Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih ve Salih e tercih etmek ve Serenat Arada cok fark var

Ben ezelden beridir bu gorusteyim dunku attigi golle alakasi yok
    kötünün iyisi diyorsun. Bende grçek fikrimi söyleyeyim. Zeki gerçekten yetenekli uşak trabzonspor dışında tüm takımlarda iyi oynayabilecek potansiyele sahip. En azından bjk de necip veya veli olabilir mesela . Ama burası trabzon, burda sabır yok tahammül yok yılların birikimi bir sinir kumkuması var burada. Ve bu sinir, 2011 de çalınan şampiyonluğumuz ve o hırsızlık neticesinde takımın dağılması şu sezona kadar toparlanamamasıyla tavan yapmış durumda.
    O yüzden zeki volkan şen vs bi kaç sene sonra barçaya da gitse burada başarılı olamaz.
    Hanefi fıkhının meşhur kaynaklarından olan el-İhtiyar'da şöyle denmektedir: "Düşman İslam toprağına saldırdığında bütün herkese cihad farz-ı ayn olur.

Yorum

• Papy'de geldi mi eksiksiz bir kadromuz olur gibi. Eldeki çöp adamları da gönderseler de rahatlasak.
      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Resmen gereksizler grubunu gönderemedik.. Son 35 saat ve işimiz zor. Kandilli Kız Lisesi futbol takımı oyuncuları Soner ve İshak, gerekirse futbolu kafalarında bitirip aldıkları paraya bakarak bir ömür yatabilecek zihniyetteler.. Sinirden gülesi geliyor insanın.. Özellikle 6 hoca gören Soner'in kaç yıldır yatarak aynı parayı alıyor olması büyük yazık..
        Schaub ve Papy işi de bitmiştir inşallah.
        En son Erkin tarafından düzenlendi; 30.08.2015, 12:28.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Yönetimde akili bir adam varsa bu aksam macin devre arasinda veya mactan önce schaub ve papy transferlerini ilk olarak stadyumda anons ederler

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkdaşlar konuyu uzattığım için özür diliyorum herkesten ama ortada ciddi bi problem var bu da tüm forumun problemi

O malum mesajı yazıp ceza aldıktan sonra İlker adlı yönetici cezayı verdikten sonra bjk maç baslıgında ki ( 88.sayfa, 2196.mesaj) ceza gerekçesi aşağıdaki gibidir.

Bu mesajda hakaret vb. şey var mıdır yok mudur objektif bi şekilde değerlendirirseniz sevinirim

Yönetici adı altında atıp tutmak serbest midir yoksa?

adam gibi sevinmek, ahlaktan yoksun, ar damarınız mı çatladı bu ifadeler hakaret değilse neler hakarettir bu da size kalmış

Aşağıdaki ceza detayları ise söz konusu yöneticinin ceza verirken atıp tutan adamın forumda neden ceza almış bakalım

öyle 3 kuruşa 5 köfte yok,

Hani bize ahlak dersi veren yönetici varya onun cezalarından birkaçı, yorum sizin

İlker Yazıcıoğlu 1 hafta üyeye hakaret
            İlker Yazıcıoğlu-1 hafta- Futbolcuya küfür(kısaltma)
            İlker Yazıcıoğlu - 1 Hafta - Forum Kuralları B1
            İlker Yazıcıoğlu - ağır küfür -2 hafta
            İlker Yazıcıoğlu ve Mertoğuzlu61; Karşılıklı tartıştıkları ve hakaretliştikleri için 3'er gün
            İlker Yazıcıoğlu - 1 Hafta - Hakaret

Gelelim İbrahim adlı arkadaşımıza; çöp demişim diye onlar bana hakkını helal edecek miymiş, hangi hakla futbolculara hakaret eder mişim vb. şekilde serzenişte bulunmuştu.

Aşağıdaki cezalarda İbrahim'in cezaları, acaba hangi hakla futbolculara hakeret edip ceza almış ona da sormak lazım
            ibrahim - 1 Hafta : Futbolculara Hakaret
            ibrahim - futbolcuya hakaret - 1 hafta
            ibrahim - 1 hafta - Forum Kuralları B-3
            o bahsettıgın ılker denen sahıs bı defasında da bı uye ye delıkanlılık dersı verıyodu bende ona sen yonetıcısın nasl boyle gel dısarda goruselım gıbı ımalarda bulunuyosun dıye dedıgım de once bana da gıder yaptı sonrada ceza verdıler,delıkanlılıgın kıtabını ılker gıbı forum yonetıcılerı yazmıs galıba bızım haberımız yok,sımdı hemen ceza gelır bana hadı verın bakalım cezayı ark lar sıkıntı yok

Yorum

• Bugün inşallah ege bölgemizin incisi akhisar takımı karşısında tüm taraftarların gönlünü hoş edecek bir mücadele ortaya koyar takımımız ve galip geliriz
              Galibiyetimizin akhisar taraftarlarını incitmeyecek şekilde olması dileğiyle
              (Koyar dedim ama bi daha ceza almam heralde inşallah ar damarı çatlamış ahlaktan yoksun bir mesaj olmamıştır "kovboy" yöneticimiz)
              TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kap kapalı bugün, sürpriz olursa yarın artık.

https://www.kap.gov.tr/default.aspx
                Manavmı bu yahu ne demek kapalı
                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tanırım Pırıl Pırıl çocuktur

Yalnız acil gol atması Lazım

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi
                    ilker adlı yöneticinin ceza verdikten sonra yazdığı ahlak dersi temalı mesaj beni o gün çileden çıkardı zaten parmaklarımı ısırdım sinirden. kimse beni bu şekilde haksız yere rencide edemez. benim söylediğimin küfür filan olmadığını her türlü ispatlarım.

şunu çok merak ediyorum mesela ben

-adama koydum mu oturturum desem ceza mı alcam?

ya da

-o günkü galibiyetimiz şenol hoca'ya çok koydu deseydim yine mi küfürden ceza alıcaktım?

bunu transfer başlığına yazmamın sebebi de herkesin görmesini istememdir.
                    Hiç sorma kardeşim adam ahlaktan dem vuruyor alenen hakaret ediyor sorsan herkesten ahlaklıdır

o gün ceza yiyen arkadaşlardan özür dilemeliler hala gelmiş ahlak dersi veriyorlar, sonra da forumda kalite düştü böyle yaparsan tabi kalite düşer

Üstteki mekatronik adlı üyenin söylediği gibi Hurma-Onur meselesinde alenen küfür edilirken forumda cocuk ve bayanlar yoktu galiba ya da ahlak dersi veren yöneticiler görmezden geldi

Yorum

• İlk olarak mehdix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kötünün iyisi diyorsun. Bende grçek fikrimi söyleyeyim. Zeki gerçekten yetenekli uşak trabzonspor dışında tüm takımlarda iyi oynayabilecek potansiyele sahip. En azından bjk de necip veya veli olabilir mesela . Ama burası trabzon, burda sabır yok tahammül yok yılların birikimi bir sinir kumkuması var burada. Ve bu sinir, 2011 de çalınan şampiyonluğumuz ve o hırsızlık neticesinde takımın dağılması şu sezona kadar toparlanamamasıyla tavan yapmış durumda.
                      O yüzden zeki volkan şen vs bi kaç sene sonra barçaya da gitse burada başarılı olamaz.
                      Simdi anlastik

Adam karizma
                      En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 30.08.2015, 12:33.

Yorum

• 30 ağustos zafer bayramı münasebetiyle devlet daireleri ve kap kapalıdır. formunda kapanmasını talep ediyorum.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Takımın güvencesi bu dörtlü .

Yorum

• İlk olarak mehdix tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ndoye adammıdır görecez ama kariyerini düşünmeyip parayı düşünen sömürgeci futbolcular MADAM dır.

bu mesaja ceza olmaz herhalde forumdaki bayan ve çocukları düşünerek yazdım
                            madam kadınlar için kullanılan bir kelimedir. doğru bir şeyi gerçekleştiren kişiyi adam olarak tanımlayan yanlış girişimde bulunan bir futbolcuyu ise bayanları rencide edecek şekilde madam diye nitelendirdğiniz için 560 saat ceza almalısınız

Yorum

• Sevgili gençler twetterdaki "Bugün günlerden Trabzonspor" hastagına ağırlığımızı koyalım.Bu hastagı diğer hastagların önüne geçirelim.
                              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Bugün bişey olmaz yarın çok hareketli olucak..

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X