İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yav geçen sene 34 milyon euro harcanarak bir kamyon çöp aldık. bu bütçe hurmada olsaydı premier ligi takımı kurardı hurma.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePersie, Gomez, Nani ayarında olacaktır. Maliyeti ne yapacaklar pek bir bilgim yok. Ama kulüpteki tavan ücret resmi olarak aşılmasada bazı futbolculara önerilen rakamlarla aşıldı.
Yorum
-
İlk olarak Serkan Miletli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk defa bu forumda bu kadar gereksiz ve anlamsız bir yazı gordum . Ne gerek ver boyle msjlar atiyorsunuz anlamiyorum . Isiniz gucunuz trolluk olmus .
Yorum
-
Erik Lamela H.O.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav geçen sene 34 milyon euro harcanarak bir kamyon çöp aldık. bu bütçe hurmada olsaydı premier ligi takımı kurardı hurma.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas hayırlı olsun. Papy de geldi mi tamamdir.. Schaub çilek olur. Bu çocuk da büyük potansiyel var. Hele Remy de gelirse o zaman eyvah eyvah.. Aziz simdiden çalışmalara başlar..hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav geçen sene 34 milyon euro harcanarak bir kamyon çöp aldık. bu bütçe hurmada olsaydı premier ligi takımı kurardı hurma.
Hurmayi birkez daha takdir ediyorum.
Anladigim kadariyla iho baskanligi hurmaya birakmis.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen alternatif filan bilmem kardeşim. Kimin alternatif olacağı sahada belli olmalıdır. Alırsın direkt oynayabilecek adamları, yerler birbiilerini ve biri öne çıkar. Ndoye ancak ikinci tercih olabilir bu takımda. Çizgi bu olmalıdır. Muhammed konusuna girmiyorum bile.
Çöpe gerek yok, yeterince var elimizde.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum