İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRobbie @cfcism 14 dk.14 dakika önce
Kalas, Omeruo, Chalobah, Christensen & Ake sent on yet more loans. £4m Papy Djilobodji (who??) straight into 1st team squad. F..k off Jose.
Aybediyon jose taraftarlarında istemiyor bak
Yorum
-
Polyannaaciligi birakmak lazim. Resim yok chelsea gibi takimin hic mi fotosu sizmaz bildirim yapmazlar. Bu olayi gecelim pappy gitti. Tam takim tas gibi oluyor tek siritan constant olcak derdik simdi sayi ikiye cikti. Devre arasinda denisovu kacirmayalim bariManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesende onlara yaz bızım 3,5 etmez dıye almadıgımız topcuyu aldınız bu kadarmı kuculdunuz))inşallah kovulur hiç sevmiyorum zaten kendisini
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsanın aklı sulanıyor
İster misiniz herkes daha ümidini kesmişken KAP geliyor#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolyannaaciligi birakmak lazim. Resim yok chelsea gibi takimin hic mi fotosu sizmaz bildirim yapmazlar. Bu olayi gecelim pappy gitti. Tam takim tas gibi oluyor tek siritan constant olcak derdik simdi sayi ikiye cikti. Devre arasinda denisovu kacirmayalim bari
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsanın aklı sulanıyor
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChelseanın ve diğer büyük takımların radarındaki oyuncuları aylar önce klübe bildiriyoruz ve bunu da belgeliyoruz,teşekkür beklerken bir de hakaret işitiyoruz ya ona yanıyorum
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChelseanın ve diğer büyük takımların radarındaki oyuncuları aylar önce klübe bildiriyoruz ve bunu da belgeliyoruz,teşekkür beklerken bir de hakaret işitiyoruz ya ona yanıyorum
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence 300-500 bin euroluk muhabbet değil bu.Tahminim biz papy nin son tercihiydik ve devamlı klup ve kendisi zorluk çıkardı naz yaptı.
Chelsea gibi bir fırsatı da kendi adına tepememesi normal.
Ek olarak loserlık muhabbetleri başlamış.
Winner klupler bol miktarda mevcut sag acık stochu verıp parayla volkan şeni alanlar.
Onlarca transfer yapıp kadro göstermeyen kluplerimiz,kendilerini tutmanız hem sizin hem bizim adımıza hayırlısı olur.
Yorum
-
Nantes Loric Cana'yı kadrosuna kattı. Chelsea ile görüşmelerin olumsuz sonuçlanması gibi bir durumda Nantes Papy'i elinde tutmak istemeyecektir. Chelsea devreden çıktıktan sonra bizden başka ihtimalleri kalıyor mu acaba ? Eğer kalmıyorsa Chelsea'den sonra en yüksek fiyatı biz vermiş oluyoruz çünkü.
Ne kadar transfer askıya alınsa da Papy'nin durumu an be an Hurma tarafından takip ediliyordur.
Böyle bir durum olursa Papy'nin transferi gerçekleşebilir diye düşünüyorum. Süleyman Hurma'nın da yaptığı iddia edilen açıklamalarda "transferleri askıya aldık" diyor. Tamamen vazgeçtik demiyor. Ben Chelsea ile görüşmelerinin olumsuz olmasına duacıyım şu anda. Maliyeti ne olursa olsun Papy alınmalı.En son B61 tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 15:20.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum