İlk olarak erenslash tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor bu yıl yedi transfer yaptı ve bunlardan biri kaleci ve Alper haricindeki beş transferin hepsinin nokta atışı ve direkt oynayacak oyuncular olduğunu söylemek lazım.O yüzden bu saatten sonra yeni bir hamleye devre arasına kadar gerek yok ilk defa böyle birşey yazıyorum Kadromuz hiç olmadığı kadar geniş ve yeterli..Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedek alternatifimiz iyi değil.
Yorum
-
Takimi sampiyon yapan sey, butunlesmektir. Taraftarla beraber her mac avni aker cehenneme donusmeli. Ben bu satten sonra taraftar motivasyonu istiyorum ve sota dan suratle birbirini tutan ve arkadas olmus bir takim yaratmasini istiyorumYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimi sampiyon yapan sey, butunlesmektir. Taraftarla beraber her mac avni aker cehenneme donusmeli. Ben bu satten sonra taraftar motivasyonu istiyorum ve sota dan suratle birbirini tutan ve arkadas olmus bir takim yaratmasini istiyorum
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence 1 stoper daha alınırsa yeter...
....
cardozoyu bırde marınlı mbıalı ekıcılı okaylı ızlemek varken...
--------
bosı donunce cavanda solbeke gecer...
artık nasıl donerse...
constanda onde sol ıce kayar...
--------
cardozo gıderse 1degıl ıkı forvet alınmalı...
--------
remy muhammet...
yada remy.. schaub
-------
bunun yanın da 3/4 futbolcu daha satmalıyız mınımum...
pazartesıye bısey kalmadı..zıra...
-----------
bızım pazar gunkı macran sonraya sarkabılır transfer olayımız sankı...
su halıyle hııcte fena degılız...
--------
feghulı gelseydı handıkap olurdu...
20 yasındakı adamla olmaz o ısler...
------
ben bjk den cekınıyorum hala...
zıra marıo gomes ınsan degıl...!!!
fecı katkı verecek gelıyor..
------
gs zlatanı da alamazsa onlardan hayır yok demektır...
--------
bu sene buyuk heyecan olacak gelıyor..
ve sotanın yılı olacak gelıyor...
aynı kafadanız bir stoper daha lazım ondan sonra mutlu son bizimdir o stoperde pappy olmalı.
şotanın yılı olucak ama çuvalda delik var stoper işini tamamlamadılar douglus-yumlu nasıl geliyor sana tatmin ediyormu şampiyon olur diyebiliyormusun.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla renkdaşım görüşüne saygı duymakla birlikte bence ilerde hiçbir sıkıntı yok.
orta saha önliberoda sıkıntı yok.
bu takımda tek sıkıntılı bölde stoperdeki orta nokta idi .ama işi yarım bıraktılar .bu iş pappy ile biterdi.mutlu son gelirdi.umarım ki dilerim ki gene gelsin.
tek tek analiz yaparsam yusuf erkan marin özer ekici uzu sürer daha ndoyeyide saymıyorum.
tabi alıyorlarsa alsınlar ileriye dahada güçlensin takım ama bi yere alırken bi yeri dev yaparken bir yeri cüce yapmasınlar defansı douglus-yumlu yapmasınlar işin kırıldığı nokta bu tek yumlunun yeri kalmıştı douglustan sonra.
eyvallah teşekkürler bilmukabele.
douglas konusunda de ayrıca katılıyorum görüşüne.douglas papy olursa türkiye ligi için iyi bir defansımız olur. en azından aykut mustafa yerine iyi bir defansımız olacağı kesin..kritik bölge eksikliğimiz bire inip sadece kanat olacaktır.eğer douglas mustafa olursa şampiyon olamayız,kanatda marin eh işte yusufla idare edicek sefa bilmem ne bunlarla şampiyon olamayız.
türkiyenin en iyi sağ becki bizde şu anda en hızlısı da bizde bence.hızlı bir takım olacağız ama bir iki halka eksikliği takımın şampiyonluk yoluna taş koyar malesef.
2011 de şampiyonluk alınmayan stoper eksikliği yüzünden çok çok malesef güme gitti akabinde gaze geldi bunlar şike geldi ilk stoper sorununu transferle çözseydik fener babayı alırdı kupa somut olarak bize gelmemiş oldu,bu eksiklik yüzünden.
yusuf iyi fakat hani gümbür gümbür çapraz goller şu bu defansı parçalama anlamında yeterli değil.zaten ilk yarı bjk maçında yusufun kaçırdığı gol vardı misal 0-0 dı bunlar kritik o pozisyonda yazması lazımdı.a ve gerçek üst düzey bir kanat bunu yazar.marin yusufdan daha iyi değil bence yusuf marinden daha iyi.
iyi bir kanadımız olsaydı gerçekten a kalite geriye düşsek bile maç çeviririz misal mehmet sakat olduğu zaman frikik şansımız gidiyor ve bu durumda mbia kalitesinde bir kanat oyuncumuz olsa kanatlardan yararak açar rakiplerimizi.
marin çok top ezen bir oyuncu ve yeterince güçlü değil türkiye ligi için kanatlarda andre hahn tarzı veya promise tarzı bir oyuncu lazım bize.
marin soru işareti...
faydalı olur mu? Trabzonspoara daha üst düzey oyuncular yakışır şampiyonluk istiyorsak.
aman aman bir oyuncu değil b ile c kalitesinde bir oyuncu bana göre.
keşke şampiyon olsak ama kritik bölgeler var olduğu sürece malesef olmaz.
çok güzel bir Trabzonspor izleyeceğiz buna şüphem yok tabi stoper iki tane alınırsa daha çok iyi bir Trabzonspor izleriz. iki stoper alarak zayıf halka mustafayı da egale edip yedeklemek şart
ortasahada sıkıntı kanat bölgesinde baya bir var aslında."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakimi sampiyon yapan sey, butunlesmektir. Taraftarla beraber her mac avni aker cehenneme donusmeli. Ben bu satten sonra taraftar motivasyonu istiyorum ve sota dan suratle birbirini tutan ve arkadas olmus bir takim yaratmasini istiyorum"İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
-
İlk olarak Salih Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşını bilmediğim için kardeşim diyorum aynen öyle ancak bu kadro devre arasına kadar yarışın içinde olur veya başka bir deyişle lider olursak o zaman devre arası öldürücü darbeyi vurarak şampiyon olabiliriz ama şimdi yapacağımız takviye takım içi dengeleri veya motivasyonu düşürmesinden korktuğum için yeterli dedim ve bu son gün transferleri her anlamda riskli geliyor bana yoksa tabi transfer lazım
Haklısın ama bunun icin de devre arasina kadar goturecek transfer lazim evet gec oldu , bu saatte alinacak oyunculardan ilk 10 mac verim almak da zor zaten. Lakin ben hala oyun kurmada eksiklik yasayacagimiz ve allah muhafaza, bir sakatlik halinde skor uretemeyecegimiz korkysu yasiyorum. Defans blogunda enteresan hatalar yapiyoruz bunun icin defansi saglama almak lazim. Kaldi ki Onur da pek formda baslamadi.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak bakigokhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeofilo gitmeseydi. Açamadığımız o eskişehir açılmaz mıydı? Ankaragücü dağılmaz mıydı? Asıl kritik bölge ofanstaydı. Hatta o sene ligin en az gol yiyen takımıydık.
Cale defansta vardı ofansta yoktu. Serkan hiç yoktu ama 82 puan topladık.
Defans kale gibiydi hatta...
bence şampiyonlukta da birinci kural önce gol yememek"Annuit cœptis"
Yorum
-
Ilk iki mac skor olarak şahane ama emin olun iyi degildik bana gore. Yani diyorum ki, hem bursa hemde besiktas maclarinda oyunun hakimi biz olamadık, hep taktik yapip skor bulan taraf olmak oyunu cirkinlestiriyor. Normal kosullarda yetenekli olabilsrk hele hele 10 kisi jalmis bjk yi darma duman etmeliydik , edemedigimiz gibi kaza goluyle de kaybedebilirdik
Kirilgan olmamaliyiz, topa hukmetmeliyiz. Top bizde olacak sekilde oynamaliyiz, topu rakibe verip her defasinda oyunun bizim sahamizdan kurulmasina izin vermemeliyiz.
Baski yapan biz oldugumuz surece, taraftarin heyecani da artacaktir. Adimiz firtina dan geliyor, bastirdimi kurtulusu olmamali rakibin. Takim her daim skor uretecek gibi oynasin bana yeter. Aksi taktirde, kucuk takimlara karsi bile defans taktik blogu oyunu beni bayar ve heyecanimi yitirtir.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
2011 de şampiyonluk güme gitti diyen arkadaşlar var ben yanlış mı okuyorum yada ben yanlış mı biliyorum biz o sene şampiyon olmadık mı ? Zamanında Şenol Güneş e kelime yapıldı şimdi onun izinden mi gidiliyo yani. Kupa yoksa yok Şeref şikebahçe gibi küçük beyinsizlere lazım olmayan bişey. Biz şerefli şampiyonuz kupa müze de olmasa da nokta
Yorum
-
Burdaki gadromuz çok iyi ama sonuçta şampiyon olamayız ya da şampiyon olmak için yeterli gadromuz yok laflarına ifrit oluyorum. O zaman benden size bir soru? 2010 yılında Bursasporun gadrosu çok mu iyiydi ya da şampiyonluğa yeter mıydı? Ya da sizin deyiminizle kadro derinliği var mıydı?. Aynı şeyi şota için de söylüyorlar. Yok neymiş şampiyon yapacak kapasite yok? Sanki Ertuğrul Sağlamda o kapasite vardı. Ya da bizim 70 li yıllarda çok mu üstün gadromuz vardı? Anlayın artık şampiyonluk bütünleşme ve inanç işidir. 2011 de o inancı yaşadık ve şampiyon olduk. Şimdi asıl sorum şu? 2011 kadrosundaki umut buraklı kadroyumu istersiniz yoksa bu seneki kadroyu mu? O halde şom ağızlı olmayın ve bir daha asla gadromuz en iyi 3.olur,şampiyonluk zor gibi sözler yazmayın. Yahu siz inanmazsanız futbolcular nasıl inansın? Ondan sonra da niye şampiyon olmuyoruz. Aha işte bu yüzden. Son sözüm. Bu sene gadromuz kalbur üstü standart dışı ve iyi topculardan oluşuyor ve bu sene şampiyon şampiyonuz. Mayısta görüşürüz.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum