İlk olarak canberk61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi siyasi iklim HDP haricinde her parti ve siyasetçi Azizin yanında.HDP mi gelsin başa yaniRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParantez içinde "yaşından dolayı istemeyenler hariç" yazdım. Kalite ve tecrübe olarak Papy'den kat kat daha iyi bir oyuncu.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstediği kadar beraat etsin. Siyasi iklim değiştiğinde herşey tersine dönecek ben buna inanıyorum
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
KAP Spor @kap_sportif 25 sn.25 saniye önce
#Trabzonspor
Uğur Demirok'un Geçici Transfer Anlaşması Hakkında
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=464430 …
2 retweet 0 favori
Yanıtla Retweetle 2 Favorilere ekle
Daha fazlamilan
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDanteyi istememek futbol cehaletidir.
Buradaki husus şu.
Fiyat-kalite,edere deger,takım bütçesi.
Bütün bunlari düşünüp optimum bir karar verilmelidir. O papy midir dante midir iyi analiz edilmelidir.
Sol ayakli olmalari en onemlisi.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu silah zoruyla oynamıyor,saçma sapan bir şekilde adamı yerin dibine sokuyorsunuz,stoperler alınınca yedeğe gireceğini kendiside biliyordur zaten...
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de parantez içindekilerin dışında konsantrasyon sorunu olduğunu ekledim. Bu yüzden de çok faydalı olmayacağını düşünüyorum. Geçmişi çok iyi olan oyuncuların bizde yokları oynadığını defalarca gördük....Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
11.08.2015 tarihli özel durum açıklaması ile duyurulduğu üzere;
Profesyonel Futbolcumuz Uğur Demirok'un 1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye kesin transferi konusunda yapılan anlaşma ,
oyuncu ile 1299 Osmanlıspor A.Ş. arasında anlaşma sağlanamaması nedeniyle iptal edilmiştir.
Devam eden müzakereler sonucu yapılan yeni anlaşmaya göre;
Profesyonel Futbolcumuz Uğur Demirok'un 1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye 2015/2016 futbol sezonu sonuna kadar
bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalbur üstü stoper alınsın yeter . Lig için fazla bile . Yumlu'ya mecbur kalınmasın ...
esasında konu bu zaten.
Kadro icin ne diyorsun genel hatlariyla?
Yorum
-
İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDante'yi istemeyenler (yaşından dolayı istemeyenler hariç) futboldan anlamıyordur,Guardiola'nın sürekli oynattığı bir adamı mı tartışacağız? Dünyanın en iyi takımlarından olan Bayern'in sürekli ilk 11'de çıkan oyunusunu mu tartışacağız? Papy'miş yemişim Papy'i Dante'nin gelme ihtimali varsa Dante gelmelidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum