Okadar maaşı bırakıp hiç biryere gitmez Özer.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChelsea nin papy işinde bir iş var.Hurma birseyler karıştırıyor olabilir
bunun cezasini ne chelsea göze alir ne Trabzonspor
biraz fantazimizi kontrol altina alalim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner'in kuzeni yakin arkadasim. Soner devre arasinda ayrilicakmis buyuk ihtimalle Ankara'ya donucek. Bunlari menejeri soylemis.
Yorum
-
ya cok mu zor anlamak ????
Papy gıtdı !!!! Allahnı sevıyorsanız bırakın artık bu kunuyo ya !!!!
Kagıt mendılı ısteyen var mı daha ? Cok agladanız, wallahı yeter !!!En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 14:37.I'm a dreamer. I have to dream and reach for the stars, and if I miss a star then I grab a handful of clouds.
Yorum
-
Özer meselesi benim en çok merak ettiğim konulardan. Hurma'yı bilen bu adam için ne o bonservisi ne de o maaşı vermeyeceğini hatta yarısını bile vermeyeceğini bilir. Ersun ya da Şota'nın isteme ihtimali zaten yok. Benim düşüncem İho tamamiyle insiyatif kullanarak Özer'e verdiği sözü tuttu ve bonservisini aldı. Tabi bu çok saçma bir hareket parayı kendi vermiyor ama mesele o değil malum Canhan İho'nun kankisi ve 2 gün önce Özer'e giydiriyordu yani adamı bir başkan kanadı kolluyordu şimdi onlar da arkasında değil ne oldu ne bitti bilmiyorum ama merak ediyorum. Tek bildiğim bu konuda maddi ve politik anlamda zarar göreceğimiz.
Yorum
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemınmısın ben 2 yıllık kıralandı dıye okumustum oyle hatırlıyorum alıntı yaptıgım arkadasda oyle yazdı zaten
Ayrıca anlaşmaya göre; Oyuncu ile kulübümüz arasındaki sözleşmeye istinaden 2015-16 futbol sezonu için oyuncuya ödenecek 1.000.000.EUR garanti ücret kulübümüz tarafından karşılanacaktır."
Emin olmadan insanlari yanlis yonlendirmeyin.Hele buradan birilerine gonderme hic yapmayin.Senin icin degil o arkadas icin diyorum.Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...
Yorum
-
İlk olarak Mike Tyson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya cok mu zor anlamak ????
Papy gıtdı !!!! Allahnı sevıyorsanız bırakın artık bu kunuyo ya !!!!
Kagıt mendılı ısteyen var mı daha ? Cok agladanız, wallahı yeter !!!#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyatabarenin maaşını biz ödeyeceksek niye gönderiliyor türbinde otursun mahsuru yok bence otursada maaşını biz ödücez gitsede. ne saçmalık bu şekilde oyuncu mu gönderilir adamşar da salaktı 4 milyon verip bonservisini alacak kadar
iki seneliğine kiralanmış bide , adamlar iki sene kullanıp gönderecek bariz ortada durum bizde maaşını öder dururuz resmen saçmalıkTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum