Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okadar maaşı bırakıp hiç biryere gitmez Özer.

Yorum

• elımızde buyuk bır yetenek var dikine ıcerı gıren adam çalımlayan hızlı ve teknik MARKO MARİN

her mac oynamalı bu çocuk buyuk bır sılah

Yorum

• özer dayısının yanına gitsin..

Yorum

• Özer meselesinin kaynağı nedir? Adam daha yeni sözleşme yeniledi. Hiçbir yere gidecegini sanmıyorum.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Chelsea nin papy işinde bir iş var.Hurma birseyler karıştırıyor olabilir
            bu dediginizin sonu transfer hüllesidir

bunun cezasini ne chelsea göze alir ne Trabzonspor

biraz fantazimizi kontrol altina alalim
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yalnız dunku macta cardozo olsaydı kornerden golude yemezdık adama dıkkat edın on dırek kornerlerınde topu hep uzaklastıran oyuncuydu bızım savunmacılardan daha cok savunma yapıyodu kornerde

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Soner'in kuzeni yakin arkadasim. Soner devre arasinda ayrilicakmis buyuk ihtimalle Ankara'ya donucek. Bunlari menejeri soylemis.
                Simdi ayrilmamasinin nedeni daha patlama yapacak olmasi sanirim..

Yorum

• ya cok mu zor anlamak ????

Papy gıtdı !!!! Allahnı sevıyorsanız bırakın artık bu kunuyo ya !!!!

Kagıt mendılı ısteyen var mı daha ? Cok agladanız, wallahı yeter !!!
                  En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 14:37.
                  I'm a dreamer. I have to dream and reach for the stars, and if I miss a star then I grab a handful of clouds.

Yorum

• Özer meselesi benim en çok merak ettiğim konulardan. Hurma'yı bilen bu adam için ne o bonservisi ne de o maaşı vermeyeceğini hatta yarısını bile vermeyeceğini bilir. Ersun ya da Şota'nın isteme ihtimali zaten yok. Benim düşüncem İho tamamiyle insiyatif kullanarak Özer'e verdiği sözü tuttu ve bonservisini aldı. Tabi bu çok saçma bir hareket parayı kendi vermiyor ama mesele o değil malum Canhan İho'nun kankisi ve 2 gün önce Özer'e giydiriyordu yani adamı bir başkan kanadı kolluyordu şimdi onlar da arkasında değil ne oldu ne bitti bilmiyorum ama merak ediyorum. Tek bildiğim bu konuda maddi ve politik anlamda zarar göreceğimiz.

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      emınmısın ben 2 yıllık kıralandı dıye okumustum oyle hatırlıyorum alıntı yaptıgım arkadasda oyle yazdı zaten
                      Profesyonel futbolcumuz Mustapha Yatabare’nin 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar 4.000.000.-EUR satın alma opsiyonlu olarak 950.000.-EUR bedel ile Montpellier SC’ye geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
                      Ayrıca anlaşmaya göre; Oyuncu ile kulübümüz arasındaki sözleşmeye istinaden 2015-16 futbol sezonu için oyuncuya ödenecek 1.000.000.EUR garanti ücret kulübümüz tarafından karşılanacaktır."

Emin olmadan insanlari yanlis yonlendirmeyin.Hele buradan birilerine gonderme hic yapmayin.Senin icin degil o arkadas icin diyorum.
                      Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• mike tyson kızdı..dağılın
                        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Özer zu Osmanlıspormuş sanırım. Kaynak yok. İnanıp inanmamak size kalmış.
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Mike Tyson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya cok mu zor anlamak ????

Papy gıtdı !!!! Allahnı sevıyorsanız bırakın artık bu kunuyo ya !!!!

Kagıt mendılı ısteyen var mı daha ? Cok agladanız, wallahı yeter !!!
                            Sanane peki bundan?
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yatabarenin maaşını biz ödeyeceksek niye gönderiliyor türbinde otursun mahsuru yok bence otursada maaşını biz ödücez gitsede. ne saçmalık bu şekilde oyuncu mu gönderilir adamşar da salaktı 4 milyon verip bonservisini alacak kadar
                              iki seneliğine kiralanmış bide , adamlar iki sene kullanıp gönderecek bariz ortada durum bizde maaşını öder dururuz resmen saçmalık
                              Katılıyorum, bugün forvet transferi gelmezse ne anladık bu işten
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sefa dururken özerin yollanması yanlış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X