Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu bunlar listeyi ulaştırdığımıza da inanmıyordu...O değil de adam burda alenen hakaret ediyor yandığım o
    abi sen o listeyi ulaştırmasan. saçma span adamlar gelirdi bugün onları tartışırdık. cavanda dauglas vs. bir sürü isim gitti. Sağol varol.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu bunlar listeyi ulaştırdığımıza da inanmıyordu...O değil de adam burda alenen hakaret ediyor yandığım o
      Abi senin canının yerim boşver engelle gitsin. Bak engelledim kafam rahat

Yorum

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tweeterda yabancılar doğruluyor transferi maalesef doğru
        Okudugum kadarıyla kaynakları hep the gurdian ve dimarzio.YAni mantıksal çerçeveye oturtamıyorum.Biraz önce bir renktaşın yazdıgı gibi biz bile papyden iyisi olmaz mı acaba diye düşünürken Chelsea?

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ne güzel sahnedir o ..hizmetçiyle kırıştıran maho karısına yakalanıyor..
          -MAhmuuuut...noluyor burda?
          -hiiiç -normaaaal
          üstat yine basıldığı bir başka sahne de ''yaz kızım...2 kamyon kum, 200 torba çimento''..

Yorum

• Duyumcu arkadaşlar, forum transfer sayfasının can damarıdır. Gerçekleşsin gerçekleşmesin verilen haberler sayesinde,heycanlı transfer sezonu geçirmemize yol açarlar.
            Bu yüzden hepsine ayrı ayrı teşekkürler.
            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak AnakinSkywalker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              üstat yine basıldığı bir başka sahne de ''yaz kızım...2 kamyon kum, 200 torba çimento''..

yaz kızım.. bizde transfer bitmez..
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

bence "duyumcu" ismi antipati yaratıyor..
                elçi diyelim..ya da başka birşey
                duyumcu lafı bana da çok itici geliyor, yazarken de 5 defa değiştiriyorum duyumlarını paylaşan insanlar filan diye ama olmuyor
                #

Yorum

• Fatih Şeker ‏@fatihhseker 18 sn.18 saniye önce
                  Konyaspor İshak Doğan'dan sonra Soner Aydoğdu içinde temastaymış. Fatih Atik gelmesinde Soner iyidir.

Yorum

• Son durum nedir özet geçebilecek birisi var mi acaba

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son durum nedir özet geçebilecek birisi var mi acaba

hiiiiiç ...normaaaaaal
                      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• ‎Trapezunt neden isim vermiyorsun ? Ünlü diyorsun ? Son gün fiyat mı yükselirmiş. Satılacak adam elde kalmamak için son gün fiyat yükseltmez. İsim ver vereceksen.
                        TRABZONSPOR
                        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Oscar a bilmem kac dalda aday film cekecek malzememiz oldu, eşi benzeri olmayan bir mevzu yani sunderland felan olsa anlarim bide Chelsea gelip son saatlerde istedigimiz adama kanca takip aliyor. Sunderland ayari takim olsa yine son bir atak yapardik ama adam ucarak gitmis londra ya... Neyse şarji yine bitirdik ben gelene kadar Soner gitsin bari...

Yaktin bizi Chealsea... 40 yil dusunsem şu olay aklima gelmezdi, git al stones mi thiago mu kimi aliyorsan al papy ne alaka ne a la kaaa...
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

hiiiiiç ...normaaaaaal
                            Papy wchaub transferlerini kapattık mi yani. Transfer saat kacta kapaniyo

Yorum

• İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Son durum nedir özet geçebilecek birisi var mi acaba

İşçi havuz problemi gibi Bir hurma bir defansı 30 günde alıyorsa bir mou bir papyi kaç günde alabilir

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Şeker ‏@fatihhseker 18 sn.18 saniye önce
                                Konyaspor İshak Doğan'dan sonra Soner Aydoğdu içinde temastaymış. Fatih Atik gelmesinde Soner iyidir.
                                Cidden Konya formasini almayi düsünüyorum. Haydi Konya...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X