insiyatif kullanıyorum tekrardan transfer olacak...
Ben de insiyatif kullanarak inanıyorum sana üstad. Küçük görme bu insiyatifi inanıyorum diyerek olası gerçekleşmeyen transferlerin ardından sana kinayeli bir şekilde giydirme hakkımdan vazgeçmiş oluyorum.
En son rhaegarr tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 15:19.
Şaka bir tarafa, ben Aykut ve Medjani arasında kaldım.
-Yumlu evet son maçta hamleleri oldukça başarılıydı ama Douglas ile birebir aynı tipte oyuncu.
-Aykut biraz daha çevik olmasıyla ön plana çıkıyor ama bazen saçmalayabiliyor, çok acayip fauller yapıyor.
-Medjani'nin artısı duran toplarda çok etkili olması ama oyun içinde çok fazla pozisyon hatası yapıyor. Ama bir artısı var o da geri 5'linin komple fransız ekolü olması. Medjani bunlarla daha uyumlu olur Aykut'a göre.
En son atomantcum tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 15:19.
Valla ne yalan söyleyeyim bir kere duyumcu arkadaşların hepsinin gerçekten doğru bilgiler verdiğini düşünüyorum. İşler son anda olmayabilir bunlar bu işin içinde var bence arkadaşlara laf söylemeye gerek yok. Duyduklarını geliyorlar paylaşıyorlar.
Ben kendi açımdan bu başlığa biraz da gerçek ya da yalan olsun o kısmını önemsemeden heyecanı yaşamak için giriyorum. Hiç belki alamıyacağımız aklımamıza bile gelmeyecek bir oyuncunun ismi bir şekilde burda geçiyor ve HEYECAN oluyor ve ben de bu heyecanı seviyorum arkadaş. Valla bence çok eğlenceli
Arkadaş rakipler haldir haldır hücum oyuncusu transfer etti.
Biz zaten yetersiz olan stoperleri dahada yetersiz hale getirdik bu nedir yaaa
İlk yapılması gereken stoper transferidir
Yüzümüze gözümüze bulaştırdık
Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
Johan CRUYFF
Yorum