schaub için rapide , soner+serdar+atik+deniz+bourceanu verelim. maksat para vermemek değil , çöplerden kurtulmak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
I have a dream.
----cava----dogo----papy----contra
------------------mbia---okay
Please come papy. I like to hard football. Sometimes tikitaka football. Yeeah sir, hard football please.
And mr Hurma, where is KAP ???"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza konusunu kapatmanın yek yolu Yumlu konusunu açmak. Ben başlıyorum. Sizce Akhisar maçında Yumlu oynamalı mı? Bence oynamamalı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildiİkisi de insanlık onurunu zedeleyen yakıştırmalardır. Futbol oynuyor diye adamları pislikle tezekle benzetme hakkını vermiyorlar millete. Hakaret illa sokmalı çıkarmalı kelimelerle sınırlı değildir.
Bence sen ne yaptığının farkında değilsin. Şimdiye kadar raporladığım hiç bir hakaret cezasız kalmadı. Zoruna gidiyorsa bas raporu, ceza almazsa sonra serzenişini yaparsın gerekli yerlere.
Uzatmayalım diyorsun sabahtan beri düşürmedin ağzından.
sen adaletsizliğe boyun eğersin he der geçersin, adaletsizlik karşısında herkesin senin gibi davranmasını bekleme
Yorum
-
İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbi bu ndoye bize gelmeden önce katil tipli olmasa da en azından gece karakolluk olmuş bi tipi vardı, bize geldi badem bıyık bırakıp sufizme yöneldi
Yorum
-
Bu Trabzonspor ligde zor puan kaybeder! İç sahada 17/15 deplasmanda ise 17/13 galibiyet bekliyorum...
Edit: Her ne kadar bu sene 3.'lükten öteye gidemeyeceğimizi düşünsemde bu cümleleri yazmayı özlemişim. Çok güzel oluyormuş
Edit: Papy gelirse ilk iki de olabilir.En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 30.08.2015, 18:18.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyavşakla çöpü bir tutan adamın ne yazdıkları umrumda olmaz, çöpü ne anlamda kullandığımızı öğren cidden laf sokmak için söylemiyorum.
sen adaletsizliğe boyun eğersin he der geçersin, adaletsizlik karşısında herkesin senin gibi davranmasını beklemeMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bugun tsnin gucu ortaya cikacak kapanan takima bakalim napcaklartut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum