Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yaşını bilmediğim için kardeşim diyorum aynen öyle ancak bu kadro devre arasına kadar yarışın içinde olur veya başka bir deyişle lider olursak o zaman devre arası öldürücü darbeyi vurarak şampiyon olabiliriz ama şimdi yapacağımız takviye takım içi dengeleri veya motivasyonu düşürmesinden korktuğum için yeterli dedim ve bu son gün transferleri her anlamda riskli geliyor bana

De hocam. moruk de ,bro de sıkıntı yok rahat ol benim öyle komplekslerim yoktur. yaş bro 30 üstü ))

forum resmi ortam diyecekler lakin sonuçta bana göre değil konsolosluğa mektup yazmıyoruz.tabi ki herkesin kendi bileceği iş.ben rahatsız olmam.

Trabzonspor taraftarları olarak fikir alışverişi yapıyoruz. samimi ortam, fikir görüşlerimizi belirtiyoruz.iyi de oluyor.

öncelikle değerli fikrin,fikirleriniz için teşekkürler.tabi ki motivasyonu düşürebilir ama rekabet getirmesi adına olumlu da olabilir.devre arası çok baba bir kanat adam alırlarsa senin de dediin gibi o zaman enteresan şeyler olabilir bence de.stoperleri devre arasından önce şimdi ikilemek şart ama.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eyvallah teşekkürler bilmukabele.

douglas konusunda de ayrıca katılıyorum görüşüne.douglas papy olursa türkiye ligi için iyi bir defansımız olur. en azından aykut mustafa yerine iyi bir defansımız olacağı kesin..kritik bölge eksikliğimiz bire inip sadece kanat olacaktır.eğer douglas mustafa olursa şampiyon olamayız,kanatda marin eh işte yusufla idare edicek sefa bilmem ne bunlarla şampiyon olamayız.

türkiyenin en iyi sağ becki bizde şu anda en hızlısı da bizde bence.hızlı bir takım olacağız ama bir iki halka eksikliği takımın şampiyonluk yoluna taş koyar malesef.

2011 de şampiyonluk alınmayan stoper eksikliği yüzünden çok çok malesef güme gitti akabinde gaze geldi bunlar şike geldi ilk stoper sorununu transferle çözseydik fener babayı alırdı kupa somut olarak bize gelmemiş oldu,bu eksiklik yüzünden.

yusuf iyi fakat hani gümbür gümbür çapraz goller şu bu defansı parçalama anlamında yeterli değil.zaten ilk yarı bjk maçında yusufun kaçırdığı gol vardı misal 0-0 dı bunlar kritik o pozisyonda yazması lazımdı.a ve gerçek üst düzey bir kanat bunu yazar.marin yusufdan daha iyi değil bence yusuf marinden daha iyi.

iyi bir kanadımız olsaydı gerçekten a kalite geriye düşsek bile maç çeviririz misal mehmet sakat olduğu zaman frikik şansımız gidiyor ve bu durumda mbia kalitesinde bir kanat oyuncumuz olsa kanatlardan yararak açar rakiplerimizi.

marin çok top ezen bir oyuncu ve yeterince güçlü değil türkiye ligi için kanatlarda andre hahn tarzı veya promise tarzı bir oyuncu lazım bize.

marin soru işareti...

faydalı olur mu? Trabzonspoara daha üst düzey oyuncular yakışır şampiyonluk istiyorsak.

aman aman bir oyuncu değil b ile c kalitesinde bir oyuncu bana göre.

keşke şampiyon olsak ama kritik bölgeler var olduğu sürece malesef olmaz.

çok güzel bir Trabzonspor izleyeceğiz buna şüphem yok tabi stoper iki tane alınırsa daha çok iyi bir Trabzonspor izleriz. iki stoper alarak zayıf halka mustafayı da egale edip yedeklemek şart

ortasahada sıkıntı kanat bölgesinde baya bir var aslında.
      marin eğer bremendeki günleri gibi oynarsa oynayabilirse açık ara bak yazıyım onuda en az 10 puan farkla şampiyon oluuz.

şu dünyada futbolculara bakıyorum maçlarıda izliyorum messiye oyun olarak akıl yetenek olarak en çok benzeyen adam bu adam tabi bremen günlerindeki gibi olursa.

ve bence yetenek doğuştan gelirçalışmayla idamndan sonra ekstra çalışmayla herkesten 10 kat fazla çalışmayla olmaz örneğin umut umuttur herkesten bin kat fazlada çalışsa idandan sonrad aekstra çalışsa bişey değişmez yeteneği potansiyeli belli kafası çalışmayan birinden doktor olmasını isteyemessin.

katılıyorum türkiyenin açık ara enhızlı en iyisağ beki bizde on metre geriden gelip adamı yakalyor ve topu alıyor cavanda gerçekten bizim için bir nimettir piyango bence mbia kadar değerli.

işte bunu diyorumrenkdaşım douglus-psppy olmalı bıkmadınmı yorulmadınmı beklemekten yıllardır şampiyonluk görebilmek için herşey eksiksiz tam olmalı en ufak bir kurnazlık(yumlu) olmamalı .

bak örnek veriyim evinin anahtarını kaybettin yeni anahtar yaptırıcan herşey tam olmalı en yüzde bin milimetrik hata olmamamlı yoksa o anahtar kapıyı açmaz kalırsın dışarıda verdiğin parada biişe yaramaz.

bu kapıyı yumlu açmaz.tam uyan törpülenmiş hali pappy dir.

sende diyorsun stoper eksikliği yüzünden şampiyonluk gitti diye bu sözün bittiği noktadır.

futbol tercihlerine saygı duymakla birlikte bu takımda ileride ortada önliberoda kalede kanatlarda sorun yoktur tek eksik nokta douglusu yanındaki stoperdir.

bu takım saçma sapan gol yemesin zaten atar yener.ama yumlu varken nasıl saçma sapan gol yemicez orasıda ayrı.

yumluyu severim yedek olsun.
      En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 02:17.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.ntv.com.tr/video/ntv-prog...pU60dAylBKDgjQ

Rıdvan ne övüyor ama bizi. Şöyle 2-3 maç daha kazanırsak yine başlar...
        aklıma jajanın attığı ayak içi geldi duygulandım o günler geldi aklıma

vay be yaşlanmışız

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.ntv.com.tr/video/ntv-prog...pU60dAylBKDgjQ

Rıdvan ne övüyor ama bizi. Şöyle 2-3 maç daha kazanırsak yine başlar...
          cavanda ile ilgili görüşlerine baktım ama övmek için övmemiş cidden cavanda çok sağlam bir beck bakma sen rıdvan Trabzonsporun iyi olduğunu farkında mbia gibi bir oyuncu ve cavanda gibi beck kimsede yok çünkü.ama kanatlarımız vasat.göbek sağlam kanatlarımız tırt.stoperler tırt.

en iyi sağ beck bizde işini iyi yapıyor onu bozan tek aykut ve mustafanın kumaşı.

mustafa aykut nere cavanda nere?ayıklamak lazım onları
          "Annuit cœptis"

Yorum

• Takım iyi olunca rakiplerin yıldızları korkutmuyor insanı.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aklıma jajanın attığı ayak içi geldi duygulandım o günler geldi aklıma

vay be yaşlanmışız
              aptal jaja be o yetenek o teknik

bizi şampiyon yapabilirdi.şampiyonlar liginde sürekli oynayabilirdi hayvan gibi para kazanabilirdi.

ya jaja sen git gene iç gene kadın kıza git keşke futbola verebilseydin kendini be.

harbi çok sevmiştik bizle uyuşan bir futbolcuydu çok yazık oldu onada bizede.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cavanda ile ilgili görüşlerine baktım ama övmek için övmemiş cidden cavanda çok sağlam bir beck bakma sen rıdvan Trabzonsporun iyi olduğunu farkında mbia gibi bir oyuncu ve cavanda gibi beck kimsede yok çünkü.ama kanatlarımız vasat.göbek sağlam kanatlarımız tırt.stoperler tırt.

en iyi sağ beck bizde işini iyi yapıyor onu bozan tek aykut ve mustafanın kumaşı.

mustafa aykut nere cavanda nere?ayıklamak lazım onları
                Ne Aykut, ne de Yumlu kaldı.

Medjani&Douglas tandemi
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Şenolun karakter tripleri olmasaydi, jaja toparlanirdi.

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  MCMLXVII

Yorum

• Fener komple bastan kurdu takimi turkiye icin cok ust duzey ama ilk yildan başarılı olcaklarini dusunmuyorum. Özellikle avrupa ligi maclari donusu zorlancaklar.

Herseye ragmen bu sene 3. Luk basaridir benim gozumde.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aptal jaja be o yetenek o teknik

bizi şampiyon yapabilirdi.şampiyonlar liginde sürekli oynayabilirdi hayvan gibi para kazanabilirdi.

ya jaja sen git gene iç gene kadın kıza git keşke futbola verebilseydin kendini be.

harbi çok sevmiştik bizle uyuşan bir futbolcuydu çok yazık oldu onada bizede.
                      tam bir pogbaydı ya yazık oldu

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenolun karakter tripleri olmasaydi, jaja toparlanirdi.

hadi yapsın aynısını bakayım quaresmaya

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hadi yapsın aynısını bakayım quaresmaya
                          Yook, degisti...o... Artik gormezden gelir. Amma velakin, ilerde olursa -ki insallah bidaha olmaz- tekrar t.d olarak gelirse yine karakter triplerine girecegine eminim. İnsallah bizden uzak durur.

MCMLXVII

Yorum

• jimnastikçiler kuckayla anlaşmış forumda adı geçen ya bursaya ya bjk a gidiyo

Yorum

• İlk olarak EkremOcal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.transfermarkt.com.tr/be%C...ew/news/210211

jimnastikçiler kuckayla anlaşmış forumda adı geçen ya bursaya ya bjk a gidiyo
                              milana gitti

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne Aykut, ne de Yumlu kaldı.

Medjani&Douglas tandemi
                                valla faruk adminim medjani önliberoda zaten ne yaptığı belli değil.stoperde ise adam alma kadame hız konsantrasyon sıkıntısı var ha medjani ha yumlu ha aykut hiçbişey farketmez .

anlamadığım bu medjaninin piyasası var fransada asla artık bu takım için yeterlideğil bu takım medjaniyi aştı çoktan neden nantesin süper adamı yerinin adamı pappy karşı medjani artı diyelim 2 milyon euroya işibitirip fişi çekmiyorlar .

eksik bıraktılar adminim aksik işi gene bitiremediler her zamanki hikaye bu.

douglus medjani ile ağız burun kavga etmezse iyidir yapılan hatalardan sonra.

işi kötü yanı douglusuda bozucaz.

sepetteki çürük elma tüm elmalrı çürütür.medajanide dilerim douglusu bozmaz.

son nokta ataışydı be pappy alıp işbiticekti.

30 yıl bekledik mutlu son için yapılırmı bu bizim gibi taraftara ha adminim yapılırmı sen söyle
                                En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 02:37.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X