Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transferi ben yapmıyorum. Olmama ihtimali tabii ki var. Hatta olmama ihtimalleri yüksek. Bekleyelim neler olur.

Remy ben son ana kadar bekleyeceğim.
    Abi isim verirsin ondan sonra olmazsa tamam deriz isim yok cisim yok ingiltere diyorsunuz duyumculugunda bir adabi var.

Yorum

• Doğruysa papy de arkadaşların dediği gibi tamamdır.

EfsaneSpor ‏@Efsanespors 10 sn.11 saniye önce

Nantes, Lazio'dan Lorik Cana ile anlaştı. Hafta sonu transfer sonlanacak.
      Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• iho başkan buralarda biyerde sanki
        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• yav geçen sene 34 milyon euro harcanarak bir kamyon çöp aldık. bu bütçe hurmada olsaydı premier ligi takımı kurardı hurma.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Persie, Gomez, Nani ayarında olacaktır. Maliyeti ne yapacaklar pek bir bilgim yok. Ama kulüpteki tavan ücret resmi olarak aşılmasada bazı futbolculara önerilen rakamlarla aşıldı.
            Hocam oyuncu dışında kulübe para geliyor kısmına takıldım. Nereden geliyor?

Yorum

• İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ilk defa bu forumda bu kadar gereksiz ve anlamsız bir yazı gordum . Ne gerek ver boyle msjlar atiyorsunuz anlamiyorum . Isiniz gucunuz trolluk olmus .
              Harbi ilk defa mi gördün ? Yalnış anlaşılmasın dusuncene katılmıyorum sadece ilk defami gördün diye merak ettim

Yorum

• Erik Lamela H.O.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yav geçen sene 34 milyon euro harcanarak bir kamyon çöp aldık. bu bütçe hurmada olsaydı premier ligi takımı kurardı hurma.
                  Hurmayı ne kadar sevmesem de sanırım söylediklerinize katılmak zorundayım.Çok iyi iş çıkardılar bu sene kadro konusunda

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Douglas hayırlı olsun. Papy de geldi mi tamamdir.. Schaub çilek olur. Bu çocuk da büyük potansiyel var. Hele Remy de gelirse o zaman eyvah eyvah.. Aziz simdiden çalışmalara başlar..
                    renkdaş bu sene seçim ve terör var. emniyet onla meşgul şike için ideal ortam. zaten şike davasını açan savcılar içeride. Aziz için ideal ortam bu sefer göstere göstere yapar bu ....
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yav geçen sene 34 milyon euro harcanarak bir kamyon çöp aldık. bu bütçe hurmada olsaydı premier ligi takımı kurardı hurma.

Hurmayi birkez daha takdir ediyorum.
                      Anladigim kadariyla iho baskanligi hurmaya birakmis.

Yorum

• demek remy

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben alternatif filan bilmem kardeşim. Kimin alternatif olacağı sahada belli olmalıdır. Alırsın direkt oynayabilecek adamları, yerler birbiilerini ve biri öne çıkar. Ndoye ancak ikinci tercih olabilir bu takımda. Çizgi bu olmalıdır. Muhammed konusuna girmiyorum bile.
                          Aynen katılıyorum, şimdi alamıyorsak bile devre arasına, olmuyorsa önümüzdeki sene için NDoye'yi kesecek bir forvet, ne bilim Constant'ın yüzüne bakmamızı engelleyecek bir sol bek, vb. transferleri şimdiden planlayıp ayarlamamız lazım.

Çöpe gerek yok, yeterince var elimizde.

Yorum

• yönetime ulaşma şansı olan varsa schaub için her şeyi yapsın . bu çocuk mbia gibi top class bir oyuncuyu geçersek sezonun transferi olur başka bir şey demiyorum. sağ kanada ambargo koyar.

Yorum

• Douglas işi olmuş, bitmiş anladığım kadarıyla.

Papy ile sanırım hala pazarlıklar devam ediyor. Bir an önce tutup kolundan getirmeliyiz.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Serhati hence es gecmeyin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X