İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Trabzonspor transfer görüşmesi için kente getirdiği Dinamo Moskovalı futbolcu Douglas Franco'yu renklerine bağladı.
3 yıllık sözleşmeye imzalayan futbolcu bordo mavili takımdan yıllık 1 buçuk milyon avro garanti ücret alacak.
Trabzonspor transfer görüşmesi için kente getirdiği Dinamo Moskovalı futbolcu Douglas Franco'yu renklerine bağladı.
3 yıllık sözleşmeye imzalayan futbolcu bordo mavili takımdan yıllık 1 buçuk milyon avro garanti ücret alacak.
Trabzonspor oyuncunun bonservisi için Dinamo Moskova'ya da 1 buçuk milyon avro ödeyecek..
Trabzonspor oyuncunun bonservisi için Dinamo Moskova'ya da 1 buçuk milyon avro ödeyecek.."
Bonservis de çok iyi...
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk nin ofansta yetenekli, kilit açan oyuncuları var. Anadolu takımlarından çok puan toplarlar. Biz derbilerde sürprizler yaparız ama anadolu maçlarında kapalı savunmayı açacak oyuncu sayımızı artırmamız lazım. Yoksa çok puan kaybederiz. En azımdan gole yakın adam eksilten zeki bir sağ kanat şart.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrapezunt ; bir fuat avniyi bir de seni çok merak ediyorum kardeşim)) kesin bitirdin
))
Yorum
-
İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrapezunt ; bir fuat avniyi bir de seni çok merak ediyorum kardeşim
Ben yokum, ben diye bir şey yok.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben yokum, ben diye bir şey yok.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlternatif forvet diyoruz hocam.
Elden Klara'yı, Atik'i, Deniz'i çıkarmamızı sağlayacak bir takasla diyoruz.
Deniz'in yerine Muhammed olsa 4 forvetimizden biri kötü mü olur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum