Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErken havaya girme ve gaza gelme merasimleri başlamış.
Önce bismillah 5. Haftayı bir görelim...
Geçici sakatlıklar olacak sarı kart cezaları olacak hakem hataları olacak olacakta olacak..
Ama her şeye rağmen kaldı 76 puan yanii
Yorum
-
İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol bek alaydık Constantı önde de değerlendirebilirdik, 2 transfer yapmış gibi olurduk.Çünkü Constant şimdilik bekte sırıtmasa da oyun içinde bulunduğu mevkide mutsuz gözüküyor.İlerde sorun çıkartabillir..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüşlerine sonuna kadar saygı duyuyorum Renkdas ama bir etooyu tercih ederdim cardozoyaÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener tam bir cadı kazanı olmuş
bu kadar yıldızı yabancı bir adam gelip takım yapamaz
işleri zorDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinamo Moskovalı olan
Envoyé de mon ASUS_Z00AD en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen abi size katılıyorum. Daha ligin 2. Haftası. Su milli araya bi 9 puanla girelim de hayırlısı ile..daha cook yol var..
Geçici sakatlıklar olacak sarı kart cezaları olacak hakem hataları olacak olacakta olacak..
Ama her şeye rağmen kaldı 76 puan yanii
O Şampiyonluğun İstanbul dışına çıkmaması için ellerinden gelen herşeyi yaparlar...
Bizim yapacağımız şey şu aşamada takıma destek olmak ve ufak bir kıvılcımla tüm camiayı saran umut ışığının baki kalmasını sağlamaktır...
Ne kadar kızsamda saysamda sövsemde...
Bu hafta bir forma alacağım...
Gs maçında da muhtemelen Trabzon'da olacağım...
Taraftar gereğini yapsın takım layık olanı oynar zaten diye düşünüyorum... Akıllı ve mantıklı davranıp hareket edersek birilerinin çarkına çomağı sokarız..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Vallaha destek bekliyordum çok tepki aldım. Şaşırdım doğrusu
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük eksiğimiz stoper ve sağ kanat. Birini hallediyoruz işte. Kaliteli oyuncuya para vermekten çekinme, yeterki çöp olmasın
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla anlayamadım renktaş demek istediğini bu adam seni şampiyon yapabilecek kalitede bir defans mı değil mi bilmiyosun ama bonservisi yüksek diyosun ilginç
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bahsettiğin adamlar o kadar ediyorsa Papy de eder merak etme
Yorum
-
Cavanda yaş, maliyet, fayda açısından örnek bir transfer. Iyiki Şeneri almamışız diyeceğimi hiç sanmıyordum. Gerçekten harika bir transfer. Lazio bu adamı niye bize verdi hala anlamıyorum ama iyiki de verdi.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tam aradigimiz adam...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum