikalarda şöyle birşey görebiliriz.
......................onur
.cavanda...douglas..m'bia..constant
..................ekici...okay
......erkan......................marin
.............cardozo..n'doye
douglas ve m'bia'nın sol tarafa yakın, constant'ın açıklarına dikkat ederek oynamaları gerekir.
Medjani'yi hoca istediği yere koyabilir, nasıl kullanacağından emin değilim.gol ararken medjani'yi daha çok kullanması iyi olur.ideal kadroda cavanda tarafında stoper olabilir.daha rahat oynar.En son artvints tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 18:59.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum