Tribün 1967 @Tribun1967com 15 sn.16 saniye önce
SON DAKİKA - Bombalar art arda patlıyor !Louis Schaub'un biletini alıp Trabzon'a doğru yola çıktığı söyleniyor !
2 retweet 0 favori
Yanıtla Retweetle 2 Favorilere ekle
Daha fazla
oyunu karşı sahaya yığmada arkası dönük duvar olmakta taktiği oturtmakta asistleri ile kazanmaya devam etmede rolu olsun
yani biz kazanalım da sene sonuna kadar gol atmasa da olur gol atcan baskısına gerek yok
ayrıca Ndoye falan nazar değmesin ya bira daha relaks bakalım topçulara
Aynısını düşünüyorum.
Etkili oyunu devam etsin gol atmasa da olur
Ama herkes senin benim gibi düşünmez
Adamın adını bal yapmayan arıya çıkarırlar.
Bknz: wariss
Aynen katılıyorum.
Uzatmaya gerek yok.
Bende ceza aldım aynı nedenden ama oldu geçti bitti.
Illa bu Konuları konuşacaksak danışma Bölümü'ne geçelim milletin huzurunuda kaçırmayalım.
Huseyin, vallaha suc isleyip iceri kasten giren kader mahkumlari gibisin , boyle dersin tabi
En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 30.08.2015, 12:40.
Aynısını düşünüyorum.
Etkili oyunu devam etsin gol atmasa da olur
Ama herkes senin benim gibi düşünmez
Adamın adını bal yapmayan arıya çıkarırlar.
Bknz: wariss
bu takımda atar özellikle Marin türü duvar arayan bir adamla son topla vs beklediğim gibi olursa çok atar
çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Onur meselesinden beri HURMA ya kılım , bu transferler bile beni yumuşatamadı. Ama şu geri dönüşümsüz kutusuna atılacak paragöz futbolcular eğer gitmiyorsa burunlarından fitil fitil getirir hayatlarını karartırsa, antrenmanları sabah namazına getirmek gibi işkence yöntemleriyle ve verilecek cezalarla aldıkları parayı çıkartırsa HURMA benim için saygın bir kişilik olmaya devam edecektir.
Böyle futbolculara gereken dersi öyle bir vereceksin ki bir daha başka futbolcular böyle yapamayacak. Hurma bunu kayseride iyi yapıyordu
Hanefi fıkhının meşhur kaynaklarından olan el-İhtiyar'da şöyle denmektedir: "Düşman İslam toprağına saldırdığında bütün herkese cihad farz-ı ayn olur.
Yorum