Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Persie, Gomez, Nani ayarında olacaktır. Maliyeti ne yapacaklar pek bir bilgim yok. Ama kulüpteki tavan ücret resmi olarak aşılmasada bazı futbolculara önerilen rakamlarla aşıldı.
    olma ihtimali ne bu transferin.

Yorum

• Djilobodji için onerdigimiz ilk fiyatin 300 000 euro ustune çikmisiz fakat Bologna'da devrede
      Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• bu kadar sükse transferlerin peşine ister misiniz şike konusunda da olumlu gelişmeler gelsin... Heyecanlandım yine...

Yorum

• "Trabzonspor transfer görüşmesi için kente getirdiği Dinamo Moskovalı futbolcu Douglas Franco'yu renklerine bağladı.

3 yıllık sözleşmeye imzalayan futbolcu bordo mavili takımdan yıllık 1 buçuk milyon avro garanti ücret alacak.
          Trabzonspor transfer görüşmesi için kente getirdiği Dinamo Moskovalı futbolcu Douglas Franco'yu renklerine bağladı.

3 yıllık sözleşmeye imzalayan futbolcu bordo mavili takımdan yıllık 1 buçuk milyon avro garanti ücret alacak.

Trabzonspor oyuncunun bonservisi için Dinamo Moskova'ya da 1 buçuk milyon avro ödeyecek..

Trabzonspor oyuncunun bonservisi için Dinamo Moskova'ya da 1 buçuk milyon avro ödeyecek.."

Bonservis de çok iyi...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bjk nin ofansta yetenekli, kilit açan oyuncuları var. Anadolu takımlarından çok puan toplarlar. Biz derbilerde sürprizler yaparız ama anadolu maçlarında kapalı savunmayı açacak oyuncu sayımızı artırmamız lazım. Yoksa çok puan kaybederiz. En azımdan gole yakın adam eksilten zeki bir sağ kanat şart.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Usta 75 dakika beklediler. sonraki goller zaten kontra.Bu mac olur baska macta olmaz.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• Remlyi abramoviç bırakır belki swarowskiyle güzel bir akşam yemeği karşılığında bu iş olur..:d
              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Siz bütün takımı Trabzonspor formasinin hakkını verecek futbolcularla oluşturup rekabette hak edenin formayı almasini beklersiniz. Bu formaya alternatif degil as adam alınır aslar içinde aslan olan formayı giyer. Yoksa çöp temizlemek 2 senede 1 periyoda girer.

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trapezunt ; bir fuat avniyi bir de seni çok merak ediyorum kardeşim
                  Bitirdin beni )) kesin bitirdin ))

Yorum

• Medjani´ye niye 4 milyon veriliyor, biri izah etsinde cahilligimi gidereyim
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trapezunt ; bir fuat avniyi bir de seni çok merak ediyorum kardeşim

Ben yokum, ben diye bir şey yok.

Yorum

• Rooney hayırlı olsun yarın açıklanır

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben yokum, ben diye bir şey yok.
                          Fuatavni gibi hesabi bi kaç kişi yönetiyor

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alternatif forvet diyoruz hocam.

Elden Klara'yı, Atik'i, Deniz'i çıkarmamızı sağlayacak bir takasla diyoruz.

Deniz'in yerine Muhammed olsa 4 forvetimizden biri kötü mü olur...
                            Ben alternatif filan bilmem kardeşim. Kimin alternatif olacağı sahada belli olmalıdır. Alırsın direkt oynayabilecek adamları, yerler birbiilerini ve biri öne çıkar. Ndoye ancak ikinci tercih olabilir bu takımda. Çizgi bu olmalıdır. Muhammed konusuna girmiyorum bile.

Yorum

• Dougias da imzaladığına göre kalan 3 günde gelsin bir transfer daha da kadroyu rahat kuralım
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X