İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sorum var Papy'in 3 maçını 90 dk izleyen kaç kişi var ????
Bak ben hiç izlemedim bu adamı iyi kötü yorum dahi yapamıyorum
Ama sizleri okuyunca dünyanın en iyisini istiyoruz gibi hissettim
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadro işi tamamdır. douglas'a ilaveten belki papy veya daha maruf bir oyuncu bir de Schaub olabilir, uğraşıyorlar.
bu işin kadro kısmı, sanıyorum en iyi kadromuz.
işin taraftar ve şehir kısmı da sadece destek vermek bilet kombine saha içi tezahürat rakibi baskı altına alma filan sanılıyor, katılmıyorum.
taraftarımızın ve şehrimizin sakin olması lazım. bunun bir oyun olduğunu unutmaması lazım. güzel oyunu teşvik etmesi, fair play çerçevesinde doğru işlere yönlendirmesi gerekir takımı.
şota, takımımızın en büyük transferidir.
altı dil bilir, bu o kadar önemli sayılmayabilir diyelim. flemenkçe filan dil değil bazılarına göre çünkü.
anası babası profesör, bu da önemli değil diyelim, bazıları tahsile değer vermiyor olabilir.
kendisi de yuksek tahsillidir.
ulkemizde, iskoçyada ve hollandada gol kralı olmuştur, ajaxta 55 gol atmış bu adam.
bugun o şotayı almak isteseniz 40 milyon euro eder, bana sorarsanız.
adamın futbol bilgisi senin benim değerlendirebileceğimiz düzeyin çok çok üstünde yani.
hocalığı da van gaalden öğrenmiş, ama hala acemi diyebiliriz, orası ayrı.
bu adam haksız bulduğu gol sonrası kaleyi açtırmış bir adamdır.
bu adam bu oyunu yeniden sevdirebilir şehre, hepimize savaş atmosferinden kurtulup mutlu mesut bir iklim yaşama fırsatı yakalatabilir.
bu gözle bakmak lazım, sülalesinin harcayamayacağı parayı bu işten kazanmıs bir adamdan şehrimizin ögreneceği çok sey var.
sabırla ögrenmeye çalışmalı, futbolun gereklerini sahaya yansıtan ve o şehre ait anıları içerisinde zikrettiği fıkraları şimdi mbianın cavandanın yaşamasına izin veren bir ortam oluşturmalıyız.
trabzon gergin bir yer değildi, bizi hatırlayan hep gülümserdi. çünkü biz hep tebessüm eden bir şehrin çocuklarıydık.
yeniden o havayı yakalamamız lazım.
yenildiğimizde de topçularımızı hesap ödemedikleri yemeğin üzerine zorla havuç baklava dayayıp hafiften uyararak uğurladığımız, rakip liverpoolu usta otelde sabaha kadar davulla uyutmadığımız, hristiyan adamı zorla cumaya götürdüğümüz şehri bekliyorum ben.
her şey unutulur, babaannelerimizin beş saniye izlemediği maçlar için namazlarında dua ettiği takım olmayı başardığımız unutulmaz.
Arkalarda kalmasın, forumun girişine asılsın ki herkes okusun...
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiKim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleülker , yandex gibi fbye sponsor olan firmaları kullanmayın arkadaşlar.dün azizeyi izledim ülkeden yeniden soğudum mahkemeden aklanacağının garantisini almış belli ki yandexe de çok güveniyor yandex seneye bunlarla devam etmemeliİSTANBULU EZE EZE ,
EL ELE ZİRVEYE.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
schaubun son durumu
bu cocuk agir sakatlikdan cikti
+cocukken babasinin öldügü araba kazasinda bir yigin kemigi kirilmisti
buna ragmen böyle oynuyor
biraz daha gelisdimi neler yapacak siz düsünün
saf yetenek
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sorum var Papy'in 3 maçını 90 dk izleyen kaç kişi var ????
Bak ben hiç izlemedim bu adamı iyi kötü yorum dahi yapamıyorum
Ama sizleri okuyunca dünyanın en iyisini istiyoruz gibi hissettimTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben izlemisim. Gecen sezon basindan beri Papy alinmali diyorum, ama gecen sezon fiyati minimum 6milyondan basliyordu. 3 milyonun altina alabilirsek cok iyi bir is cikarmis oluruz. Bu sezon gecen sezona göre biraz daha kötü gecmis ama yine Ligue 1'in önde gelen stoperlerin birisiydi. Her transfer dönemi adi Premier lig kulüpleriyle aniliyordu, ama baskanin cok para istemesinden transferi hic gerceklesmemis. Solk ayak, hava toplarinda cok etkili, atletik bir stoperi bulmak cok kolay degil. Ben kendisini cok begeniyorum ve Douglas ile beraber ligin acik ara en iyi merkez defansi olur. Ikisi bir birini iyi tamamliyor. Kimse PApy'den süphe duymasin, sakatlanmazsa Süper ligin en iyi stoperlerinden biri olur.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
schaubun son durumu
bu cocuk agir sakatlikdan cikti
+cocukken babasinin öldügü araba kazasinda bir yigin kemigi kirilmisti
buna ragmen böyle oynuyor
biraz daha gelisdimi neler yapacak siz düsünün
saf yetenek
Yorum
-
medjani geçen yılki kötü kadroda iyiydi ama bu yıl seviye yükseldi ve bir tık geride kaldı .
tıpkı yumlu aykut gibi
ama bence medjani kalmalı
oyunun gidişatına sakatlık cezalı durumlarına göre joker oyuncu. üstelik gol katkısı da oluyor . pahalı da değilceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
papy douglas bizi götürür ikinci veya üçüncü oluruz iyi de oynarız
fakat kanat transferinin a kalite olmaması, paraya kıyılmaması alınmaması yüzünden şampiyon olabileceğimizi hiç sanmıyorum seneye kadro dağıtılmassa bir şeyler olur o zaman.
gene söylüyorum kanat bölgesine alınmayan gerçek a kalite transferi yüzünden kaçan bir şampiyonluk bile yaşayabiliriz."Annuit cœptis"
Yorum
-
Trabzonspor bu yıl yedi transfer yaptı ve bunlardan biri kaleci ve Alper haricindeki beş transferin hepsinin nokta atışı ve direkt oynayacak oyuncular olduğunu söylemek lazım.O yüzden bu saatten sonra yeni bir hamleye devre arasına kadar gerek yok ilk defa böyle birşey yazıyorum Kadromuz hiç olmadığı kadar geniş ve yeterli..
Yorum
-
İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYandex bence Türkiye pazarında şikebahçeli temsilcisi sayesinde büyük kumar oynadı belki futbolla ilgilenen FB' lileri kazandı ama Türkiyenin geri kalanını kaybetti. Ya kısa sürede biz de dahil GS ve bjk ye de belli ölçülerde sponsor olurlar ya da pirince giderken evdeki bulgurdan da olurlar.
Yorum
-
İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Papy bu takima denildigi kadar katki saglarmi? Yada soyle soriyim: Medjaniden fazla katki saglarmi takima?
çünkü medjani önceden yazdım savaşçı cusur yürekli ama her şeyden var ama tam değil yani büyük takım futbolcusu değil ben medjaniyi severim yedek olsun sorun durum bizim takımın artık üst kalite olduğu ve medjaninin bu kaliteye tam olrak uymadığı hiçbirşey eksik olmamalı herşey tam olmalı zaten tüm ülke karşımızda (şikede çalınan şampiyonlukalrımızda gördük bunları).
illa medjani satılsın demiyorum gerçek bir yürekli savaşçı o ama yetenek kalibre olarak bu takıma artık yetersiz gibi geliyor bana asl olan trabzonsporun başarısıdır trabzonsporun şampiyonluğudur medjani takılır burda orda memleketine gider kalpten seven isteyen sadece biz tarafatrız ben içimden geçeni yazarım bu medjani yedek kalsın ama takım öylebişey oldu ki artık onu aştı yetersiz bu takım için.
pappy fransa gibi agresif tempolu bir ligde çok sağlam bir adam takımının en değerli adamı istersen you tubeden maçlarına bak yeride mevkide stoper zaten .
yumluya medjaniye hurmaya ihoya gıcık değilim sadece trabzonspor şampiyon olsun istiyorum tek derdim bu benim.En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 28.08.2015, 01:20.
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegötze miz olur net . imkanı olan yönetime baskı yapsın bu çocuk konusunda
neyumuz olur?ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarin.douglas ve papy transferleri olursa korkarım ki yine şikebahçe ile çekişeceğiz.biri azizenin teli dinlemeye başlasın şimdiden.teşekkürler iho ve özellikle hurma.çok kaliteli kadro kuruldu.2011 yılındaki gibi.belki daha da sağlamı.çünkü mbia gibi bir oyuncu o kadroda yoktu.
çekişirsek eğer kaybederiz kiritik bölge a kalite transfer yüzünden kaybedeceğiz gene,böyle bir çekişme olduğu zaman.marinle olmaz bu ikicilik veya üçüncülük olur üzüldüğümüzle kalırız."Annuit cœptis"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum