Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya bu Ndoye dogustan sakirt , nur yuzlu mubarek adam ,masallah

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gol atmasa da olur ayrıca atacaktırda

oyunu karşı sahaya yığmada arkası dönük duvar olmakta taktiği oturtmakta asistleri ile kazanmaya devam etmede rolu olsun

yani biz kazanalım da sene sonuna kadar gol atmasa da olur gol atcan baskısına gerek yok

ayrıca Ndoye falan nazar değmesin ya bira daha relaks bakalım topçulara
      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
      RİLKE

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetimde akili bir adam varsa bu aksam macin devre arasinda veya mactan önce schaub ve papy transferlerini ilk olarak stadyumda anons ederler
        Edemezler. Borsada işlem gören şirketin yöneticileri öyle kafasına göre açıklama yapamaz

Yorum

• neyse..
          #

Yorum

• Tribün 1967 ‏@Tribun1967com 15 sn.16 saniye önce
            SON DAKİKA - Bombalar art arda patlıyor !Louis Schaub'un biletini alıp Trabzon'a doğru yola çıktığı söyleniyor !
            2 retweet 0 favori
            Yanıtla Retweetle 2 Favorilere ekle
            Daha fazla

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gol atmasa da olur ayrıca atacaktırda

oyunu karşı sahaya yığmada arkası dönük duvar olmakta taktiği oturtmakta asistleri ile kazanmaya devam etmede rolu olsun

yani biz kazanalım da sene sonuna kadar gol atmasa da olur gol atcan baskısına gerek yok

ayrıca Ndoye falan nazar değmesin ya bira daha relaks bakalım topçulara
              Aynısını düşünüyorum.
              Etkili oyunu devam etsin gol atmasa da olur
              Ama herkes senin benim gibi düşünmez
              Adamın adını bal yapmayan arıya çıkarırlar.
              Bknz: wariss

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi
                Aynen katılıyorum.
                Uzatmaya gerek yok.
                Bende ceza aldım aynı nedenden ama oldu geçti bitti.
                Illa bu Konuları konuşacaksak danışma Bölümü'ne geçelim milletin huzurunuda kaçırmayalım.
                Huseyin, vallaha suc isleyip iceri kasten giren kader mahkumlari gibisin , boyle dersin tabi
                En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 30.08.2015, 12:40.

Yorum

• Noldu Schaub olacak mıymış tribünde?

Yorum

• Ceza konusunu kapatmanın yek yolu Yumlu konusunu açmak. Ben başlıyorum. Sizce Akhisar maçında Yumlu oynamalı mı? Bence oynamamalı

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynısını düşünüyorum.
                      Etkili oyunu devam etsin gol atmasa da olur
                      Ama herkes senin benim gibi düşünmez
                      Adamın adını bal yapmayan arıya çıkarırlar.
                      Bknz: wariss

bu takımda atar özellikle Marin türü duvar arayan bir adamla son topla vs beklediğim gibi olursa çok atar
                      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                      RİLKE

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Huseyin, vallaha suc isleyip iceri kasten giren kader mahkumlari gibisin , boyle dersin tabi
                        Hahahahahah
                        Naparsın reis

Yorum

• Onur meselesinden beri HURMA ya kılım , bu transferler bile beni yumuşatamadı. Ama şu geri dönüşümsüz kutusuna atılacak paragöz futbolcular eğer gitmiyorsa burunlarından fitil fitil getirir hayatlarını karartırsa, antrenmanları sabah namazına getirmek gibi işkence yöntemleriyle ve verilecek cezalarla aldıkları parayı çıkartırsa HURMA benim için saygın bir kişilik olmaya devam edecektir.

Böyle futbolculara gereken dersi öyle bir vereceksin ki bir daha başka futbolcular böyle yapamayacak. Hurma bunu kayseride iyi yapıyordu
                          Hanefi fıkhının meşhur kaynaklarından olan el-İhtiyar'da şöyle denmektedir: "Düşman İslam toprağına saldırdığında bütün herkese cihad farz-ı ayn olur.

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ceza konusunu kapatmanın yek yolu Yumlu konusunu açmak. Ben başlıyorum. Sizce Akhisar maçında Yumlu oynamalı mı? Bence oynamamalı
                            Bunu mac basliginda konusun

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu mac basliginda konusun
                              arkadaş ortamı yumuşatmak için yumluyu yem olarak kullanıyor
                              Hanefi fıkhının meşhur kaynaklarından olan el-İhtiyar'da şöyle denmektedir: "Düşman İslam toprağına saldırdığında bütün herkese cihad farz-ı ayn olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X